Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Sinan66, Gökhan Güvenç, Serdar3444, Özgür Gültekin, murat baltacı, kartalizma190399, Yusuf Berberoğlu, yaço58, Kapkarakartal, Monza, maıden, Rasim, İsmail Özyurt, Georgetown, tolga1903, golazokartal, Umutcan Kaya, safak_01, Yancos, yorgo_d(geodem), uno_bjk, Sinan23 ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 18788 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sövüyoruz ama tammy abi 8 gol 2 asist olmuş, şimdi penaltı ya da dandik rakip falan diyeceksiniz ama geçen sene eşşekmobilenin kaçırdıklarından sonra göze harika geldi :D

gs maçından sonra basına rakibe karşı fazla kibardık böyle olmamalıyız falan demiş karakterli adam
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2025, 22:46:07 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sövüyoruz ama tammy abi 8 gol 2 asist olmuş, şimdi penaltı ya da dandik rakip falan diyeceksiniz ama geçen sene eşşekmobilenin kaçırdıklarından sonra göze harika geldi :D

gs maçından sonra basına rakibe karşı fazla kibardık böyle olmamalıyız falan demiş karakterli adam

Yok yahu, maçta kaç pozisyon kacmasi gerekirken ofsaytta bekleyip bana atmayın işareti yaptı. Kaçak dovusuyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su maçtan sonra hala sus pus kalanlarda artık çok net art niyet arıyorum. Matruska devamke

Çevrimiçi Serdar3444

Yok yahu, maçta kaç pozisyon kacmasi gerekirken ofsaytta bekleyip bana atmayın işareti yaptı. Kaçak dovusuyor
Farkedene kadar bende kızdım hatta sövdüm ama Tamy Abraham'ın ofsayta girip çıkması gayet bilinçli, sürekli deplase oluyor, ofsayta girip girip çıkıyor ve çinçon çomarının takım boyunu uzatmaya çalışıyordu. bende bir kamyon sövdükten sonra bilinçli olduğunu anladım. Topuda ondan kendisine istemiyor, hırsızsporun takım boyu çok kısa, çok kısa alanda ofsayt taktiği ile çok bilinçli bir savunma yapıyorlar. Birazda ondan diri kalıyorlar. Sergen'den mi kaynaklı, İngiliz altyapısı ile mi ilişkili bilmiyorum ama Abraham bu hafta takım boyunu uzatıp, hırsızların mental hata yapmaları için arı gibi çalıştı. Köpek gibi mücadele etti. Golcü değil ama bazı işleri çok iyi yapıyor. Karşı takımın defans hattını  epey bozdu.
Bu maçı o açıdan seyredincede epey gözüme girdi açıkcası....
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:03:47 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

negredo gibi duvar oluyor gol atmasada asist yapıyor aklıma negredoyu getiriyor benim :) el bilal toure daha farklı bir özelliklere sahip.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bu arada milli aralardan nefret ediyorum

Çevrimiçi Serdar3444

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım:
Beşiktaş ve Trabzonspor'un hedefi üçüncülük ve dördüncülük bana göre.
Ama Sergen Hoca geldi, derbide Türkiye'ye bir mesaj verdi.
Sergen Hoca'nın olduğu yerde daima bir iddia vardır.
Beşiktaş da iddialı bir konuma gelebilir.
Bir maçı eksik, o maçı aldıktan sonra daha bir sürü maçlar oynanacak.
Devre arasında da transfer yaparlarsa Beşiktaş'ın şansını çok daha yukarılara getirip belki de ligin şampiyonluk adaylarından biri olabilir.
Yani her şey Beşiktaş'ın elinde, Sergen Hoca'nın elinde.

Kelede bak sen, hayır olsun ama bu Beşiktaş'ın lehine konuşmaz...

Çevrimiçi murat baltacı

altyapıdan çok yetenekli bir kaleci gelecekti ne oldu ona?
Göktuğmu Emir Yaşarmi ikisi icinde olumlu şeyler duyuyoruz ama ortada yoklar gerçi Hekimoğluve Semih içinde çok şeyler duyduk daha birşey göremedik devrimde birşeyler gördük ama oda ortada yok nasıl faydalanacağız bu gençlerden anlamadım çıkan üç beş sene sürünüp olacakmı olmayacakmi ikilemiyle kayboluyor biyerde sıkıntı var
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım:
Beşiktaş ve Trabzonspor'un hedefi üçüncülük ve dördüncülük bana göre.
Ama Sergen Hoca geldi, derbide Türkiye'ye bir mesaj verdi.
Sergen Hoca'nın olduğu yerde daima bir iddia vardır.
Beşiktaş da iddialı bir konuma gelebilir.
Bir maçı eksik, o maçı aldıktan sonra daha bir sürü maçlar oynanacak.
Devre arasında da transfer yaparlarsa Beşiktaş'ın şansını çok daha yukarılara getirip belki de ligin şampiyonluk adaylarından biri olabilir.
Yani her şey Beşiktaş'ın elinde, Sergen Hoca'nın elinde.

Kelede bak sen, hayır olsun ama bu Beşiktaş'ın lehine konuşmaz...
Fb gs yarışını Beşiktaş gs olarak değiştirmek istiyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Su maçtan sonra hala sus pus kalanlarda artık çok net art niyet arıyorum. Matruska devamke
Başkanın yaptığı son basın toplantısı benim ona olan inancımı yeterince zedeledi. Türk futbolu zaten çıkmaza girmiş, ortamı germek yerine Türk futbolunu kurtamalıyız diyor. Yani bu minvalde açıklama yapmıştı yanlış birşey yazmayım şimdi.

Başkan bariz şekilde kaliteli yönetici eksiği yaşıyor bu nedenle herşeyin başında ya da karar mercii olarak kendisi bireysel birşeyler yapmaya çalışıyor. Bu durum mesela transferde gecikme yaşamamıza neden oldu. Büyük ihtimalle bir çok konuda süreçlerin uzaması da bu yüzden oluyor.

Daha yazılacak epey konu varda, yazasım gelmiyor. Yorulduk artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 02:09:22
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Başkanın yaptığı son basın toplantısı benim ona olan inancımı yeterince zedeledi. Türk futbolu zaten çıkmaza girmiş, ortamı germek yerine Türk futbolunu kurtamalıyız diyor. Yani bu minvalde açıklama yapmıştı yanlış birşey yazmayım şimdi.

Başkan bariz şekilde kaliteli yönetici eksiği yaşıyor bu nedenle herşeyin başında ya da karar mercii olarak kendisi bireysel birşeyler yapmaya çalışıyor. Bu durum mesela transferde gecikme yaşamamıza neden oldu. Büyük ihtimalle bir çok konuda süreçlerin uzaması da bu yüzden oluyor.

Daha yazılacak epey konu varda, yazasım gelmiyor. Yorulduk artık.
yöneticilerini kendi seçmedimi biraz fazla yumuşatmışsın başkan iyide etrafı kötü😂
Bu arada beşiktaşta başkanlık sistemi var yöneticiler hikaye yapılan iyi şeydende kötü şeydende başkan sorumludur kulüpde başkanın istemediği hiç birşey olmaz
Mağdurmuş gibi konuşuyorsunda istemese herşeyi kendi yapmazdı yönetici olması şart değil profesyonellere bırakırdı mütahit değilmi adalı inşaatlarında harcı kendimi karıyor

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 02:12:18
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Fb gs yarışını Beşiktaş gs olarak değiştirmek istiyorlar.
beşiktaş kimseyle yarışmaz şampiyonluk ortamını bulduğunda şampiyon olur beşiktaşın tek rakibi kendisi en büyük zararıda hep kendi kendine veriyor

Etiketler: