Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

KartalınGücü, Gökhan Güvenç, Umutcan Kaya, yaço58, Samet Ç, gokhans, maıden, Kartal Ç, Yokmessi, hasankale, Samet Demir, Rasim, tolga1903, Yancos, Monza, Mehmet57, NioHH, ulumemo, annoca, aoguzd, blackeagle35, sozkul, kartalbasket ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 4706 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 02:45:01
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
orkun icin buyuk ve abartılı bir yangın yapılmalıdır. VAR hakemi nasıl cagırır arkadas. orkun donerken ayaga adamın yuzune geliyor. ayagını ona dogru bilincli uzatıp carptırmıyor. bu kadar kolay olmaması lazım. ben aslında rakibe verilen ikinci sarı kartı da abartılı buldum. ama konumuz o degil. orkuna yapılanı bir daha cesaret etmemeleri icin baskı yapması lazım sergen ve yonetim.
bence orkunun bir daha öyle saçmalamaması için kulağının çekilmesi lazım çok kritik ve zor olan göztepe deplasmanında bizi yalnız bıraktı haksızken yangın yaparsan haklıyken sesini duyuramazsın

Çevrimiçi annoca

Adalının hakem hatalarını durdurması gerek. Yoksa oyuncular yine maçları salar. Her maç hakemi yenemezsin

Çevrimdışı sEuL

Bugün ki gibi takim boyunu uzun tutarsak Göztepe karşısında dagilabiliriz yalnız.

Basaksehir geriden oyun kurmaya çalışırken bugün bir çok kez Rafa ile Abraham rakip ceza sahası yayi üzerindeydi. Ayni şekilde Orkun ile Salih’te önde basmaya çalıştılar. Zaman zaman Felix ile Djalo önde basmaya calissada birçok pozisyonda iki pasta ilerde basmaya çalisan 5 oyuncumuz ekarte olup orta sahamız çok çabuk geçildi hiçbir direnç olmadan.

Felix gibi bir el bombasi varken ne yapılabilir bilemiyorum ama umarım buna bir çare bulabiliriz.

Ayrica Allah rızası için bir iki milyon Euro verip bu takıma ayrı bir duran top teknik ekibi getirin. Arkadaş kullandigimiz 10 kornerden bir tehlike nasıl yaratamiyoruz ve bize karşı kullanılan her duran topta nasıl bu kadar aciz kalip pozisyon verebiliyoruz aklım almıyor. Eyüp maçında da saçma sapan bi gol yedik kornerden bugün yine amatörde yenilmeyecek bir gol yedik korner pozisyonundan. Hani oyunculara bakıyorsun stoperler ve forvet 190+ boyunda, Toure, Salih, Jurasek, Cerny, 1.80 üzeri, Demir’de aynı şekilde 1.90 üzeri. Kısa olan Rafa ile Orkun zaten kornerleri kullaniyorlar.

Yarismaci olmak istiyorsak kesinlikle duran toplara önem verilmesi gerekiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu saatten sonra yapılacaklar belli.

Başkan herhangi hjr oyuncu transferine sağının solunun gazıyla  akıl vermesiyle  girmeyecek tamamen uzak duracak.
Sergen hoca istedigiboyuncu filmini tarifleyecek
Graf oyuncuyu onerip hocaya izleyip onay alacak
Başkan sadece pazarlığı yapacak.

Bugünden bu şekilde çalışmamız lazım.

Çevrimdışı Savaş

Kadro 1-2 maça kadar şu olacak bence.

Mert
Gokhan  Djalo Udokhai Jurasek
Ndidi Orkun
Jota Cerny Cengiz
Toure

70'ten sonra at Rafa'yı oyuna dağıtsın rakibi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi ulumemo

Kadro 1-2 maça kadar şu olacak bence.

Mert
Gokhan  Djalo Udokhai Jurasek
Ndidi Orkun
Jota Cerny Cengiz
Toure

70'ten sonra at Rafa'yı oyuna dağıtsın rakibi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugün tam bunu düşünüyordum. Abraham ve rafa yıllık 6-7m para alıyorlar. Bu oyuncular kolay kolay kenara oturtulacak oyuncular değiller o yüzden keşke böyle bir rotasyon yapılabilse. Ama abraham'ın bizi daha çok kanser edeceği aşikar.

Çevrimiçi Tass

https://x.com/ekgedik1903/status/1966922758253945308

dikkat edin zenci herifin ayagına degiyor son anda abrahama gelmeden once ve tamamen yere yapısık giden top havalanıyor. bu ayrıntıyı kimse gormedi macta.

Çevrimiçi KartalınGücü

Bir sakin olmakta fayda var,  Rafayı Abrahamı kesip Cengizi koymuşuz bile ilk 11 e. Cerny ve Abraham düzgün vursalar Rafanın 2 asisti olacaktı maçta tüm oyunculara ihtiyacımız olacak.

Çevrimiçi murat

rafa bizi kötü alıştırdı.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir sakin olmakta fayda var,  Rafayı Abrahamı kesip Cengizi koymuşuz bile ilk 11 e. Cerny ve Abraham düzgün vursalar Rafanın 2 asisti olacaktı maçta tüm oyunculara ihtiyacımız olacak.
Hocanın öyle bir niyeti olacağı zannetmiyorum.
Cerny yerini garantiledi artık, forvet arkası rafa nın. Sol kanada jota oldu diyelim. Forvette de böyle performans sergilemeye başlarsa el bilal değişikliği görebiliriz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HastalikBFutbol/status/1966507277579391141?t=FdX2r1IMHIunLSqrNDCZSw&s=19

Bizde önde pres yaparken orta yuvarlağın olduğu kısmı boş bırakıyoruz, buraya önlem almalıyız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Serkan Reçber, Beşiktaş Futbol Yapılanmasında “önemli” bir pozisyona getirilmek üzere.

(Sercan Dikme)

Çevrimiçi levitate

dikkat edin zenci herifin ayagına degiyor son anda abrahama gelmeden once ve tamamen yere yapısık giden top havalanıyor. bu ayrıntıyı kimse gormedi macta.

bence yerden sekiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Serkan Reçber, Beşiktaş Futbol Yapılanmasında “önemli” bir pozisyona getirilmek üzere.

(Sercan Dikme)

graf'ı yemeyeceklerse ikisi beraber iyi iş çıkartabilirler, bu adam 2017-18 gibi militao falan aldırmaya çalışyordu, o zaman f.o. 4 milyonu çok görmüştü şenol hoca da tecrübeli birini istiyordu bilmem ne

neyse transferin sergene kalmaması iyi oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

graf'ı yemeyeceklerse ikisi beraber iyi iş çıkartabilirler, bu adam 2017-18 gibi militao falan aldırmaya çalışyordu, o zaman f.o. 4 milyonu çok görmüştü şenol hoca da tecrübeli birini istiyordu bilmem ne

neyse transferin sergene kalmaması iyi oldu

Bu denklemde Graf kalmaz diye düşünüyorum.
Sergen oyuncu özelliklerini belirler
Graf ve Recber oyuncuları belirleyip Sergen izlenir.
Sonrasında mutabık kaldıkları isim için transfer çalışmaları başlar.
Eğer böyle bir şey olacaksa güzel olur.

Tabii ki Recberin asıl işi takımla yönetim arasında köprü olmak

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi levitate

Bu denklemde Graf kalmaz diye düşünüyorum.
Sergen oyuncu özelliklerini belirler
Graf ve Recber oyuncuları belirleyip Sergen izlenir.
Sonrasında mutabık kaldıkları isim için transfer çalışmaları başlar.
Eğer böyle bir şey olacaksa güzel olur.

Tabii ki Recberin asıl işi takımla yönetim arasında köprü olmak

dediğin şey uygulansa 200 sene şampiyon oluruz zaten :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

dediğin şey uygulansa 200 sene şampiyon oluruz zaten :d

Arroyo ve Ricardo yerine 11 e net 2 oyuncu alsaydık şu an başka bir şey konuşuyor olurduk.

Etiketler: