Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29851 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

guilherme kale ağzından kaçırdı  :iohmygod:

Çevrimdışı Doğukan E.

guilherme kale ağzından kaçırdı  :iohmygod:
Sergen bu savunma anlayışıyla bırak bizi adamı malatyadan kovarlar

2-0 oldu geçmiş olsun bitti maç  :pes

Çevrimdışı Doğukan E.

2-0 oldu geçmiş olsun bitti maç  :pes
Dur hele dur. Malatya 1 tane attı ama savunmaya çare bulmazlarsa yerler

Çevrimdışı Doğukan E.

Mert Hakan gelecek maç cezalı. fb maçında

Çevrimdışı mylife1903

2-1 oldu   :outtahere:
Uj oldu ciksrmasi guj oldu
Devreye zor atacak malatya kendini
Hizli kosan atin boku seyrek duser, sergen

Çevrimdışı Doğukan E.

Uj oldu ciksrmasi guj oldu
Devreye zor atacak malatya kendini
Hizli kosan atin boku seyrek duser, sergen
Abi Malatya’da ciddi ciddi şampiyon Sivas sesleri geliyor deplasman tribününden ne diyorsun sivasa
@mylife1903

Çevrimdışı worns

Sivas muhtelemen Fb'ye de yenilmez. Devreye 1 ya da 2. sırada girer. Ama bence dönemlik bir ekstra forma sahipler. Kadro derinliği sonunu getirmelerine yetecek seviyede değil. Esasen oynadıkları oyun da öyle ahım şahım bir şey değil. Fizik kaliteleriyle ve yerli hücumcuların uyumuyla öne çıkıyorlar.

Malatya zaten daha da kötü bir takım. Üst grupta uzun süre tutunamayacaklarını söylüyorduk. İniş biraz da sert oluyor onlarda. Haftaya da muhtemelen bize yenilecekler.

Çevrimdışı worns

Rıza hocanın takımlarının hep böyle uçtuğu kaçtığı dönemler olur sezon içinde. Bu sene ligin puan ortalaması da epey aşağıda seyredince bu form dönemi onlara liderlik getirdi.

Çevrimdışı mylife1903

Abi Malatya’da ciddi ciddi şampiyon Sivas sesleri geliyor deplasman tribününden ne diyorsun sivasa
@mylife1903
Duser bence ikinci yari
Devre tatili yarin baslasin deseler riza kabul eder

Çevrimdışı MUSTAFA_

Duser bence ikinci yari
Devre tatili yarin baslasin deseler riza kabul eder
Oyuncularını kaybedecek Sivas. Şu an parlayan iki genç oyuncusunun sene sonu sözleşmesi bitiyor. Birisi de bizim oyuncumuz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Oyuncularını kaybedecek Sivas. Şu an parlayan iki genç oyuncusunun sene sonu sözleşmesi bitiyor. Birisi de bizim oyuncumuz  :tabe:

para yok nasıl aldık :)

Çevrimdışı Doğukan E.

Fatih Aksoy bizden kiralık sene sonu dönüyor

Ben hakan emre kılıç filan zannettim  :ebebe:

Çevrimdışı celiker1

Rıza hocanın takımlarının hep böyle uçtuğu kaçtığı dönemler olur sezon içinde. Bu sene ligin puan ortalaması da epey aşağıda seyredince bu form dönemi onlara liderlik getirdi.
Şampiyonluk puan barajı 70- puan olacak.Istanbul takımlarının kötü performansı,takımlarında özellikle Türk oyuncularının yüksek performan vermeleri gibi etkenleride katınca Fenerbahçe'yi yendikleri an önleri açılır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Ben Sivasspor'da Emre Kılınç'tan ziyade Mert Hakan'ı çok başarılı buluyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence sivasın galibiyeti garantiydi zaten neden beklenti içine girilmiş burda anlamadım. Malatya sivasdan çok daha kolay takım olan fbyi muriç ve krusesiz yenmeyi bırak adam akıllı oynayamadı bile. Kompakt oynamayı becerebilen, fbden daha iyi bir takım olan sivas bu maçın mutlak favorisiydi. Sivasın üste kalması daha iyi ilk yarıya kadar. Ama böyle düşünecekken fenerle yapacakları maç aklıma geliyor, sivas fenerin pilot kulübüdür nasıl ts gsye maç verdiyse, aynı şekilde sivas rakibini vurma imkanını kullanmaz.

Mert hakanın oynamaması ise tam bahane oldu kimse şüphelenmeyecek mert hakan falan yoktu sivas ondan kaybetti böyle kötü oynadı falan denilecek.Gerçi mert hakanın yokluğunda zaten fazla bireysel yeteneklere bakmayan takım yine çarkı bozulmaz yine işlerde fbyi yenerse, sivas büyük iş başarmış olur ama hiç sanmıyorum.

Özetle hadi diyelim ki korkulan oldu sivas mükkemel gitti bütün maçlarını kazandı şampiyon oldu. O zaman bile renklilerin şampiyon olmaması bizim işimize gelir.Yani bizim asıl rakipler sivas değil, fb gs. Hatta bence fbde değil, çok depresif bir camia onlar, son düzlüğe girince verirler. gsnin bu aralar fikstürü kolay  zaten ittirecekler öyle böyle lobilerle herkes ha kötü oynuyo derken şampiyonluğu alabilir. Dikkatleri doğru yere çevirmek gerekli.

alanya sen bir süpriz yap bari.

Çevrimdışı worns

alanya puan kaybettiği maçlarda bile kötü oynamamıştı. bu akşam puan çıkarabilir ümidim var bu maçtan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

alanya sen bir süpriz yap bari.
Alanya'nın puan kaybetmesi mi kazanması mı işimize daha çok gelir kararsız kaldım. Beraberlik iyi sonuç olur gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bence sivasın galibiyeti garantiydi zaten neden beklenti içine girilmiş burda anlamadım. Malatya sivasdan çok daha kolay takım olan fbyi muriç ve krusesiz yenmeyi bırak adam akıllı oynayamadı bile. Kompakt oynamayı becerebilen, fbden daha iyi bir takım olan sivas bu maçın mutlak favorisiydi. Sivasın üste kalması daha iyi ilk yarıya kadar. Ama böyle düşünecekken fenerle yapacakları maç aklıma geliyor, sivas fenerin pilot kulübüdür nasıl ts gsye maç verdiyse, aynı şekilde sivas rakibini vurma imkanını kullanmaz.

Mert hakanın oynamaması ise tam bahane oldu kimse şüphelenmeyecek mert hakan falan yoktu sivas ondan kaybetti böyle kötü oynadı falan denilecek.Gerçi mert hakanın yokluğunda zaten fazla bireysel yeteneklere bakmayan takım yine çarkı bozulmaz yine işlerde fbyi yenerse, sivas büyük iş başarmış olur ama hiç sanmıyorum.

Özetle hadi diyelim ki korkulan oldu sivas mükkemel gitti bütün maçlarını kazandı şampiyon oldu. O zaman bile renklilerin şampiyon olmaması bizim işimize gelir.Yani bizim asıl rakipler sivas değil, fb gs. Hatta bence fbde değil, çok depresif bir camia onlar, son düzlüğe girince verirler. gsnin bu aralar fikstürü kolay  zaten ittirecekler öyle böyle lobilerle herkes ha kötü oynuyo derken şampiyonluğu alabilir. Dikkatleri doğru yere çevirmek gerekli.
Aynen sivas kupayi alirsa hic uzulmem
Tek sartim var riza orda kalsin cl oynasin falan bize sulanmasin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alanya bu maçtan puan alamaz. Hiçbir takım bu kadar erken golden sonra kazanamaz, kazandırmazlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: