Ulan çıldırmamak elde değil!
Baş başa vermişler takımın tek sorunsuz, istikrarlı, iş ahlakı yüksek, üstün performans veren adamını nasıl yeriz diye kafa patlatıyorlar.
Yanlarına da yıllardır Beşiktaş düşmanlığından başka hiçbir iş yapmamış sözde gazetecileri almışlar aklımızla dalga geçiyorlar.
Elindeki en değerli futbolcuyu yerin dibine sokuyorlar, sakat numarası yapıyor alt metinli ahlaksızlık isnat ediyorlar, problem olarak lanse edip göndererek bir problemi çözmüş olacaklarının alt yapısını yapıyorlar.
Bu şark kurnazlıklarını gördüğüm kadarıyla kimse yemiyor ama engel de olamıyor!
Sergen arkasında imza törenindeki gibi bir destek olduğunu sanıyor galiba.
Önceki döneminde son 14 maçta 1 galibiyet alıp ben çözüm üretemiyorum dediğinde çoğunluğun desteğini kaybetmişti zaten. Sonrasında Antalya’dan bile kovulduğunda, yorumculuk döneminde futboldan ne kadar uzak olduğunu ve kendini olduğundan ne kadar daha yukarıda gördüğünü belli ettiğinde, bu sene de puan ortalaması olarak kaldığı yerden devam ettiğinde o kredinin tamamen tükendiğinin farkında bile değil.
Başkandan bahsetmeye bile gerek yok, bir dediği bir dediğini tutmuyor. Her başladığı işi yarım bırakıp tam tersi istikamete gidiyor. Bütçeyi bile hile hurdayla geçirdi. Geldiğinden beri kulübün lehine tek icraatı yokken harcadığı paranın haddi hesabı yok.
Bu adamlar kalkmış takımın her anlamda en değerlisini gönderiyor.
İkisi de sezon sonunu göremez. Olan bize oluyor ama, bir sezonumuz daha gitmiş oldu, yine yüz milyonlar harcayıp daha kötü bir oyun seyretmiş olduk.
Daha Fabri’nin Adriano’nun Gökhan Gönül’ün, tek tek saymayayım Nkoudu’nun bile yerini dolduramamışken her gelen gideni aratmışken son yılların en istikrarlı performans veren adamının yerini doldurmak için ne kadar daha borca girilecek ve yeri doldurulamayacak.
Ne bitmez çilemiz varmış.