Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Samet Demir, Kapkarakartal, COB, murat baltacı, Umutcan Kaya, Samet Ç, 38life, Gökhan Güvenç, kartalizma190399, Özgür Gültekin, gokhans, emre_1978, mayguntr, hasankale, Savaş, Rasim ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 28348 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi levitate

bugün ve gençler maçını alırdı şenolita sıfır şaka
gençler maçına gittim bugün şunlara yenilmemiz rezalet bu arada adamlar hücum edemiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bugün ve gençler maçını alırdı şenolita sıfır şaka
Transfer sezonu kapanınca söyledim bunu, şenol güneşi çok sevmem ama en azından kendisi hoca. Sergen hocalığı unuttu, bu nedenle tüm ekibi kendi yoluna baktı. Sergende kendine tv yolunu çizdi, adamı zorla tekrar hoca olmaya ikna etmeye çalışıyoruz bizde.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Savaş

Şu takımı ne zaman izlesem midem tutuyor yemin ederim. Hasta edecek bizi bunlar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Transfer sezonu kapanınca söyledim bunu, şenol güneşi çok sevmem ama en azından kendisi hoca. Sergen hocalığı unuttu, bu nedenle tüm ekibi kendi yoluna baktı. Sergende kendine tv yolunu çizdi, adamı zorla tekrar hoca olmaya ikna etmeye çalışıyoruz bizde.
unutması için önce olması lazım hiç bir zaman hoca olmadıki

Çevrimiçi Samet Demir

Şu takımı ne zaman izlesem midem tutuyor yemin ederim. Hasta edecek bizi bunlar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten derdimiz bin, kurdeşen döküyoruz futbol izleyip daha da strese sokuyorlar bizi.
Yahu antrenman da ne çalışıyorsunuz siz, defanslar arasında top dolaşıyor. Kimin ne yaptığı belli değil. Kızdığımız VI de bile diyorduk ki uzun oynatıp nkodou ile birşeyler deniyor. Sergende oda yok. Takım tempo bile yapamıyor. Kondisyon yerlerde.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Yalnız büyük takım oyunu oynadık gördünüz. Kıran kırana gitti maç bi o kalede bi bu kalede, zor deplasmandan büyük takım oyunuyla hocam puanını aldı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

santrafor almak için 18 milyon euro para harcıyorsun ve abraham alıp taraftara yıldız diye yedirmeye çalışıyorsun fıkra bu kadar biz az para harcamıyoruz çok harcıyoruz ama hep yetersiz alıyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

iyi youtuber hoca falan değil de zaten ki unutsun ghezzalın emeğinin ekmeğini yemekte hala daha

Çevrimiçi gokhans

santrafor almak için 18 milyon euro para harcıyorsun ve abraham alıp taraftara yıldız diye yedirmeye çalışıyorsun fıkra bu kadar biz az para harcamıyoruz çok harcıyoruz ama hep yetersiz alıyoruz
1 milyona alacağın weghorst’dan daha çok verim alabilirdin ama gösteriş yapman lazımdı, ayrıca parada babalarının parası değil nasılsa!!!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu yil sadece 65-70 milyon euro bonservis imzaladık.

Çevrimiçi gokhans

iyi youtuber hoca falan değil de zaten ki unutsun ghezzalın emeğinin ekmeğini yemekte hala daha
+ abou..

Çevrimiçi kartalizma190399

trabzon anlık bizden daha iyi ve komple bir takım kadroları da ilginç, tekke iyi hoca

Genc caliskan bir hoca aldilar ve anlik yarisacagiz hayaline kapilip piyasa kimi dayatirsa alacaklarina uzun vadeli dusunup gelecegi olan oyuncular aldilar ondan. Besiktas'in yillardir yapmasi gerektigini soyledigimiz seyi Goztepe ve Trabzon yapiyor.

Çevrimiçi levitate

geçen murat şahin biz çalışmak istiyorduk hoca istemedi o yüzden kendi yolumuzu çizdik tarzı bir şey demiş zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yemek istediği grafın zar zor aldırdığı bilal takımın en iyilerinden ve bayılıyor çocuğa :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

1 milyona alacağın weghorst’dan daha çok verim alabilirdin ama gösteriş yapman lazımdı, ayrıca parada babalarının parası değil nasılsa!!!
benim panichelli 16.5 milyona strasbourga gitti ispanya 2'den 11 maç 8 gol her 90 dakikada bir gol yine hamza igamane 11.5 milyona Lille'e gitti 13 maçta 444 dakika oynadı 7 gol 1 asist tabi sportif direktör olarak getirdiğin adama yetkin vermezsen durum böyle olur

Çevrimiçi Samet Ç

+ abou..
abu yarı yolda satınca 12 puan farktan averajla şampiyonluğu zar zor alabilmiştik doğru diyorsun

Çevrimiçi levitate

bu arada kadro kötü değil ha, şampiyon olamaz ama yarışmaya çalışır bir yerde patlardı bizde başkana "geniş kadro kurmadın böyle oldu" diye kızardık

ama top bile oynatamıyor ne geçiş ne set rastgele bir şeyler yaşanıyor, gs maçının ilk yarısı hariç hocalık gösterilen bir şey yok şu ana kadar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

benim panichelli 16.5 milyona strasbourga gitti ispanya 2'den 11 maç 8 gol her 90 dakikada bir gol yine hamza igamane 11.5 milyona Lille'e gitti 13 maçta 444 dakika oynadı 7 gol 1 asist tabi sportif direktör olarak getirdiğin adama yetkin vermezsen durum böyle olur
bjk santraforuna çok para verir şeyi yüzünden bu haldeyiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

------------------Berke--------------

Rashica----Merih----Emirhan----Tayfur

----------------Demir Ege----------------

-----------Kartal------Orkun--------------

-----------------Rafa Silva-----------------

-------------Weghorst----Semih----------

Bu takim da sampiyon olamazdi ama mevcut takimin 5'te 1 maliyetine ayni hatta bana gore daha iyi performans gosterirdi ve 3 sene 10 uzerinde 6.5'tan 8.5'luk takima evrilebilirdi.

Çevrimiçi Samet Demir

geçen murat şahin biz çalışmak istiyorduk hoca istemedi o yüzden kendi yolumuzu çizdik tarzı bir şey demiş zaten
Biliyorum yazın o yüzden sergene karşı çıktım, bu takım kötü takım değil, puan bıraktığımız tüm maçları alabilecek güçteyiz. Ama kenarda bir hoca yok. Hafta içi ne çalışıyorlar muamma. Enerjimizi takım yerine rafayı nasıl yeriz ona harcıyoruz.  O olmasa çoktan sergeni yollamıştık.

Çevrimiçi Samet Ç

bjk santraforuna çok para verir şeyi yüzünden bu haldeyiz
abraham yerine panichelli alsaydık minimum şu anda 6-7 puan daha fazlamız vardı ligde aygır gibi adam

Çevrimiçi Samet Demir

Bu takim da sampiyon olamazdi ama mevcut takimin 5'te 1 maliyetine ayni hatta bana gore daha iyi performans gosterirdi ve 3 sene 10 uzerinde 6.5'tan 8.5'luk takima evrilebilirdi.
Bu formasyonda tayfur ve rachica 45 dk sonra sahaya bırakırlar.

Çevrimiçi Samet Ç

onunculuk için mücadele edecek kadro :D

Çevrimiçi Necmi

bu arada kadro kötü değil ha, şampiyon olamaz ama yarışmaya çalışır bir yerde patlardı bizde başkana "geniş kadro kurmadın böyle oldu" diye kızardık

ama top bile oynatamıyor ne geçiş ne set rastgele bir şeyler yaşanıyor, gs maçının ilk yarısı hariç hocalık gösterilen bir şey yok şu ana kadar
  futbolcular sahaya çıkıyor bir kaç tanesi çabalıyor elinden geleni yapıyor diğerleri bitsinde evimize gidelim diyor sergende işde kenarda durup milyonları götürüyor

Çevrimiçi Samet Demir

abraham yerine panichelli alsaydık minimum şu anda 6-7 puan daha fazlamız vardı ligde aygır gibi adam
Bu saydığın oyuncuları alacak para halen var ama bu oyuncuları alacak kafa yok malesef. Devre arası 6 milyon cengize bayılacağız diye ödüm kopuyor.

Etiketler: