Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30274 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Ben Lens'in kaptırmasını tercih ederim  :tabe:
Yaw
Yok atiba yapsin

Lensin varya tum sulalesine soverler

Atiba liyonda yapti bayern macinda da o vermsiti galiba
Kimse tek kelime etmedi

Nejipin pasi verdigini dusunsene gozunu kapatip fabriye

Çevrimdışı worns

Ya ben anlamıyorum şu spikerin dediği gibi megayır o kadar para etmez. ona para vereceğine bir yetenekli adamlar al öne ya.
Delle allinin attığı golü atacak yetenekte 1 tane oyuncu yok koskoca unitedda. Yazıklar olsun cidden. Man utd bence iyi oynamıyor ne oynadığı belli de değil. Kesinlikle poşet reizin gelmesi lazım bu takıma yoksa iyice biteceğiz.

Zaten bayadır kötüydü de bu sene kadro mühendisliği tümden facia. Son anda Lukaku'yu gönderdin Dybala'yı da alamadın mal gibi kaldın ortada. Santraforu olmayan Manu mu olur yahu?

İşin acayip tarafı ed woodward işin saha içinde ne kadar kötüyse saha dışında o kadar iyi. Takım yıllardır berbat olmasına karşın uluslararası popülaritesini kaybetmedi. Dünya kadar boşa para saçıldı. Takımın transfer bilançosu dev eksiler verdi hala mali açıdan çok güçlü. Başka bir takım olsa bu kadar ters giden yeniden yapılanma denemesinden sonra topu dikerdi.

Poşet hocayla yeni bi sürece başlamaya ihtiyacımız var :)

Ben bunları yazarken 2-1 oldu ama isterse 4-1 olsun bu oyun tek maçlık gaz çok hissediliyor :)
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2019, 23:46:00 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaw
Yok atiba yapsin

Lensin varya tum sulalesine soverler

Atiba liyonda yapti bayern macinda da o vermsiti galiba
Kimse tek kelime etmedi

Nejipin pasi verdigini dusunsene gozunu kapatip fabriye
Şampiyonluk maçında Atiba'nın hatasıyla yediğimiz golden sonra Atiba emekli olacak. Ben böyle bir final maçını istemem Atiba için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Zaten bayadır kötüydü de bu sene kadro mühendisliği tümden facia. Son anda Lukaku'yu gönderdin Dybala'yı da alamadın mal gibi kaldın ortada. Santraforu olmayan Manu mu olur yahu?

İşin acayip tarafı ed woodward işin saha içinde ne kadar kötüyse saha dışında o kadar iyi. Takım yıllardır berbat olmasına karşın uluslararası popülaritesini kaybetmedi. Dünya kadar boşa para saçıldı. Takımın transfer bilançosu dev eksiler verdi hala mali açıdan çok güçlü. Başka bir takım olsa bu kadar ters giden yeniden yapılanma denemesinden son topu dikerdi.

Ben bunları yazarken 2-1 oldu ama isterse 4-1 olsun bu oyun tek maçlık gaz çok hissediliyor :)
30 senede dunyanin en popoler takimi oldular
Cok iyi yonetiyorlar surecleri
Ama mesela
Sahibi olacaksam arsenalin sahibi olmak osterdim
Mal gibi taraftar senelerce tek kelime etmiyor
Habire satiyon boh gibi para kirdi adam
Arsenal eplde en cok para kazanmis takimdir herhade

Çevrimdışı MUSTAFA_

30 senede dunyanin en popoler takimi oldular
Cok iyi yonetiyorlar surecleri
Ama mesela
Sahibi olacaksam arsenalin sahibi olmak osterdim
Mal gibi taraftar senelerce tek kelime etmiyor
Habire satiyon boh gibi para kirdi adam
Arsenal eplde en cok para kazanmis takimdir herhade
En pahalı bileti satıyorlar. Taraftarları gelip TV'de film izler gibi maçlarını izliyor. Kaan Kural bile Arsenal'i tutuyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

En pahalı bileti satıyorlar. Taraftarları gelip TV'de film izler gibi maçlarını izliyor. Kaan Kural bile Arsenal'i tutuyor  :ebebe:
Mutis bisi yemin ediyorum
Resmen opium veriyorlar
Millet sakin. Sakin la yazarken guluyorum

Bizim taraftar olsa coktan kulup binasini yakmisti

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Resmen opium veriyorlar

Çok değiştirdiler İngiltere'de taraftar profilini. Bunlar da az manyak değildi ama heysel'den sonra margaret thatcher savaş ilan etti bildiğin. Yasaydı, sosyo kültürel müdahaleydi derken biletler pahalı, ortam çok değişti, tribünler takıma hayvan gibi harcama yapan orta üst sınıf tiplerle dolu. stad seyircisi zaten üst sınıf ağırlıklı olunca gülen, eğlenen, keyfine bakan bi gruba döndü. Adamlarda bırak adam akıllı protestoyu ıslıklama bile çok ekstrem durumlarda oluyor. hele manchester ve londra takımlarının seyirci profili tamamen böyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok değiştirdiler İngiltere'de taraftar profilini. Bunlar da az manyak değildi ama heysel'den sonra margaret thatcher savaş ilan etti bildiğin. Yasaydı, sosyo kültürel müdahaleydi derken biletler pahalı, ortam çok değişti, tribünler takıma hayvan gibi harcama yapan orta üst sınıf tiplerle dolu. stad seyircisi zaten üst sınıf ağırlıklı olunca gülen, eğlenen, keyfine bakan bi gruba döndü. Adamlarda bırak adam akıllı protestoyu ıslıklama bile çok ekstrem durumlarda oluyor. hele manchester ve londra takımlarının seyirci profili tamamen böyle.
Bu bir yandan da getirdikleri ağır cezalardan kaynaklanıyor. Taraftara hareket alanı bırakmıyorlar fazla. NBA de böyle oldu. 3-4 takım kaldı ateşli seyircisi olan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ya o everton mallarinin hocasi tsde falan olsa sokaga cikamaz
Linc ederler onu
Nineler ceker vurur topugundan

Çevrimdışı sozkul

Resmen opium veriyorlar

En pahalı bileti ve kombineyi biz satıyoruz Türkiyede, boğaz manzaralı stad!

Çevrimdışı MUSTAFA_

En pahalı bileti ve kombineyi biz satıyoruz Türkiyede, boğaz manzaralı stad!
O durum başarı gelmezse sürmesi zor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İşin acayip tarafı ed woodward işin saha içinde ne kadar kötüyse saha dışında o kadar iyi. Takım yıllardır berbat olmasına karşın uluslararası popülaritesini kaybetmedi. Dünya kadar boşa para saçıldı. Takımın transfer bilançosu dev eksiler verdi hala mali açıdan çok güçlü. Başka bir takım olsa bu kadar ters giden yeniden yapılanma denemesinden sonra topu dikerdi.

edten ziyade sirin etkileri bunlar. Adam o kadar büyük miras bıraktı ki hala yiyorlar. pochettino eksiği sadece güçtü. totthenamda olmayan gücü unitedda bulacaktır. @mylife1903 abinin uykularını kaçırır eğer gelirse  :lol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Maç sonu rashfordun açıklaması

@mylife1903 küme düşeceksiniz yorumlarına epey güldük, en ölü halimizle bile geçen senenin şampiyonlar ligi finalistini yenerim. Lütfen bizi arsenalle karşılaştırmasın demiş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ayşe kim?
Maçın hakemi Ali Palabıyık'a Ayşe demişler. "Ayşe tatile çıksın" deseler daha iyiydi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Maçın hakemi Ali Palabıyık'a Ayşe demişler. "Ayşe tatile çıksın" deseler daha iyiydi  :tabe:
ayşe şike yapma diyerek bir gönderme yapmışlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ayşe şike yapma diyerek bir gönderme yapmışlar.
Tahta üzerindeki fişlerde yazanlar asıl göndermeler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Maç sonu rashfordun açıklaması

@mylife1903 küme düşeceksiniz yorumlarına epey güldük, en ölü halimizle bile geçen senenin şampiyonlar ligi finalistini yenerim. Lütfen bizi arsenalle karşılaştırmasın demiş  :evillol: :evillol:

Ole de kırılma maçlarında gidip kazanmayı beceriyor arkadaş. Geçen sene de böyleydi. Redcafe'de filan herkes Totenham'a yenilirsek bye bye Ole diyordu. Aldı bu maçı da. Biraz daha kredi koydu cebine. Bi seri yakalar mı? Zor dostum zor.

Etiketler: