Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Atkar, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, Özgür Gültekin, emre_1978, maıden, hasankale, golazokartal ve 174 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 38860 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

aziz falan olsa direkt tesise iner herkesin kulağını çekerdi bizimki niyeyse aracı yolluyor böyle, adamlar kim mesela birini bile tanımıyorum

anç 2. başkanken tesislerden çıkmıyordu, arat'ın hüseyin yüceli vardı, yd'ninde 2. adamı vardı, adalı'da kimse yok yönetimden bir kişiyi bile bilmiyorum :D
içlerinden biri çebinin adamı sosyal medyadaki hesabı sabah akşam başkanı eleştiriyor :D

Çevrimiçi Samet Ç

Jota Silva'ya herkes çöp çekiyor da takımın başında hoca olsa vazgeçilmez oyuncu olur o işleri geçelim alınmasını istemediği için oynatmıyor adamı

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci
Taylan-Djalo-Emirhan-Jurasek
Demir Ege - Ndidi- Orkun
Cerny - Abraham - Rafa

Şu 11' i ya da türevlerini oynatmak bu kadar zor mu? Cengizi kazmak daha önemli çünkü? En yakın zamanda başkanınla beraber tjk ya dönersiniz inşallah.
bunu sahaya sürse yine çift pivot sürer 4-3-3 yapmak aklına gelmez en doğru 11 4-3-3 sisteminde takımın bütün defoları kaybolur

Çevrimiçi gokhans

bunu sahaya sürse yine çift pivot sürer 4-3-3 yapmak aklına gelmez en doğru 11 4-3-3 sisteminde takımın bütün defoları kaybolur
iyi hoca her dizilişte verim alır. Parzelizasyon ve kademe anlayışını doğru oturttuğu sürece oynatır takımı. Sergen’in 4-3-3 de de oynatabileceğini düşünmüyorum. Orta sahaya salih oynatan, necip oynatan biri hiç bir şey oynatamaz. Yusuf sarı ve çağlar’ı çok istiyormuş neyse yorum yapmıyorum…!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

adam devre arası raskin getireceğim diye rafayı yedi ama raskinde buraya gelmek istemiyor ne yapacak bakalım gerçi gelse ne olacak orası da çok ayrı bir konu yine orkunu çift pivota mahkum edecek bu seferde onu yiyecek şimdiden yolu yapılıyor zaten
İrfancan alırız. Cengizle kardeş kardeş takılırlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Koa_lAA

Biz devre arası rafa satar yusuf sarı alırız bence... Sergenin tanıdığı 3-5 topcuyvar zaten... Onlardan biri...

Çevrimiçi Samet Demir

Biz devre arası rafa satar yusuf sarı alırız bence... Sergenin tanıdığı 3-5 topcuyvar zaten... Onlardan biri...
İrfancan da olabilir 8-9 bağlarız, 6 da cengize veririz. Rafadan gelecek 15milyonu değerlendirmiş oluruz böylece. Tamda hocanın istediği weliton, nsakalı kadroya sahip olmuş oluruz. Burada tek soru işareti abubakar, ghezzal, josef, atiba, rosier, larin falan muadili kim olacak muamma.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: