Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29045 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hemen geri adım atmışlar. Kim böyle bir talepte bulunduysa baskılara dayanamayıp geri çekilmek zorunda kaldı. Son dönemde ülke bu tip geri adımlara alıştı. Dönekler her yerde  :ebebe:

Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Riva'da bugün yaptığı toplantıda, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda yapılan değişiklikleri, kulüplerin mutabakat sağlayamaması üzerine yeniden gözden geçirmiş ve Talimat'ın, 9 Aralık 2019 tarihinde "Kulüplerin Takım Harcama Limitlerinin Hesaplanması" başlıklı EK-XII'sinde yapılan değişikliklerin iptal edilerek uygulanmasına karar vermiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beynim yandı şimdi %40a yükseltildi mi yoksa %30da kaldı mı

Çevrimdışı cursedofdragon

bende anlamadım o kadar günlük değişiyor ki her şey gündemi takip edemiyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arttırmışlardı şimdi eski haline (%30) düşürdüler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Arttırmışlardı şimdi eski haline (%30) düşürdüler  :tabe:

niye yükselttiler niye indirdiler :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

niye yükselttiler niye indirdiler :D
Birleri transfer yapabilsin diye yükselttiler ama o birine diğer tüm takımlar karşı çıktı. Sonuç olarak eski haline döndü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Birleri transfer yapabilsin diye yükselttiler ama o birine diğer tüm takımlar karşı çıktı. Sonuç olarak eski haline döndü  :tabe:

o birilerini tamin edeyim ts istemedi fb biz değiliz dedi bizde biz değiliz dedik geriye kim kaldı her zaman ki gibi demi :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

o birilerini tamin edeyim ts istemedi fb biz değiliz dedi bizde biz değiliz dedik geriye kim kaldı her zaman ki gibi demi :)
GS açıklama yapmadı ama FB açıklaması da kıvırmaydı. Her ikisi de istiyordu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

4,3 mio maaşlı ergen akıllı  pembe kafa maaşı 4 gün gecikince hemen ihtarnameyi çakmış uefayı fifayıda cc.ye eklemiş  :evillol:

Oha Babel'in maaşı mı bu?

Oha Babel'in maaşı mı bu?

KAP'a yapılan açıklamaya göre 2 mio € imza parası 2.5 mio € maaşı varmış

Çevrimdışı MUSTAFA_

KAP'a yapılan açıklamaya göre 2 mio € imza parası 2.5 mio € maaşı varmış
Ekstralarıyla 4.3 milyon euro yapıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

kitsiyu yine atmış, ankara gücü son dakikalarda 2 puan koydu cebine  :lol:

Küme düşsünler tabi bizim isteğimiz o, hadi geçen haftadaki beraberlikten sonra bu haftada ekstra olsun onlara.

Ekstralarıyla 4.3 milyon euro yapıyor  :tabe:

iyi sokuşturmuşlar o zaman :D

kitsiyu yine atmış, ankara gücü son dakikalarda 2 puan koydu cebine  :lol:

Küme düşsünler tabi bizim isteğimiz o, hadi geçen haftadaki beraberlikten sonra bu haftada ekstra olsun onlara.

yeter bu kadar puan onlara küme düşsünler hatta 2.ci yarı da ki gs-ankaragücü maçları küme düşme macları olsun satamasınlar :D  :evillol:

yeter bu kadar puan onlara küme düşsünler hatta 2.ci yarı da ki gs-ankaragücü maçları küme düşme macları olsun satamasınlar :D  :evillol:

Benim amacım da o, şöyle ankarada yenerse kümede kalacağı eğer yenilip gsye verirlerse küme düşecekleri bir ortam olsun.

Benim amacım da o, şöyle ankarada yenerse kümede kalacağı eğer yenilip gsye verirlerse küme düşecekleri bir ortam olsun.

satar bunlar yine seneye nasılsa olsa cıkarız derler yapan var daha önce çünkü akhisar satmıştı düşme pahasına  :dry:

satar bunlar yine seneye nasılsa olsa cıkarız derler yapan var daha önce çünkü akhisar satmıştı düşme pahasına  :dry:

kendileri bilir düşsünler akhisar yine kupa falan alıp az çok bir bütçeyle düşmüştü. ankaragücü kayseri falan bunlar süper ligteki sponsorlukları kaybederse bir daha geri dönemeyecek takımlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Yeni Malatya - Ç.Rize maçını izliyorum, bu Malatyayı biz nasıl yenemedik  :by2

Tamam belki bize kapanarak oynadılar ama; her kapanan takıma puan vereceksek işimiz var..  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tamam belki bize kapanarak oynadılar ama; her kapanan takıma puan vereceksek işimiz var..  :s20:
Maç sonunda Sergen'i futbol dehası ilan edip Beşiktaş'ın başına yakıştıranlar vardı. Sergen ile Beşiktaş'ı aynı cümlede kullanmam bu şartlar altında :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Maç sonunda Sergen'i futbol dehası ilan edip Beşiktaş'ın başına yakıştıranlar vardı. Sergen ile Beşiktaş'ı aynı cümlede kullanmam bu şartlar altında :money:

Katılıyorum, Sergen iyi hoş ama 5 maç üst üste aynı konsantrasyonu sağlayacak biri değil  :alala:

Ayrıca Acun ve Sinan Engin gibi isimlerle yakın olması benim için sorundur.   (Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim mantığı)   

En güzeli yabancı hoca  :ok:

Çevrimdışı mellfred

Sergen sırf puan adına bu sezon ilk defa ölümüne kapattı takımı
Normalde ofans oynatır takımını
ortamlarda Sergen avcıyı yendi densin maksat
bize karşı oynayan eski beşiktaşlıların tamamı bir şekilde ispata girişiyor

Sergen sırf puan adına bu sezon ilk defa ölümüne kapattı takımı
Normalde ofans oynatır takımını
ortamlarda Sergen avcıyı yendi densin maksat
bize karşı oynayan eski beşiktaşlıların tamamı bir şekilde ispata girişiyor

gole sevinmedi ama önemli olan o değil mi

ne yapsaydı sergen diğer renkli hocalar gibi satsamıydı ?

Etiketler: