Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Monza, Kapkarakartal, Zafer55, blackeagle35, gokhans, Rasim, annoca, maıden, onurturan, hasankale, tolga1903, Tass, Serdar3444, Yokmessi, safak_01, Umutcan Kaya, golazokartal, COB, sozkul, Kartal Ç, kahyaoglueren, Georgetown, murat baltacı, 38life ve 90 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 6995 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Kesinlikle haklısın, bu maçta aşırı sıkıntı var, açıklanamayacak bir sürü film döndü bu maçta ama rakibimiz fener değil. Düşmanımız belli, başka düşmana gerek yok...
Yönetimde ilk günden beri zamanlama hatası var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi blackeagle35

Göztepe ve Kayseri maçları önemli. 2 maçtan 4 puanla bile çıksak iyi olur. Gs maçı yine bir kırılma maçı olmamalı olumsuz anlamda.

Çevrimiçi Samet Demir

Göztepe ve Kayseri maçları önemli. 2 maçtan 4 puanla bile çıksak iyi olur. Gs maçı yine bir kırılma maçı olmamalı olumsuz anlamda.
6 puan almalıyız
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sergen hoca Devrim Sahin diye genç bir oyuncuyu maç kadrosuna almış, tanıyan var mı?

Çevrimdışı sEuL

Sergen hoca Devrim Sahin diye genç bir oyuncuyu maç kadrosuna almış, tanıyan var mı?
Bende bu çocuk kim diyordum kaç haftadır, günün antrenmanı vidyolarinda hep görüyordum - çelimsiz bi çocukta değil ya bu altyapıdan değildir diye dusunmustum. Tam bi topçu tipi var çocukta

Çevrimiçi gokhans

çoccuğun genç yaşta saçları beyazlamış. Bak şu çocuğun Beşiktaşlı olduğunu kimseye kanıtlamasına gerek yok...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi KartalınGücü

Altyapıda gol istatistikleri fena gözükmüyor, sert isabetli şut atabliyor anladığım kadarıyla bu senenin kazançlarından olabilir şans bulursa. Sergen çok beğeniyor diye okudum.

Çevrimdışı sEuL

Altyapıda gol istatistikleri fena gözükmüyor, sert isabetli şut atabliyor anladığım kadarıyla bu senenin kazançlarından olabilir şans bulursa. Sergen çok beğeniyor diye okudum.
Çok kanadımız var

Çocuğa şans gelmeyebilir

Çevrimiçi Zafer55

21 Kişilik Kamp kadrosunda
Ersin
Emre
Demir
Kartal
Rıdvan
Necip
Devrim
7 tane alt yapıdan yetişme oyuncumuz var.
Mustafa yı da sayarsak 8.
Kaç tanesi ne kadar katkı verecek zamanla göreceğiz ama şuan oldukça iyi bir yüzde.
Yeni transferlerin yaş ortalaması da düşük.
Hem genç hem altyapı sayısı yüksek bir takım oluştu.

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: