Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31153 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Necmi

gs bizden kötü hakem ittirmesiyle 4 puan öndeler ama fb bizden önde hem puan olarak hem de fikstür olarak gs başak alanya deplasmanlarını atlattılar ts ilede kendi evinde oynadılar ona rağmen bizden 6 puan öndeler.
:naughty:

Çevrimiçi Necmi

hakeme rağmen kazanamayan bir fenerbahçe.
fenerlilerde hakem doğradı bizi diyor :D

Çevrimdışı tangaz

hakem doğraması görmemişler bi günlüğüne beşiktaşlı olsunlar sonra konuşsunlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:naughty:

Onların manyaklığı abi gidip antalyaya kendi evinde kayseriye deplasmanda 3 puan verdiler böylece orda bahsettiğim avantajını yemiş oldular  :lol: :lol:
gs ise hakem ittirmesiyle hala 2 puan gerimizde yoksa çoktan kopmuşlardı  :lol:

evet haklılar hakem resmen fenerbahçeyi doğradı. bunu görmeyeniniz mi var ???? 3 kırmızı kart 3 penaltı atılan golleri iptal etmeler falan nerde ???? Hakemler böyle dürüst ve objektif yönetmediği sürece fb nasıl kazansın  :eyes

Çevrimiçi Necmi

evet haklılar hakem resmen fenerbahçeyi doğradı. bunu görmeyeniniz mi var ???? 3 kırmızı kart 3 penaltı atılan golleri iptal etmeler falan nerde ???? Hakemler böyle dürüst ve objektif yönetmediği sürece fb nasıl kazansın  :eyes
katılıyorum penaltı kaçırdıktan sonra bir tane daha yaratması lazımdı olmayınca doğramış oluyor :D
bu arada fırat bu sefer bizim maçı temiz yönetti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Haftanın puan durumu :bandit:

https://twitter.com/buzzspor/status/1199040253014822912

Karlıyız 3 sıra kendimizi yukarı attık :)

Haftaya da tam istediğimiz maçlar var 2 sıra daha yukarı tırmanabiliriz  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karlıyız 3 sıra kendimizi yukarı attık :)

Haftaya da tam istediğimiz maçlar var 2 sıra daha yukarı tırmanabiliriz  :bandit:
Üstümüzde yer alan takımların sert fikstürleri var. Kalan 5 hafta sürprizlere gebe  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Üstümüzde yer alan takımların sert fikstürleri var. Kalan 5 hafta sürprizlere gebe  :tabe:
ilk yarıyı lider bitirme ihtimalimiz yüksek en azından bizim elimizde

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kayseri maçıyla biraz averajı düzeltmemiz lazım artık. 5 tane Bratislavaya 5 tane Kayseriye sallayalım rakiplere iyice korku salalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilk yarıyı lider bitirme ihtimalimiz yüksek en azından bizim elimizde
Şu an o tek golü sürekli atıp atamayacağımızdan emin değilim ama golü attığımız sürece sorun yok gibi görünüyor. Erken gol bulmaya başlarsak daha fazla gol bulabiliriz de. Gol atmadan takımın güven vermiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kayseri maçıyla biraz averajı düzeltmemiz lazım artık. 5 tane Bratislavaya 5 tane Kayseriye sallayalım rakiplere iyice korku salalım.

öyle bi görüntümüz var ki bir maç (kayseri) 4-5 atsak dahi sonraki maçlarda da uçarız kaçarız hissi vermiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Ne beşi ben kaza bela olmasın 1 gol atalım da diye düşünüyorum  :lol: rize maçına dönmesinde...

Ne beşi ben kaza bela olmasın 1 gol atalım da diye düşünüyorum  :lol: rize maçına dönmesinde...

:olmaz

Bakalım bugün galatasaray kaç yiyecek :)

Çevrimdışı mylife1903

Bakalım bugün galatasaray kaç yiyecek :)
Gol atamasin kafi isterse 6-7 yesin

Çevrimdışı Savaş

Devre arasına kadar her mac 1-0 olsun bizim olsun. Fazlasında gözüm yok.

Çevrimiçi Necmi

Gol atamasin kafi isterse 6-7 yesin
7 yemişken 1 tane daha yesin olmuyormu :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Devre arasına kadar her mac 1-0 olsun bizim olsun. Fazlasında gözüm yok.

yarım sıfıra bile razıyım yeterki 3 puanı alalım.
ilk yarıyı lider bitirmek bize acayip özgüven aşılar.

Çevrimiçi Necmi

Şu an o tek golü sürekli atıp atamayacağımızdan emin değilim ama golü attığımız sürece sorun yok gibi görünüyor. Erken gol bulmaya başlarsak daha fazla gol bulabiliriz de. Gol atmadan takımın güven vermiyor.
senin takımın veriyormu :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Etiketler: