Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 30709 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyon olacağızdan nerelere geldi  :D

https://twitter.com/buzzspor/status/1200861053539762178

ulan  :D :evillol: :kop:

Aklıma volkan demirel geldi "Biz şampiyon olacağız göreceksiniz bakın" derdi o da bizimle çekişirken :D

Pereira vardı bunlar da portekizli "psikolojik üstünlük bize geçti" filan bunlarda gelenek herhalde :D  :evillol: :kop:

Çevrimdışı celiker1

Hangi maç olursa olsun ligin sonucu olmadığı ve bize yaramadığı sürece Fb ve Gs puan kaybetsin. (...) Yarın Ts kazansın.Biz sadece maç maç kazanmaya bakalım :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyon olacağızdan nerelere geldi  :D

https://twitter.com/buzzspor/status/1200861053539762178
Of bu iyiymis

2003 yilinda tamer guney hoca gelmisti keske vidyosunu bulabilsek
Numan sokup tombala yapmisti o macin sonunda fb hocasi olarak tamer guney
Besiktas macinda fazla beklentimiz yoktu bu mactan sonraki rakipler fbnin puan alabilecegi rakipler demisti
Offf cok koymustu fblilere

Resmini koyam cok beyfendi biriydi
Fbnkn puan alabilecegi nedir ya, besiktastan biri dese kendimi intahar ederim

Çevrimiçi İsmail Özyurt

ulan  :D :evillol: :kop:

Aklıma volkan demirel geldi "Biz şampiyon olacağız göreceksiniz bakın" derdi o da bizimle çekişirken :D

Pereira vardı bunlar da portekizli "psikolojik üstünlük bize geçti" filan bunlarda gelenek herhalde :D  :evillol: :kop:
Pisikolocik üstünlük dedinmiydi zaten fenerdir yani  :kop:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi levitate

serdar azizin falcao'dan daha çok golü var :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Beklediğimden de fazla puan kaybı yaşıyor üst gruptaki takımlar güzel. Malatya, Alanya bence buralarda ikinci yarıda kalamazlar. Sivas umulanın aksine son bölüme kadar zirveyi kovalayabilir. Yarışı Sivas'la vermek lehimize olur kovalasın. Ts'den de çok korkmuyorum hücum hattı iyi ama dengesiz takım. Savunmalarını oturtturabilmiş değiller ve esasen derin kadroda kalite problemleri var. 2009 gibi bir tablo oluşabilir yine kazanırız bunlarla kafa kafaya kalırsak. Başakşehir biraz sıkıntı yalnız. İyi takım, yıllardır da tepeye oynama alışkanlığı edinmiş oyunculara sahipler. Bence Sivas ve Ts'den daha tehlikeli bu üçlü arasında.

Gs ve Fb tahmin edilenden erken çöküş yaşayabilir. Özellikle Gs şu üst grupta Malatya vs dahil en kötü takım. İç problemleri filan var 1-2 darbe daha yeseler erkenden devre dışı kalsalar kavga gürültü içinde iyi olur. Ts Gs maçında Ts'nin galibiyetine daha çok sevinirim.
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2019, 00:09:41 worns ]

Çevrimdışı worns

Fb bence kadrosunu çok verimsiz kullanıyor. Zaten Ersun Yanal'ın şişirilmiş hocalığına hep tereddütle yaklaştım. Şampiyonluk sezonu ligin o dönem ki dinamiklerinin en büyük bugu (fizik kapasitesi çok yüksek hücum ve orta saha hattı) üzerine kuruluydu. Kalite olarak bakıldığında da rakiplerinden çok daha pahalı-kariyerli bir kadrosu vardı. Şartların daha dengeli olduğu dönemlerde pek parlak bir oyununu göremedim. bu sezonu tamamlayamayabilir bile.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fenerliler hakem doğru karar verdi kayırmadılar bizi diye zırlıyorlar. Gerçekten iyi ki Beşiktaşlıyım ya. tssi ayrı pislik fbsi gssi hepsi ayrı bir pislik.

Çevrimdışı sozkul

Of bu iyiymis

2003 yilinda tamer guney hoca gelmisti keske vidyosunu bulabilsek
Numan sokup tombala yapmisti o macin sonunda fb hocasi olarak tamer guney
Besiktas macinda fazla beklentimiz yoktu bu mactan sonraki rakipler fbnin puan alabilecegi rakipler demisti
Offf cok koymustu fblilere

Resmini koyam cok beyfendi biriydi
Fbnkn puan alabilecegi nedir ya, besiktastan biri dese kendimi intahar ederim

Maçdan önce bizim için prestij maçı demişti zaten, iddiaları kalmamıştı.

Çevrimdışı mylife1903

Fenerliler hakem doğru karar verdi kayırmadılar bizi diye zırlıyorlar. Gerçekten iyi ki Beşiktaşlıyım ya. tssi ayrı pislik fbsi gssi hepsi ayrı bir pislik.
Gecen hafta neden tekrar etmedi diyir adamlar
Cofte sitandart var diyirlar
O konuda hakli olabilirlsr oturuo tartisiriz
Iyi de gecen hafta malatyanin gol gume gitmedi mi ampul gibi
Verilen penaltiyi hakem kicindan uydurdu onlari napacaz

Onlara bah tekrara bah
Haftaya 2-3 oenalti verir hakem bunlara rakip 9 kisi kalir

O malatyanin kalecinin azicik one cikmasina ayrica hakem olsam ben de bisi demezrim de altay neredeyse topa alpaslandan once vuracakti.
Cok kurcalamaya baslandi futbol bu son zamanlarda penalti atacan yarim gol, kaleci az one cikmis falan yok oyuncu iceri girmis oyunu zincirliyirlar, al oenalti vur topa at, attin attin atamadin atamadin yok kaleci 39cm one cikmis falan la sok topu kaleye penalti iste

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

🏆 Çin Ligi'nde şampiyon Guangzhou Evergrande oldu. (Son 9 yılda 8. şampiyonluk)

🇧🇷 Talisca'nın performansı
🎯 18 maç
⚽ 11 gol

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açıklamanın Türkçesi: "Ne kadar donanımsız olduğumuzu gördük. Hiç bir şeyden anlamıyoruz. Anlamadığımız şeyleri yabancılara yıkınca onlar senin işin, benim görev tanımımda bu iş yok dedi. Yabancıların üstüne işleri yıkamadım. Onlar sorunları çözemiyor."

https://twitter.com/buzzspor/status/1201112713918865413

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Açıklamanın Türkçesi: "Ne kadar donanımsız olduğumuzu gördük. Hiç bir şeyden anlamıyoruz. Anlamadığımız şeyleri yabancılara yıkınca onlar senin işin, benim görev tanımımda bu iş yok dedi. Yabancıların üstüne işleri yıkamadım. Onlar sorunları çözemiyor."

https://twitter.com/buzzspor/status/1201112713918865413

dedi geldiği 3 maçtan beri 6 gol yiyip sadece 3 puan alan Türk teknik direktörü.

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir bu seneki en ciddi rakip...

Çevrimiçi Necmi

Onlara bah tekrara bah

O malatyanin kalecinin azicik one cikmasina ayrica hakem olsam ben de bisi demezrim de altay neredeyse topa alpaslandan once vuracakti.
Cok kurcalamaya baslandi futbol bu son zamanlarda penalti atacan yarim gol, kaleci az one cikmis falan yok oyuncu iceri girmis oyunu zincirliyirlar, al oenalti vur topa at, attin attin atamadin atamadin yok kaleci 39cm one cikmis falan la sok topu kaleye penalti iste
yalnız adamlar kurala itiraz edip adalet istiyorlar :D
bunların adalet anlayışı kendi lehlerine karar verilmesimi :D

Çevrimiçi Necmi

Beklediğimden de fazla puan kaybı yaşıyor üst gruptaki takımlar güzel. Malatya, Alanya bence buralarda ikinci yarıda kalamazlar. Sivas umulanın aksine son bölüme kadar zirveyi kovalayabilir. Yarışı Sivas'la vermek lehimize olur kovalasın. Ts'den de çok korkmuyorum hücum hattı iyi ama dengesiz takım. Savunmalarını oturtturabilmiş değiller ve esasen derin kadroda kalite problemleri var. 2009 gibi bir tablo oluşabilir yine kazanırız bunlarla kafa kafaya kalırsak. Başakşehir biraz sıkıntı yalnız. İyi takım, yıllardır da tepeye oynama alışkanlığı edinmiş oyunculara sahipler. Bence Sivas ve Ts'den daha tehlikeli bu üçlü arasında.

Gs ve Fb tahmin edilenden erken çöküş yaşayabilir. Özellikle Gs şu üst grupta Malatya vs dahil en kötü takım. İç problemleri filan var 1-2 darbe daha yeseler erkenden devre dışı kalsalar kavga gürültü içinde iyi olur. Ts Gs maçında Ts'nin galibiyetine daha çok sevinirim.

beraberlik dışında bir sonuç memnun etmez beni
kimse tehlikenin farkında değil ts zirvede kalırsa ikinci yarı şampiyon olsun diye itilir anadolu takımlarıda yatar ona
tff dede güçlüler bu sene. ts nin yukarda olması bizim işimize yaramaz ts olacağına rakibim fener olsun :D

Çevrimiçi Necmi

Onlara bah tekrara bah

iyide geçen hafta hatalı karar verildi diye bu maçta hatalı karar verilmesini istemekmi haklı
haklıysa geçen hafta itiraz ettiyse  o zaman haklı olur başka maç başka hikayedir hakem doğru karar vermiş sen kalkıp
geçen haftaki gibi yanlış karar vermediği için hakemi kötülüyorsun senin kalecin daha kuralın farkında değil maç sonu bir adım öne çıktıysam ne olmuş kaleci haraket etmeden duramazmış elbet öne çıkması gerekliymiş gibi bir şeyler zırvalıyordu.
kurala uymadığı için takımı iki puan kaybetti hem kurtardığı hem attıkları güme gitti. daha ne varki diyor :D

Başakşehir yendi 2-0.

Burda da istediğimiz olmadı  :ebebe:

Gerçi ben kazanır demiştim zaten süprizi fener ve ts,gs maçında bekliyordum sıra ts,gs macında :)

Çevrimiçi Necmi

şimdi Beşiktaş mefaati için berabere kalsınlar isterim kendi zevkim için gs ye yapıştırırsa iyi olur :D

Çevrimdışı mylife1903

Sinerjiyi boluyonuz gene
Gs saplarsa fena olurum aksam aksam
Koysun gecsin ts iste

şimdi Beşiktaş mefaati için berabere kalsınlar isterim kendi zevkim için gs ye yapıştırırsa iyi olur :D

menfaat içinde ts gerekli. kısa vadeli bakmamalıyız ts çok çabuk gaza gelip çok çabuk çöken bir takım. üstelik 2.yarı kendi sahamızda oynayacağız ama gs ile deplasman yapacağız. tam tersi olsa bile yani ts bize 14 puan fark atıcak bile olsa, gsnin yenilmesini isterim orası ayrı  :lol: :lol:

Etiketler: