Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31294 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Burdayım, ne diyecektin?  :)
Hangisini dedin bilmiyorum ki abi? Babel'e mi üzüldün yoksa Falcao'yu alan şampiyon olur mu dedin? Ben kimseyi hedef alarak yazmadım, çok umutsuz yorumlar okuduğumu hatırlıyorum burda sadece :) @Sir Alex Ferguson Falcao'dan ben de korktum yalan değil ama Babel gitti diye üzülenle dalga geçerim :)

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı cursedofdragon

#Feyenoord'da forma giyen Orkun Kökçü, Hollanda milli takımı yerine Türkiye'yi seçtiğini açıkladı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

#Feyenoord'da forma giyen Orkun Kökçü, Hollanda milli takımı yerine Türkiye'yi seçtiğini açıkladı.
Bakalım Şenol Güneş Hakan Çalhanoğlu'ndan vazgeçip oynatacak mı? Bence yanlış seçim. Hakan Çalhanoğlu'na bir şey olmadığı sürece o oynar. Orkun Kökçü zaten kim ki  :upto:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

- Türkiye Ligi kalitesiz ve bence çok kolay bir lig, klüplerin denetimsizliği yüzünden ortaya çıkan kötü yönetim Ligi tamamen bitirdi. Dün maçı izlerken resmen gözlerim kanadı. Bu kadar kötü futbolda bir de imparator!!! Var. Şaka gibi,,

Bakalım Şenol Güneş Hakan Çalhanoğlu'ndan vazgeçip oynatacak mı? Bence yanlış seçim. Hakan Çalhanoğlu'na bir şey olmadığı sürece o oynar. Orkun Kökçü zaten kim ki  :upto:

Daha Abdülkadir Ömür filan da var :) Hakan çalhanoğlunu oynatmaz diye umuyorum :)

- Türkiye Ligi kalitesiz ve bence çok kolay bir lig, klüplerin denetimsizliği yüzünden ortaya çıkan kötü yönetim Ligi tamamen bitirdi. Dün maçı izlerken resmen gözlerim kanadı. Bu kadar kötü futbolda bir de imparator!!! Var. Şaka gibi,,

Beşiktaş olmasa zaten izlenecek bir lig değil abi resmen işkence çekiyoruz :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş olmasa zaten izlenecek bir lig değil abi resmen işkence çekiyoruz :)
+1903, sırf Beşiktaş İçin takip ediyorum. Onun dışında umrumda değil,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha Abdülkadir Ömür filan da var :) Hakan çalhanoğlunu oynatmaz diye umuyorum :)
Hazı değil der yine oynatır. Hakan Çalhanoğlu kırmızı çizgimizdir  :yerlerde:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Türkiye de ilk kadın bir başkan :)

Kayserisporun başına Berna Gözbaşı gelmiş :)

https://twitter.com/Berna_Gozbasi/status/1197875889809297408

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

renklinin twitter hesabını buraya vermek ney :alala:
gs nin renklerini görünce birden miğdem bulandı. burası gs forumumu
adamların resmi site linki paylaşılıyor  :bandit:

renklinin twitter hesabını buraya vermek ney :alala:
gs nin renklerini görünce birden miğdem bulandı. burası gs forumumu
adamların resmi site linki paylaşılıyor  :bandit:

:nerd:

Çevrimiçi Necmi

tamam renkli başlığıda o kadar renkli olmasınada gerek yok :D

Ankaragücü-Ts maçı keyifli geçiyor  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu Shorlot'u keşke biz alaydık.
Burak'a iyi bir alternatif olurdu.

Çevrimdışı tangaz

aklın yolu bir hemen herkes ligin kalitesiz ve kolay olduğu zor olmadığı gerçeğinde birleşmiş görünüyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Yok artık :oha: @tangaz abi bizi şampiyon yap :D

ben vedat muriç diyorum
4-6 hafta olmaması nasıl fikir :naughty:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: