Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 28564 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

fbnin attığı ilk golü biz atsak 1 hafta konuşurlardı.

yemek yiyordum nasıl attılar :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

rize yanlışlıkla gol attı attığı gole sevinemedi bile

bu arada maçı açtım 1-1 oldu :D

rize yanlışlıkla gol attı attığı gole sevinemedi bile

ismail kartal satar macı :D

yemek yiyordum nasıl attılar :D

durup dururken saçma sapan adam elle durdurdu topu çok rahat pozisyonda hedefi penaltı yaptırmaktı ama biraz önünde yaptı. deniz türüç kalecinin vurduğu köşeden attı kaleci resmen tutmak istemedi.

durup dururken saçma sapan adam elle durdurdu topu çok rahat pozisyonda hedefi penaltı yaptırmaktı ama biraz önünde yaptı. deniz türüç kalecinin vurduğu köşeden attı kaleci resmen tutmak istemedi.

o zaman boşa maça bakmayalım belli satmaya cıkmıs ismail kartal ve takımı :D

o zaman boşa maça bakmayalım belli satmaya cıkmıs ismail kartal ve takımı :D

aksi bir emir gelmezse öyle. adamlar istemeyerek gol attı, gole sevinmediler bile.
ayrıca iki başkanın twitterda çok fotoğrafı var böyle gülerken çok eğlenceli ikiside. malum sponsorluk olayları.

aksi bir emir gelmezse öyle. adamlar istemeyerek gol attı, gole sevinmediler bile.
ayrıca iki başkanın twitterda çok fotoğrafı var böyle gülerken çok eğlenceli ikiside. malum sponsorluk olayları.

satan satana zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon'da ilginç şeyler oluyor. Hani yapılanmaya gidip gençleri oynatmaya çalışıyorlardı. Bir anda ne değişti  :D

https://twitter.com/buzzspor/status/1211334008828760064

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Ünal karaman istifa etmiş. haber gerçekse ts büyük hata yapmış olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ünal karaman istifa etmiş. haber gerçekse ts büyük hata yapmış olur.
Bu ülkede futboldan çok anladığını iddia eden yöneticiler olduğu müddetçe böyle şeyler hiç şaşırtıcı gelmiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

ts kendi kendini bitirdi hadi bakiiim
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu ülkede futboldan çok anladığını iddia eden yöneticiler olduğu müddetçe böyle şeyler hiç şaşırtıcı gelmiyor  :tabe:

tsnin şampiyon olacağına hiç inanmıyorum da adam öyle ya da böyle elindeki kadrodan verim aldı.  bazı genç oyuncuları parlattı falan eline düzgün bir kadro verilmedi bol bol sakatlıkla uğraştılar ama keyifli bir oyun seyrettirdi. ten uyumları gerçekleşti yani. ha ts beter olsun sevmediğim bir camia ama yaptıkları yanlış olur.

Çevrimdışı Karabay

Trabzon'da ilginç şeyler oluyor. Hani yapılanmaya gidip gençleri oynatmaya çalışıyorlardı. Bir anda ne değişti  :D

https://twitter.com/buzzspor/status/1211334008828760064
İlk yarı bitince lig bitti sanıp hocayı başarısız mı adledtiler acaba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

tsnin şampiyon olacağına hiç inanmıyorum da adam öyle ya da böyle elindeki kadrodan verim aldı.  bazı genç oyuncuları parlattı falan eline düzgün bir kadro verilmedi bol bol sakatlıkla uğraştılar ama keyifli bir oyun seyrettirdi. ten uyumları gerçekleşti yani. ha ts beter olsun sevmediğim bir camia ama yaptıkları yanlış olur.
Kime sorsan bunları söyler ülkede zaten. Bu ülkede yöneticileri hiçbir zaman anlayamayacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

En iyi genç en iyi yapılanma hocası avcı diye Türkiye'de. Ts fırsatı kacirma.

Çevrimdışı mylife1903

Yuh arkadas
Ts izliyor keyif aliyorduk
Tirapsonda deniz yok herhalde ya da denizde balik yok omega3 kisirligi cekiyorlar
Ayiptir ya

Bu terori aklıma yattı. Olmaz demeyin burası Türkiye  :ebebe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1211338369797623809

zannetmiyorum şenol güneşin ts başına geçeceğine.

Çevrimdışı Sinan23

Boldrin ve kalecinin halı neydi öyle. Rize den FB maçlarında başkanından dolayı beklentim yok ta abartmislar bu sefer.

Ts ünal karamanı göndererek şampiyonluk şansını kaybetti.

Bilemeyiz belki de emir geldi cünkü en güclü adaylardan birisi ts'idi.

Sebebini merak ediyorum neden bıraktı yada bıraktırıldı.

Fb-rize maçında rize takım olarak satmıs macı kaleci gökhanın yediği gol evlere şenlik orta sahadan.

Türkiye de futbol oynanmıyor tiyatro dönüyor.

Çevrimdışı mylife1903

Fb-rize maçında rize takım olarak satmıs macı kaleci gökhanın yediği gol evlere şenlik orta sahadan.

Ordan taksi tutsan 30tl yazar
Oyle gol mu yenir
Tolgay girince biraz umutlandim da rize gununde degildi
Fb de iyi oynadi
Deplasmanda baskili obur sahada oynayip kazandilar
Murikinin eline mi geldi onu anlamadim bi kornerde
Fb iyi oyjuyo o kadroya gore yalniz
Heriflerin soltarafi bombos

Çevrimdışı 'TaNeR'

Aynen, kalecinin rahatlıkla çıkarabileceği bir top. İlk gol zaten yine Rize ikramı; biz yırtalım kendimizi !
Bu 19/20 sezonu da ömrümüzden törpülüyor...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: