Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

murat baltacı, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, murat, kahyaoglueren, yaço58, gokhans, blackeagle35, hasankale, mayguntr, Umutcan Kaya, Rasim ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 17523 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi levitate

5 kişi preste beyimiz pay veriyor.Tolga zengin gibi oldu buda başımıza ekşi bir yüz mutlaka bize kaleci şart.

kaptan bir de ve kalecilerin orta sahaya gelmesi yasak :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

doğru hata yaptılar halbu ki pas yapabiliyordu boş boş pas yapsalar bundan iyiydi.

işte yapmadı boş boş şişirdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

işte yapmadı boş boş şişirdi

ben merti bir daha kalede görmek istemiyorum boş kalsın ersin oynasın alt yapıdan biri oynasın takım arkadaşlarınıda düşürüyor kocaeli macında içeri yumurtladı macı o kadar dakika rahat götürürken diken üstünde izlemeye başladık bu maçtada bir hata yapacağını bekliyordum nur topu gibi kaleci sorunumuz var bizim geçen seneden beri belli bu.

Çevrimiçi kahyaoglueren

kocaeli maçında da aynı şey oldu 5 dakika boyunca dandun şişirdik adamlara gel yaptık geldiler attılar mesela yine aynısı oldu
Kocaelinin 8 haftadir tek akan oyun golü.

Çevrimiçi hasankale

5 kişi preste beyimiz pay veriyor.Tolga zengin gibi oldu buda başımıza ekşi bir yüz mutlaka bize kaleci şart.
[/quote
Biz bu kafalardan kurtulmadikca böyle kaybetmeye mahkumuz.Yok yere Mert denen arkadaşın saçmalıkları ile uğraşıyoruz.Emin olun bu (Küfür Yasak) 36 milyon Euro verdikleri kalecileri 1 yıl kötü performans versin hemen yenisini alırlar.Bu işlerde duygusallığa yer yok işini yapmayan oyuncuyu gönderip yenisini alacaksın.

Çevrimiçi kartalizma190399

Son 15 yılda şampiyon yapanların hepsi Türk bizim ligde yerli başarılı olur diyorum yabancı oluyor da biz mi yerli olur diyoruz.Ligin dinamiklerini yerli hocalar biliyor çünkü avrupada başarılı olamaz hiçbiri bunda hem fikirim zaten.Mourinho beğenmediğimi nerden çıkardın iyi okuyun tekrar tekrar okuyun okuyarak gelişicez ülkece.Mourinhonun da ömrü çok uzun olmaz ama benfica da.Sergen benficada çaycılık yapar mı bilmemde Türkiye liginde başarılı.

Turklere 1000x daha fazla sans verilip sabir gosterildigi icin olmasin o istatistik? Son 15 yilda 3 buyuklerin basinda kac hafta yerli kac hafta yabanci yer almis onu da yazarsan daha saglikli kiyaslama olur.
Istatistik senin dedigin gibi islemiyor maalesef.
Sergen neye gore basarili?
Anadolu takimlarinda kayde deger basarisi yok, Antalya'dan yarim senede kovuldu.
Bizde dusuk puanli bir ligde kotu rakiplere karsi Avrupa'da olmadigi bir sezonda tek gol farkla sampiyon oldu, ikinci senesi CL'de sifir pun ve ekin'de havlu. Basari bunun neresinde?

Çevrimiçi yaço58

Kimseyi bulamıyorsan yanı başında Berk’e Fransa’ya 5 yada 6 ya gitti alıp getirebilirdin gidip sağ sola saçma para harcayacağına ndidiye gelince her maç bir sakatlanıp çıkıyor şu maç 3 puanı allamış pazıları çok yazık oldu ben mertin en son ne zaman düzgün gol çııardı hatırlamıyorum

Çevrimiçi sEuL

Kimseyi bulamıyorsan yanı başında Berk’e Fransa’ya 5 yada 6 ya gitti alıp getirebilirdin gidip sağ sola saçma para harcayacağına ndidiye gelince her maç bir sakatlanıp çıkıyor şu maç 3 puanı allamış pazıları çok yazık oldu ben mertin en son ne zaman düzgün gol çııardı hatırlamıyorum
Kaleci konusuna katiliyorum, transfer politikasını da zaten hep beraber gomduk butada. Basiretsiz yönetimin yatacak yeri yok.

Bu maç özelinde bazı arkadaşlar Mert Mert diyor ama golü 90+’da hani yemedik.

Golü yemeden önce maç başlığı altında hepimiz böyle oynamaya devam edersek bir şekilde golü yeriz diyorduk zaten. Mert’in saçma pozisyonu olmasaydı bence yine yiyecektik o golü bir şekilde.

Gs 10 kisi ile durmadan üzerimize geliyordu ve tek yaptığımız şey sanki 10 kisi biz kalmışiz gibi her topu dan dun sisirmekti.

Çevrimiçi levitate

Kaleci konusuna katiliyorum, transfer politikasını da zaten hep beraber gomduk butada. Basiretsiz yönetimin yatacak yeri yok.

Bu maç özelinde bazı arkadaşlar Mert Mert diyor ama golü 90+’da hani yemedik.

Golü yemeden önce maç başlığı altında hepimiz böyle oynamaya devam edersek bir şekilde golü yeriz diyorduk zaten. Mert’in saçma pozisyonu olmasaydı bence yine yiyecektik o golü bir şekilde.

Gs 10 kisi ile durmadan üzerimize geliyordu ve tek yaptığımız şey sanki 10 kisi biz kalmışiz gibi her topu dan dun sisirmekti.

60-65'e kadar dayansak okan iyice saçmalayacaktı 2-3'ü bulurduk
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/HaberKartali/status/1974562210602226038

neyin alışkanlığı maça böyle başladın mantıklıydı sonra değiştiremedin işte
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Eskiden neredeyse oyuncu kalmadı takimda. Geldiği de 1 ayı geçti, kaç tane maç oynadık.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hakem makem de diyemezsin adamlara bu saatten sonra. 60 dk 10 kisi takima karsi oyunu tamamen verdin. Ne hakeminden bahsediyorsun sizi 10 kisi 60 dakika calkaladik skoru aldik deseler agzini acamazsin. Buyuk firsat teptik, yazik.
Mactan sonra niye kahrolmadi oyunculae onu da anlamadim. Simdi bekle neredeyse hic puan kaybetmeyen GS'nin ouan kaybini haftalarca.

Çevrimiçi Samet Demir

Herkes hem fikir zaten 11 - 11 taktiği mantıklıydı ama 10-11 oyununu oynayamadık. Kırmızı olmasaydı bu maçı kazanırdık bence. Neyse umarım ivme konusunda etkisi olur puanın. Oyun olarak bir etki edeceğini çok düşünmüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

Boyle boş bir açıklama olamaz ya, adam resmen diyor ki oyuncularim beni şeylerine takmıyor ve benim dediklerimi yapmiyorlar.

Bu şekilde durmadan her kötü futbolda eski teknik heyete giydirmeye çalisacaksa daha çok isimiz var.

Hani takımında yarisi neredeyse degisti, Djalo, Gökhan, Cerny, ve Bilal  daha yeni katildi takıma. Ndidi ile Orkun kaç maç beraber oynadilar ki böyle bir akışkanlıkları olsun. Kenardaki hamle oyuncuları da hoca zamanında geldi - Cengiz/Jota falan.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abraham büyük kazık
Cerny surekli geriye doğru gidiyor.
Taylan kadroda bile yok
Djalo eh
Ndidi çok mu fazla sakatlaniyor
Cengiz olsa da olur olmasa da olur modunda
Jota muhteşem sol açığı henüz izleyemedik.
U23 kadrosunu kullanmama kelimelere sigmayacak rezalet

Çevrimiçi Samet Demir

Abraham büyük kazık
Cerny surekli geriye doğru gidiyor.
Taylan kadroda bile yok
Djalo eh
Ndidi çok mu fazla sakatlaniyor
Cengiz olsa da olur olmasa da olur modunda
Jota muhteşem sol açığı henüz izleyemedik.
U23 kadrosunu kullanmama kelimelere sigmayacak rezalet

Başkan nerede ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan nerede ?

Başkan muhtemelen devre arası bari Sancho yu alayım diye tebdili kıyafet oyuncunun peşindedir.

Çevrimiçi Sinan66

emrihan 6/6 yapmis ikili mucadelede

Çevrimiçi Samet Demir

emrihan 6/6 yapmis ikili mucadelede
osimhene tasma takıp sahada gezdirdi 😁

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan muhtemelen devre arası bari Sancho yu alayım diye tebdili kıyafet oyuncunun peşindedir.
Yolladığı oyuncuların hepsine aşağı yukarı parasını vermişiz zaten, böyle olunca neden yenilerini almak için bekledik. Tam bir fiyasko. Haziran ortası kanat alsa şuan avrupada devam ediyor takım da oturmak üzere olurdu.

Çevrimiçi levitate

o iş yandı belki genco alırlar
bipbipbupbup

doğranan biziz gs su mactan sonra güzel algı kasıyor bizimkiler uyuyor.

11-11 olsa 1-1 olsa mac üzülmezdim ama rakip 60 dk 10 kişi oynadığı yerde yenememek koydu.

Çevrimiçi murat baltacı

Tarihi fırsatı teptik gs yi bir daha ne zaman böyle yakalarız bilmiyorum hep şans onlardan yanaydı ilk defa bizden yana olacaktı ama istemedik golü bulup kırmızıyi göstermişsin rakip yorgun iki pas yapıp direncini kır git ikiyi üçü at güle oynaya gel hem şampiyonluk havasına gir hem rakibi demoralize et fırsatı elimizle teptik katranı kaynattık olmadı şeker yazık oldu yenilsek bu kadar üzülürdüm hiç umut yok.
BeŞiKtAşK

Etiketler: