Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31876 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Necmi

bunların durumu bizim son iki seneki duruma benziyor :D
ilk yarılar çöp oluyor sonra bir atak bir gol yiyip kalıyorlar ortada
kapanan takımlara karşı hiç birşey yapamıyorlar
bizim son iki senemizi özleyenler renklinin maçlarını izlesin :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Fener sadece Aykut varken tehlikeli. Ama bunun farkında değiller neyse ki.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

hişşttt dillendirme :D

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Bulennde baasgaaannn laylaylaylay

Çevrimdışı mrred

Vedat ve Emre gününde olmayınca Fener balonu patladı.Hocanın topa sahip olarak oyun kurma sevdası olmasaydı şu an liderdik.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

cenq atmış helal be

formsuzdu ama diğer oyunculara verdiği şansın yarısı bile vermiyodu hocası hrr
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Onun için kötü, bizim için iyi oldu  :tabe:
Sergen demek Beşiktaş demek elbet bir gün buluşacağız. Ligin en çok gol atan takımını yönetiyor. Liderliği de hak etmişti.

Çevrimdışı mylife1903

Sergen demek Beşiktaş demek elbet bir gün buluşacağız. Ligin en çok gol atan takımını yönetiyor. Liderliği de hak etmişti.

Halisi vermisler hemen

Çevrimdışı MUSTAFA_

cenq atmış helal be

Maçın önüne bu sakatlık geçti  :by2:

https://twitter.com/FootyCarpets/status/1191056863544172544

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yorumlanacak bir pozisyon değil net faul ve kırmızı  :money:

https://twitter.com/krampon_goal/status/1191048600924688385
Yanlış hatırlamıyorsam FB değişiklik haklarını da kullanmıştı.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı worns

cenq atmış helal be

cenk'in hocası problem. klasik santrafor kullanmıyor. sahte 9 gibi kullanıyor richarlison'u ilerde. takımın genel performansı berbat ellerindeki kadroya göre.

ben cenk'in everton'da kalmasına şaşırmıştım. formunu yükseltse de silva onu birinci tercihi yapmaz. bence silva'nın kovulmasını bekliyor. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Özetleri izledim fener çok kaçırmış bence bein özetlerine göre biraz sıradışı bir skor olmuş. Yalnız hakem biraz acayipmiş. 😎

Çevrimdışı MUSTAFA_

Özetleri izledim fener çok kaçırmış bence bein özetlerine göre biraz sıradışı bir skor olmuş. Yalnız hakem biraz acayipmiş. 😎
Her zaman tabela önemlidir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

cenk'in hocası problem. klasik santrafor kullanmıyor. sahte 9 gibi kullanıyor richarlison'u ilerde. takımın genel performansı berbat ellerindeki kadroya göre.

ben cenk'in everton'da kalmasına şaşırmıştım. formunu yükseltse de silva onu birinci tercihi yapmaz. bence silva'nın kovulmasını bekliyor. :)
+1903

silva'nın kovulmasını tüm takım bekliyor bence :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Fenerin gol beklentisine göre attığı goller çok fazlaydı en basiti geçen hafta 4 tane ceza sahası dışından gol atmışlardı. Bu hafta bir şekilde dengeye geldi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Denizlisporun maçlarını takip eden var mı ?
Hızlı hücuma çıkmayı umarım beceremiyorlardır. Bugün kayseri özellikle mensah ile çok güzel hızlı hücumlara çıktı
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Denizlisporun maçlarını takip eden var mı ?
Hızlı hücuma çıkmayı umarım beceremiyorlardır. Bugün kayseri özellikle mensah ile çok güzel hızlı hücumlara çıktı

Bir kaç maç izledim. Uyumlu ve becerikli bir takım değil. Anlamsız bir şekilde hoca da değiştirdiler. Atak sürekliliğini sağlarsak iç sahada öyle sıkı bir savunma performansı gösterebileceklerini sanmıyorum.

Yalnız ileri hatları sprinter siyahi dolu, pırpırı var güçlüsü var. Onlara dikkat etmek lazım. Biraz mallar ama bizim maçta şansları yaver gider. Mukairu'dan Raul plasesi, Oğulcan'dan trivela filan yedik sonuçta.

Çevrimdışı mrred

Bir kaç maç izledim. Uyumlu ve becerikli bir takım değil. Anlamsız bir şekilde hoca da değiştirdiler. Atak sürekliliğini sağlarsak iç sahada öyle sıkı bir savunma performansı gösterebileceklerini sanmıyorum.

Yalnız ileri hatları sprinter siyahi dolu, pırpırı var güçlüsü var. Onlara dikkat etmek lazım. Biraz mallar ama bizim maçta şansları yaver gider. Mukairu'dan Raul plasesi, Oğulcan'dan trivela filan yedik sonuçta.
Oyuncularımıza çarpıp giren goller de vardı.  aklıma nedense necipin kafası geliyor :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

menermahçem mugün mider olacak len puhahahahaha  :lol: ya bunlar  utanmadan hakem diyorlar, kalecilerini kırmızdan atmamış, penaltısı verilmemiş kayserinin hala konuşuyor. emre hakemi çekiyor kart yok, bizim ljajic biraz kızsa çat diye yapıştırıyorlar, gustavo adamı biçiyor bir şey yok falan.

Ha bu arada bir utanmayan da ts sen rize ve başak maçlarını 4 puan havadan almışsın. kalecin o pozisyonda kırmızı yememiş, rize maçında ise rize doğranmış hala konuşuyorsun ya.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Cenk tosun gol atmış son dakikalarda ama maalesef evertonlı bir oyuncunun çok pis bacağı kırılmış. Son falan maçta ağlamış hatta. Ben uzun zamandan beri bu kadar net kırılma görmedim ayak düz olması gerekirken resmen yan duruyor. Twitterda andre gomes yazarsanız çıkıyor ayağın fotoğrafı merak eden bakabilir ama hassas bir fotoğraf olduğu için paylaşmak istemedim.  Yani sporcu değilde normal bir kişi olsa bizim gibi devlet hastanesine falan giden yürümesi bile bundan sonra zor olabilirdi belki.

Çevrimdışı worns

Oyuncularımıza çarpıp giren goller de vardı.  aklıma nedense necipin kafası geliyor :D

En kötü maçlarımız arasında sayılabilecek Ts deplasmanında aslında maç gayet ortada giderken iki tane kendi kalemize gol atmayı başarmış ve dağılmıştık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güler misin, ağlar mısın? Hakemler o kadar kötü ki artık VAR yönetsin maçları noktasına geldik  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1191321522625011712

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Azıcık iyi niyetli olan PL'deki uygulanışa bakar. Oldukça akıcı ve Var'ın buraya göre hakkı daha fazla. Bu sistemi doğru düzgün uygulamayı becerememek yeteneksizlik değildir kötü niyetliliktir. VAR'a rağmen skora müdahaleyi, eyyamı imkanlı kılmaya çalışmaktır. Bu nedenle hala neden gidip gitmediklerini anlamıyoruz vs.

VAR'ın başına yabancı hakemler gelsin ve maksimum müdahale yetkisi tanınsın. :) Oyunun akıcılığı tartışması Premier Lig için Serie A için manalı olabilir. Burada zaten akıcılık yok içerdeki hakem oyunu yavaşlatıyor, yavaşlatan takıma müsamaha gösteriyor vb. İyi niyetli bir federasyon olsa bunu yapardı.

Çevrimdışı mellfred

Fener savcıları göreve çaarmış
Her yenilgilerini dış mihraklara yükleyip
Mağduruz sloganının şampiyonu belirlediğini gs’li trollerden öğrenendiler

Etiketler: