Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, mayguntr, Özgür Gültekin, hasankale, sefaköykartali, maıden, golazokartal, murat baltacı ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 41818 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/gicabey/status/1988168085065658409?t=9rtOJLO1MMF3BIhlyHJN6Q&s=19

Bu çocukda bu yaşta Beşiktaş nefreti oluşmuştur bile.
Beşiktaş başkanına yakışmışmı hiç? İzlerken utandım yahu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Rafa konusu iyice arap saçına döndü;

Hocayla mı arası kötü?
Sakat mı?
Annesi mi rahatsız?
Yönetimle mi arası kötü?
Futbolu mu bırakmak istiyor?

Tüm bu karmaşa içirisinde yönetim bu konuda tek bir açıklama dahi yapmıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Rafa konusu iyice arap saçına döndü;

Hocayla mı arası kötü?
Sakat mı?
Annesi mi rahatsız?
Yönetimle mi arası kötü?
Futbolu mu bırakmak istiyor?

Tüm bu karmaşa içirisinde yönetim bu konuda tek bir açıklama dahi yapmıyor.

hepsi yalan ocakta göndermeye bahane

hain bunlar başka bir şey değil
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ertanda sanki çok doğru haber yapıyor sergen hayatını düzene soktu sadece işine odaklı dedi jipe milleti üst üste bindirirken gördük

yönetim svensson ile devam edecek dedi 2 yeni adam geldi yetmedi 2 tane adam açıklandı alınmadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ersin ve necipin tedbir kararları kaldırılmış, aynı salak federasyon hediye paralarla oynadı diye 47 oyuncunun ismini açıklamayacakmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

rafayı çok güzel yediler hayırlı işler

Çevrimiçi Samet Ç

sıra orkunda bizim taraftarda çanak tutar bu işlere :D

Çevrimdışı levitate

kartalist'in son yazdığı şey

"Bu yazın rafaya 11m net maaş 3 yıllıkta sözleşme teklifi geldi. Bizde 6 alıyor 2 yıl sözleşmesi var yani 12m alacak 2 yıl için

Orada 33m alacaktı 3 yıl için İstanbul'da mutlu olduğu için teklifleri reddetmişti

( Ailesinden bazılarını da bu 3-4 ay önce istanbul'a getirdi )

Futbolu bırakma vs konularını bilmiyorum ama 2 aydır bu halde bu adam Geçtiğimiz fb maçına zorla çıkardılar diyorlar

Zorla çıkan adam sahanın en çok koşan adamı nasıl oluyor mantık kuramıyorum.

Özette bana medyada dönen şeyler saçma geliyor."

gidişat böyle giderse ocakta gider diye de eklemiş önümüzdeki maçlarda göreceğiz kim kalacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Aynısını Burak Yılmaz'a da yaptı zamanında geçsinler o işleri

Çevrimiçi Samet Demir

kartalist'in son yazdığı şey

"Bu yazın rafaya 11m net maaş 3 yıllıkta sözleşme teklifi geldi. Bizde 6 alıyor 2 yıl sözleşmesi var yani 12m alacak 2 yıl için

Orada 33m alacaktı 3 yıl için İstanbul'da mutlu olduğu için teklifleri reddetmişti

( Ailesinden bazılarını da bu 3-4 ay önce istanbul'a getirdi )

Futbolu bırakma vs konularını bilmiyorum ama 2 aydır bu halde bu adam Geçtiğimiz fb maçına zorla çıkardılar diyorlar

Zorla çıkan adam sahanın en çok koşan adamı nasıl oluyor mantık kuramıyorum.

Özette bana medyada dönen şeyler saçma geliyor."

gidişat böyle giderse ocakta gider diye de eklemiş önümüzdeki maçlarda göreceğiz kim kalacak
X'de de bir dünya insan yazdı gio varken sorun yok, ole varken sorun yok, ne oldu da adam birden futboldan soğudu diye.

Kimse yazmamış ama bu durumun son şampiyon olduğumuz sene bir yerden tanıdık geliyor olması lazım. (Abubakar)

Tekrar edeyim burada suç %100 hocanın değil. Yönetimle kırışırlar. Bunlar benim kendim yorumum. Doğru ya da yanlış çıkar bilemem. İlerde göreceğiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Futbolu bırakmak isteyen derbiye hatır gönül ile zorla çıkan adam sahanın en çok koşan adamı fıkra bu kadar

Çevrimiçi Samet Demir

Hiç bir isim Beşiktaşdan büyük değildir. Bunu özellikle Şenol güneş ve sergen Yalçın için yıllardan beri söyledim. Rafa'da Beşiktaşdan büyük değildir. Misal biz Orkunu takımın da kötü diye almadık. Hocası istemediği için aldık. Sergen  de Rafa'yı beğenmeyebilir ama bu durumu da aile içinde halledersin. Devre arası olunca iki tarafında kazançlı çıkacağı bir yere gider adam. Ama mevzu böyle değil. Gözümüzün içine baka baka sosyal medya türevleri ile algı yapıp oyuncuyu değersizleştirmeye çalışıyorlar. Buda amatörlüğün dik alası.

Çevrimiçi Samet Demir

Futbolu bırakmak isteyen derbiye hatır gönül ile zorla çıkan adam sahanın en çok koşan adamı fıkra bu kadar
Hocada koşmadığı için istemiyormuş. (Doğruysa artık)

Çevrimiçi Samet Ç

Hocada koşmadığı için istemiyormuş. (Doğruysa artık)
yok kafasındaki oyun planı 25 yıl öncesinin oyunu olduğu için istemiyor 2 ve 3 ön libero önlerine klasik 10 :D

Çevrimiçi gokhans

Bence rafa ile birlikte orkun,ndidi ve djalo’yu da gönderelim devre arası zaten orkun’u da istemiyormuş sergen, bu takımın en büyük ihtiyacı zedelenmemiş sergen egosudur. Çekeriz 6’ya mehmet özcan’ı, stoper’e de çağlar çekicez büyük ihtimal zaten, ozan tufan’ı da alırız trabzondan, mis gibi sir sergen’in egolarına zarar vermeyecek taş gibi takım oluruz. Sonra samsun ve göztepe düşünsün…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Bence rafa ile birlikte orkun,ndidi ve djalo’yu da gönderelim devre arası zaten orkun’u da istemiyormuş sergen, bu takımın en büyük ihtiyacı zedelenmemiş sergen egosudur. Çekeriz 6’ya mehmet özcan’ı, stoper’e de çağlar çekicez büyük ihtimal zaten, ozan tufan’ı da alırız trabzondan, mis gibi sir sergen’in egolarına zarar vermeyecek taş gibi takım oluruz. Sonra samsun ve göztepe düşünsün…
Samsun ile göztepe şuan belki düşünüyodur. Bu ihtimaller dahilinde anca kasımpaşa düşünür.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı levitate

her şeye bi bahane bulunurda djalo'yu nasıl beğenmezsin ya, hızlı ayağı iyi atletik hamleli penaltı dışı bir mallığı olmadı, hala inanamıyorum

1-2 yıl oynasın 25'e satarız adam 2 yıldır top oynamıyor hala portekiz milli takımı listesindeymiş
bipbipbupbup

Etiketler: