Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30429 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Necmi

bu sene hakemler takla atsa bunları şampiyon yapamaz
darma dağın oldular dedik gaz alacak paran yok ama gidip gazla çalışan otomofil alıyorsun :D
olamazlarsa seneye şl gelirlerinden mahrum şekilde ffp nin zor dönemine nasıl girecekler bayağı merak ediyorum :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Haftanın düdükleri belli oldu  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1202152405292462081
Serkan tokat eksik kalmis

Bu yasar kemal ile melere acayip gicik oluyorum
Fbye aliyi cakmislar o cocuk bozulmazsa olacak sanki ayni zorbay gibi ama bozulmamasi mumkun degil bu duzende

Çevrimdışı tangaz

bu sene hakemler takla atsa bunları şampiyon yapamaz
darma dağın oldular dedik gaz alacak paran yok ama gidip gazla çalışan otomofil alıyorsun :D
olamazlarsa seneye şl gelirlerinden mahrum şekilde ffp nin zor dönemine nasıl girecekler bayağı merak ediyorum :D

gs kalan 4 maçın 3ünü iç sahada oynayacak 9-12 arası puan çıkarırlar 4 haftada umarım 12 çıkaramazlar. 2. devre yükselir bu himmetçiler₁ yine bu nedenle bizim kalan 4 maçda 10 puan almamız önemli. ikinci devre bence rakibimiz gese olacak gibi okuyorum ben oyunu.

gel de rize ve a.gücü maçlarında bıraktıgın 4  puanı arama...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

gese iteleme çalışmaları başlamış
İtelemeye çalışıyorlar da şu ana kadar itelemeseler bu kadar puan toplayamazdı. Kaç haftadır kırmızı verilmesi gereken pozisyonlar sarı kartla geçiştiriliyor. Daha ne kadar iteleyecekler  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

İtelemeye çalışıyorlar da şu ana kadar itelemeseler bu kadar puan toplayamazdı. Kaç haftadır kırmızı verilmesi gereken pozisyonlar sarı kartla geçiştiriliyor. Daha ne kadar iteleyecekler  :money:

ilk hafta denizli maçında başladılar kırmızı vermemeye öyle gidiyor daha da gider alışın artık geseye iteleme bitmezz.

beni şaşırtan daha ne kadar iteleyecekler die sormanız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilk hafta denizli maçında başladılar kırmızı vermemeye öyle gidiyor daha da gider alışın artık geseye iteleme bitmezz.

beni şaşırtan daha ne kadar iteleyecekler die sormanız.
Bu ülkede itelenmediği bir sene bile olmadı FB ve GS'nin. Bu 20 puan fark attığımız dönemde bile geçerliydi. Biz o kadro ve sorunlara sahip olsak lig düşerdik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

fb: g.birliği, sivas (d), bjk, rize (D)---> 7 puan alır devreyi 29 puanla kapatır

gs: alanya, a.gücü, gözgöz (d) antalya ---> 10 puan alır devreyi 30 puanla kapatır

ts: ant (d), denizli, konya (d), kayseri ---> 8-10 puan alırlar devreyi de 31-33 puanla kaparlar

başak: denizli (d), konya, kayseri (d) k.paşa ---> 10 puan alırlar devreyi de 35 puanla kapatırlar.

biz : 9,10,12 puandan birini alırız 33,34,37 puandan biri ile devreyi kapatırız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

fb: g.birliği, sivas (d), bjk, rize (D)---> 7 puan alır devreyi 29 puanla kapatır

gs: alanya, a.gücü, gözgöz (d) antalya ---> 10 puan alır devreyi 30 puanla kapatır

ts: ant (d), denizli, konya (d), kayseri ---> 8-10 puan alırlar devreyi de 31-33 puanla kaparlar

başak: denizli (d), konya, kayseri (d) k.paşa ---> 10 puan alırlar devreyi de 35 puanla kapatırlar.

biz : 9,10,12 puandan birini alırız 33,34,37 puandan biri ile devreyi kapatırız.
Lider Sivasspor nerede?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Lider Sivasspor nerede?

sivas uzun maratonu götüremeyeceği için değerlendirme dışı bırakılmıştır

Çevrimdışı cursedofdragon

gs'ye verilen hakemler mükemmel.

Maçın hakemi Halil umut meler.
Var hakemi Cüneyt çakır.

Hayırlı işler. :money:

Çevrimdışı tangaz

gs'ye verilen hakemler mükemmel.

Maçın hakemi Halil umut meler.
Var hakemi Cüneyt çakır.

Hayırlı işler. :money:

gese saha içinde ufak düzelmeler gösteriyor 2-3 maçtır baktılar yetmiyor iç sahada şöle farklı bi galibiyet alsında iyice kenetlensinler ataması olnuş. kenetlenmeyi seviyolar ya  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

sivas uzun maratonu götüremeyeceği için değerlendirme dışı bırakılmıştır
Ligin ilk yarısında düşmezler. Devre arası transfer döneminde takımı taşıyan oyuncuların sözleşmesi sezon sonu bittiği için göndermeye çalışacaklar. Onun için otomatik olarak düşüş yaşayacaklar zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

gese saha içinde ufak düzelmeler gösteriyor 2-3 maçtır baktılar yetmiyor iç sahada şöle farklı bi galibiyet alsında iyice kenetlensinler ataması olnuş. kenetlenmeyi seviyolar ya  :evillol:

Başkanlarının konuşmalarına hakem atamalarına bakarsak yine destek görmeye başlayacakları bir gerçek.

Çevrimdışı Necmi

biz 37 puan almak için bayağı zorlanırız :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

yaşanmamış bir olayın arzulanması sanırım
nasıl birşey merak ediyorlar galiba :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

topa ilk temas anı şeyedilmiyormuydu?
İlk teması almışlar zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

İlk teması almışlar zaten  :tabe:
Bu hafta var gomeze temas etti cok fena hem de

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hafta var gomeze temas etti cok fena hem de
3 golünü saymamışlar herhalde  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

3 golünü saymamışlar herhalde  :evillol:
He ikinci ligde hetirik keyfi yapacakti
Su adam 27 gol atti bizde
Verilmis sadakamiz varmis gitti herif
Gittigi yeri kuruttu koskoca takimi kime dusurdu herif

Çevrimdışı MUSTAFA_

He ikinci ligde hetirik keyfi yapacakti
Su adam 27 gol atti bizde
Verilmis sadakamiz varmis gitti herif
Gittigi yeri kuruttu koskoca takimi kime dusurdu herif
Ahımız var. Giderken söylemeyecekti onları. Bizi küçük gördü şimdi acısını çekiyor  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ahımız var. Giderken söylemeyecekti onları. Bizi küçük gördü şimdi acısını çekiyor  :bandit:
olse uzulmem
Ucagi duser herkes kurtulur bu geberir
Kazmanin tekiydi zaten
Essolesek
Bi karinin pesinde kari da yasli bisi boyle duzgun bisi olsa tamam

Top suremeyen futbolcumsu
3 sefer top alamiyordu ya
Topuklu ayakkabiyla top surmeye calisan cakma manken

Etiketler: