Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

balkan-kartal, Sinan66, Fikret, Zafer55, Samet Demir, hasankale, maıden, Georgetown, mayguntr, Umutcan Kaya, Monza, Rasim, Gökhan Güvenç, Yancos, kahyaoglueren, cornelius, kartalizma190399, murat baltacı, annoca, sefaköykartali, İsmail Özyurt, Tass, NioHH, KartalınGücü, Yokmessi ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 5857 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Lig başından bu yana dünya kadar hakem katliamına maruz kaldık. 3 maçda 2 kırmızı 8 sarı kart gördük. Tekmeli tokatlı, basmalı gs’nin kırmızısı yok. 1 allahın kuluda çıkıp 2 kelam etmedi. Elin takımının hocası çıkıp senin takımını savunuyor, senden tek kelime yok. Fatih Tekke: “Bu ülkede futbol oynanmıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray dışında müsaade edilmiyor. Beşiktaş'a da edilmiyor, Trabzonspor'a da edilmiyor.”
“ dün oyuncumuza çıkan kırmızıda varan giden hakem oyuncumuza yapılan kafes dövüşü bacak kırma denemesini görmedi mi ? “
bunu demek bu kadar zor olmamalı
yöneticisi td’si hepsi aman ağzımızın tadı bozulmasın kafasında
çıkıp daha sezon başında iki senedir gs’ın şampiyonlupuna çaba veren hakemler diye cümleye başlayacaksın
feneri ts’yi de yanına alarak her şeyden önce gs zincirini  kıracaksın
biz bize kendinizi yırtıyoruz
yalan dolan alayı

Çevrimdışı mellfred

bence orkunun bir daha öyle saçmalamaması için kulağının çekilmesi lazım çok kritik ve zor olan göztepe deplasmanında bizi yalnız bıraktı haksızken yangın yaparsan haklıyken sesini duyuramazsın
orkun’da tam quaresma karakteri var
rövanşist tez canlı
bu huyu çok canımızı yakar
 derbilerde kolay kart görür
uyarmak her maç tektir teskin şart

Çevrimiçi murat baltacı

Yusuf kabadayı kiralamış Antep hem topu sürdü hem düştü kalktı golü attı bizim gençlerin yürüyecek halı yok nerede yanlış yapıyoruz acaba
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kartalizma190399

Su Fatih Tekke'nin soyledikleri 3 senedir kabak gibi ortada zaten, ama kimse de agzini acmiyor. En cok konusmasi gereken bizken sesimizi cikartmiyoruz, saka gibi. Bu hafta sonu verilen verilmeyen kartlar ve cifte standart zaten gozumuze sokuyor.
TS'nin iptal edilen gol FB veya GS'nin berabere giden bir ic saha macinda onlara galibiyet getiren gol olsa hakem de VAR'da susardi, televizyondaki saksakci yorumculari da bu mudahale faul icin yetersiz diye konusup gecistirirdi.
Igrenc bir lig izliyoruz.

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/aurasportsx/status/1967343640944300097?s=46

Dipnot: Beşiktaş 4.6 faul başına 1 sarı kart
Galatasaray 37 faul başına 1 sarı kart
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2025, 12:39:18 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bu kulüp gerçekten sahipsiz.

30 milyon Euro verip getirdiğin adamın bacağını makasa alıp kırmaya çalışıyorlar, hakem senin oyuncuna kırmızı kart gösteriyor, başka bir kulübün hocası senin hakkını savunuyor ama bizim yönetimden çıt yok.

Geçen sene Sivaslı oyuncu Barış Alper'e sert müdahele yaptı diye ülkede yer yerinden oynamıştı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi yaço58

Bu kulüp gerçekten sahipsiz.

30 milyon Euro verip getirdiğin adamın bacağını makasa alıp kırmaya çalışıyorlar, hakem senin oyuncuna kırmızı kart gösteriyor, başka bir kulübün hocası senin hakkını savunuyor ama bizim yönetimden çıt yok.

Geçen sene Sivaslı oyuncu Barış Alper'e sert müdahele yaptı diye ülkede yer yerinden oynamıştı.
milli oyuncuya nasıl böyle yapılır deport edilmesi lazım diyen yorumcu bile vardı şimdi orkunun kırmızıda herkes sus pus

Çevrimiçi Samet Demir

milli oyuncuya nasıl böyle yapılır deport edilmesi lazım diyen yorumcu bile vardı şimdi orkunun kırmızıda herkes sus pus
İşlerine gelmiyor çünkü, Orkun takımın önemli bir parçası.

Bakın özellikle maç sonu basın toplantısından sonra hakemlere sitem eden yöneticilerin/hocaların söylemlerine 2 takım harici herkes adaletten bahseder, bu 2 takımda kayrılmaktan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Valla bizim yönetimde bi tane adam olsa, zaten halil umut meler verildiğinde çıkıp 2 kelam ederdi, hadi etmedi maç sonu ederdi.. Anç'da etmezdi böyle enseye vurup vurup aldılar ekmeğini sonrası malum..

Çevrimiçi levitate

https://x.com/azizlasson/status/1967211950657749478

gedson değilde mental olarak güçlü oğuzhan falan yazsa harbi böyle bir şey kadro
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

orkun’da tam quaresma karakteri var
rövanşist tez canlı
bu huyu çok canımızı yakar
 derbilerde kolay kart görür
uyarmak her maç tektir teskin şart
böyle oyuncuya ihtiyaç vardı bir iki kart görürde ama sürekli takımı ateşler ödenecek bedele değer zaten bir süre sonra agrasifliği normalleşir 😂 bak bu konuda demiregede sağlam alt yapıda iyi çocuk dersleri verilirken bu okulu kırmış herhalde 😂

Çevrimiçi Samet Demir

böyle oyuncuya ihtiyaç vardı bir iki kart görürde ama sürekli takımı ateşler ödenecek bedele değer zaten bir süre sonra agrasifliği normalleşir 😂 bak bu konuda demiregede sağlam alt yapıda iyi çocuk dersleri verilirken bu okulu kırmış herhalde 😂
jota da geliyor, gökhan da sert bu sayıyı arttırmamız gerekiyor. Birde Bilali salsak rakibin üzerine yeterli olur zaten.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Medya kafayı Rafa Silvaya takmış durumda. Had bildirmek lazım bu gevezelere.

Çevrimiçi ulumemo

dündü maçı izleyebileceğim bir yer var mı özelden atabilecek ?
Dostum beinconnect’te hesabın varsa 90 dk özet izleyebiliyosun diye biliyorum yanlışım olmasın. Bende maç paketi yok ama dün izledim ben

Çevrimiçi Fikret

Besiktas gene iyi top oynadi, Besiktas gibi oynadi. Sergen Yalcin gelince hoca gormus olduk. Shatkar'a ic sahada 2-4 yenildigimiz mac benim Besiktasli olarak izledigim en aciz, en karaktersiz takimdi ve kadro eksigiyle ilgili degildi durum. Tamamen Ole'nin gucsuz-silik karakteri ile ilgiliydi.

Bakmayin Alanyaspor macinda dunyalari kacirmasak o maci da dondururduk. Bazi Sergen dusmanlari Alanyaspor macina cikmaz demisti sonra cikacagini ogrenince komplo yapildi Ole'ye falan... O gun de dedim Sergen Yalcin cesur adamdir, kaybetme riskini alir.

Nuri Sahin'i gorduk. Sergen Yalcin korkusundan maca cikamadi, uyduruk bahaneler vs ile Besiktas macini pas gecti. Allah korudu da oyle karakterde bir hoca gelmedi. Sergen'in gecen sene programinda soyledigi laflar da %100 dogruydu. Nuri Sahin'i Dortmund'un basina getirmeleri de liyakatla olan birsey degildi. Antrenorluk CVsi bombos bir adam, eski Dortmundlu oldugu icin geldi. Bu olabilecek birsey tabi ki ama Sergen'in dedigi zaten antrenorluk CVsi uzerineydi. Nuri Sahin, muhtemelen himmetspor camiasina mensup medyanin gazlamasiyla ileri-geri konustu Sergen hakkinda. Neyse gorduk ne oldugunu. Nuri'nin kicina tekme vuruldu. Geldi menajerlerle takim aradi da en son Basaksehir oldu.

Sergen Yalcin ve ekibi bence takimi iyi hazirlamis.
- Salih Ucan'in bu kadar depar attigi, agresif baski yaptigi, her topa atladigi bir mac hatirlamiyorum. Bir suru calim da yedi bu arada, maci izlerken de sakatlanir diye dusundum ve oyle de oldu.
- Demir Ege icin de son iki mac ekstra basmaya calisiyor belli. 60-70de oyuna almak bence daha mantikli, zira 11 baslayinca eforsuz oynuyor ki 70-80 dk cikarabileyim diyor. Ayagi iyi oyuncu, ama genelde agir kaliyor. Buradan kasit depar atma hizi degil. Sagdan sola hareketlenme, ivmelenme suresi. Normalde bu sebeple temassiz oynuyor defansin 3-5 metre onunde saga sola Musrati Jr gibi kosuyor ama topa girmiyor. Ha son 2 mactir onda da bir adama-topa girme durumu var. Ama sanirim bunu 20-30 dk yapacak fizigi var. Bu konuda gelisirse Besiktas'ta 11 oynayacak hucum kalitesi mevcut.
- Jurasek ic sahada gene ayaklari titredi. Bu cocuk da sakatlik dolu bir sezondan geliyor ve ilk 2 mactan isliklar falan baya sarsilmis gozukuyor. Deplasmanlarda (Lozan-Alanya) cok daha iyi oynadigini dusunuyorum. Bence hucum icin ayagi duzgun, ama defansif olarak yetersiz. Gene de biraz sabir gosterip kazanmak lazim.
- Gokhan Sazdagi transferi yasi, profili itibariyle Serdal Adali transferlerine hic uymuyordu. Adali'ya kizan cok ama aldigi oyuncular hep 23-28 arasi. 30-35 arasi Rafa-Immobile-Paulista-Mario cekmedi yani. Burada Sergen hoca risk aldi, kendi istedi. Masallah cok da saglam oynadi. Orjinal mevkisi sol acik sanirim. Yani ihtiyac oldugunda sol bek falan da oynasa oynar bence. Ayagi duzgun, kosu temposu iyi, omuz omuzaya giriyor, topa ileride basip kapma isini yapiyor. Ekrem Dag-Hilbert vs de dunyanin en harika sag bekleri degildi yani ama katkilari olmustu. Gokhan Sazdagi da bence iyi alternatif oldu takima. Bir de Turk olmasi, ligi, hakemleri bilmesi, rakip takimlari, oyunculari tanimasi onemli. Salih gibi akli havada bir topcu degil de Anadolu'da herkesi taniyan tipte kaptan bir oyuncu.
- Djalo daha iyiydi.
- Udokhai'yi hoca one atti biraz, pas oyununa katti fena de oynamadi. Bu yil Dallas'ta Alman bir arkadasla tanistim, Istanbul'dan oldugumu ogrenince aa dedi benim altyapidan arkadasim Felix oynuyor orada Besiktas falan anlatiyor. Sol acik oldugunu falan soyledi, diz sakatligi falan (zaten bizim muhabirler de soylemisti). Felix'in ben ortasahada istasyon gibi pas yapmasi konusunda olumlu dusunuyorum. Neticede bu adama da verdik 7-8m euro, 2-3 sene kontrati da var. Cop etmektense biraz parlatip satilabilir?
- Orkun daha iyiydi, zaten iyi 8 numaradan her mac gol-asist beklemezsin, topu hucuma getirsin, takimi yonetsin istersin. Verilen kirmizi kart rezalet. 6 ayligina sakatlayacakti o zenci topcu. Buna taraftar olarak yuklenmemiz lazim. VAR'dakiler Besiktas azicik toparlasa, umut verse, hemen devreye giriyor. Fernandes'e 3 mac ceza olayi gibi birsey bu.
- Mert Gunok icin cok olumsuz birsey yok bu macta ama gene cok cizgide kaliyor. Daha Fabri tipi kaleci lazim ama tabi sene sonuna kadar almasinlar acele degil. Mert-Ersin devam.
- Toure baya topcu. Yildiz. Cok belli ediyor. Antreman videolarina bile baksan goruyorsun. Gormemek mumkun degil. Sakatliksiz sezon gecirirse, bonservisi de alinir. Bu gercekten Oguzhan 150m euro denecek topcu potansiyeli var. Sol forvet de oynar, santrafor da.
- Cerny baya bir kalite. Sergen hocanin dedigi gibi ortasaha meziyetleri de bol bir adam. Al-ver isine girme konusunda cok iyi. Bir de topu alip bir-iki durtuyor, kosu-dribbling yapacak gibi rakip defans onlem alior sonra pasi atmasi cok onemli. Rafa Silva mesela illa tek top deniyor. Oyle rakip sahaya yerlesmek zor oluyor. Cerny ise topu ayagina alma, bekletme, minik calimlar atiyor, bir al-ver. O arada takim yerlesiyor. Ghezzal'in biraz daha ortasaha ozelliklisi gibi. Kanadi otoban etmede Ghezzal daha iyiydi muhtemelen.
- Rafa Silva (Bu sezon): Iyi baslayamadi bu sezona. Ole cok ezildi karsisinda ve kotu maclarinda bile cikartmaya yemedi. Daha ilk Shatkar macinda bile Gedson'u ortaya koyup sola Muci falan atip 45-60dk oynamasi lazimdi, Rafa'nin o zor yurur haliyle 60ta falan girmesi lazimdi muhtemelen. Ama hoca da korkunca Rafa'nin da ne kadar antreman yaptigi mechul. Gol-asist olarak da beklenti altinda. Oyun icinde de cok yeterli degil. Eyupspor macinda atti kurtardi ama o mac 2 tane cok net Tammy hazirladi bitiremedi. Simdi Sergen Yalcin bence ona biraz coaching yapiyor. Yapilmali da.
- Rafa Silva (Genel): Rafa Silva'da Sosa tipi 10 numara meziyetleri pek yok ve de kendisi de bunlara cok girmiyor. Cerny'nin aksine Rafa Silva ayaginda topu tutup saklayip, iyi pas verme isini yapmiyor. Rafa tek top oynuyor. Gelen pasi, gelisine iletiyor. Sorun su ki bu pas turu riskli. Asist olacak pas ise tamam dene. Ama daha rakip sahaya yerlesmeye calisirken, defanstan cikarken bunlari deneyip top kaptirma olayini cok yapiyor. Keza ayagina gelen toplarda rakip biraz itince topu birakma durumu da oluyor. En azindan gsli topcular falan gibi bari topa kapaklansa, faul almaya calissa iyi olacak.
Ben Rafa'nin oyununu, karakterini o kadar ozgur birak o sana maci cozsun bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Sosa, Sergen, hatta prime Tumer, Modric, belki De Bruyne vs gibi adamlari hangi takima atsan, taktik bile vermesen girer sahaya bir oyun kurar, pozisyon yaratir. Rafa Silva boyle topu ayagima alayim oyuna hukmedeyim olayini yapan biri degil. O dogru kosuyu atayim, tek toplar verkaclar ile girip gol atayim oyuncusu.
Sonucta da anormal yetenekleri olan bir adam. Top kontrolu, surmesi falan Messi'yi andiran turden bir yetenek.
Burada biraz Rafa'ya coaching lazim. Top rakipteyken pres yapmasi takim icin gerekli. Gereksiz yerlerde top kaybi sayisini da azaltmasi gerekiyor. Bence oyuncuya her mac her mac 90dk yuklenmekte yorucu. Bazi maclar 60-70te ciksa, 1-2 deplasmanda 45te oyuna girse dunyanin sonu degil.
- Tammy Abraham'in durumu da kotu acikcasi. Ama cocuk deniyor, bir suru de yatirim yapildi. Destek olmak lazim.
Mesela Gomez'e gelen 10 pozisyonun 7si gol olurdu.
Genc Aboubakar-Toure falan 10 pozisyonun 4-5ini atar.
Tammy'de bu oran 2-3 gibi. Ama su an kotu bir donemden geciyor 10 pozisyonun 0-1 ini atacagi turdne. Formu toparlayinca 10 pozisyondan 4-5ini atacagi iyi bir donem de gelecektir. Moral destek olmak lazim.
-Cengiz Under bu mac son 15dk girdi cok ozel birsey yapmadi oyun olarak. Eski yildiz kanat haline donmesi en az 1-2 ay surer. Ama attigi gol cok guzeldi. Hem 90+larda gelmesi, hem de o kafa vurusu da kolay degil. Topun aldigi falso, dar bir aci, kaleci de kapatiyor baya. Bu cocugun yetenegi, el-goz-top koordinasyon duzeyi falan ust duzey. Gecen sezon Yusuf Sari almadik diye hayiflananlarimiz vardi. Cengiz bu sene en azindan yerli oyuncu olarak bir Yusuf Sari verimi vermemesi icin sebep goremiyorum.
- Rashica da cop oyuncu falan degil. Gayet kaliteli bir kanat-bek yedegi olur. Sergen hoca verim almasini da bilir ondan.

Neyse vaktim vardi, bir aradan sonra girdim yazdim. Bir an once sonraki maclar gelse de izlesek istiyorum. Jota Silva'da bence bu takima cuk diye oturacak oyunculardan. Ortasaha transferi eksik kaldi ama sol acik fetisi olan arkadaslari anlamiyorum. Markus Munch sonrasi sol acik diyebilecegimiz Tello vardi heralde belki 1 sezon Simao? Nkoudu-Diaby aptallarinin adini bile anmayalim bence. Olcay-Babel-Larin vs bence diger hepsi forvetten-ortasahadan falan bozma oyunculardi. Jota'nin bir Olcay kadar sol acik oynamasi isten bile degil bence.

Medyanin anti-Rafa vs konusmasi cok sorun degil bize, onemli olan taraftar konusmasin. Cop Rashica falan demeler, Tammy'e edilen laflar, Jurasek'e yapilanlar. Bunlardan uzak durmak lazim. Medyanin anti konusmasini Sergen hoca ve oyuncular motivasyona cevirirler merak etmeyin. Kendi taraftarimiz gommesin yeter. Yangin yapmayin, arada hata da olur, gol de kacar, puan kaybi da olur. Bu sezon soyle 75+ puan falan toplayip 2-3 bile bitirsek bir gelismedir.

Çevrimiçi Fikret

https://x.com/azizlasson/status/1967211950657749478

gedson değilde mental olarak güçlü oğuzhan falan yazsa harbi böyle bir şey kadro
Mental degil fizik olarak guclu Oguzhan yazarim Orkun'a. Sosa-Ozzy kirmasi da denebilir.
Iyi huylu Abou-uzun Bathsuayi-yerden acan Caner cok iyi  :lol:
Cakma Marcelo biraz ayip olmus Djalo'ya ama Marcelo da ne topcuydu be...
Pressiz Sifo da pek olmamis. Yani Mehmet Ozdilek cok izlemedim ama bu kadar iyi ayak bilegi var miydi. Rafa'nin top kontrolu, surus, bitirisleri falan usta isi forvet. Ama ortasahacilik yok tabi Sifo'daki.

ne bir lokma ekmek,
ne bir kizi sevmek,
seviyoruz seni,
Baki Mercimek, Baki Mercimek oooo oooo

Bunu dedik ama yavas Baki Mercimek benim sol ayakli halim olur arkadaslar  :lol: Baki zaten yavasti yani Felix daha kotu falan degil. Baki'nin boyu da kisaydi Felix'e gore. Besiktas'a yetecek hicbir yetenek seti hatirlamiyorum Baki'de. Sol bek oynadigi gunler off ne kotuydu.

Çevrimiçi Fikret

Yusuf kabadayı kiralamış Antep hem topu sürdü hem düştü kalktı golü attı bizim gençlerin yürüyecek halı yok nerede yanlış yapıyoruz acaba

Ilk Sergen donemi sonrasi bence bu konuda gelisme var. O donem Sergen roportajinda soylemisti, cocuklara iste yeme-icme takviyelerine baslanmisti.
Sonrasinda gelen Semih-Hekimoglu falan bence canavar gibi fizikleri var.
Demir Ege'nin de diz sakatligi olmasaydi muhtemelen daha iyi olurdu.

Altyapidan oyuncu cikarmada bence Besiktas rakiplerden iyi durumda. ANC donemi biraz sacmaliklar yapildi, kontratlar falan verilmedi aptalca isler. Ama gene de 3 oyuncudan 15m euro, o zaman icin cok iyi para getirmisti. Semih'e de 14m teklif gelmisti sanirim gecen sene.

Bence bu altyapiya yatirim artarak devam etmeli. Hersey felaket gibi konusmaya gerek yok. Ama bu 11-18 yas arasi genclerin evlerinde yapilan yemege, uyku saatlerine falan kadar karisilip, hepsine PT falan ayarlanip butun gunleri dizayn edilmeli diye dusunuyorum. Yani gerekiyorsa hepsinin evine catering goturulsun. Turk ailesi isi evde bol pilav az et-tavuk pismesin denecek kadar karisilmali bence.

Ama gunun sonunda bence Besiktas altyapisi urun verme konusunda fena gitmiyor. Tabi daha da gelistirmek lazim, bu konuda Sergen hoca Serkan Rencber falan gibi daha Turkiye gerceklerini, menajer, oyuncu kariyer, duygu-dusunce vs durumlarindan anlayan adamlarin practical cozumlerine ihtiyac var. Muhtemelen altyapiya yabanci genc de getirmemiz lazim. Balkanlar-Turki Cumhuriyetler-Kuzey Afrika falan gibi buraya alistirip Turk pasaportuna donebilecek gencler.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/Besiktas/status/1968049716840763823?t=NANFPLckhgy9N0CpgiR8vw&s=19
yumuşak yumuşak mesajlar vermeye devam ediyoruz. Renklilerin başına gelse maç sonu açıklama bağırışları hariç bir de haftaiçi basın açıklamasıyla federasyon ve mhk’yı istifaya davet ederlerdi. Çünkü bu ülkede futbol kulübü öyle yönetilir, kulübüne öyle sahip çıkılır. Bizim yönetim sanki haftasonu hobi olarak yapıyor takım yönetimini, çok takmıyor, umursamıyor gibi…

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 00:54:31
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
Man Utd kalesinde Altay'i, Juventus'ta Di Gregorio (bugun de 4 yedi) gorunce valla biz Mert/Ersin konusunda begenmemezlik mi yapiyoruz acaba demeden edemiyorum.  :evillol:

Etiketler: