Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33434 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Bahsettiğiniz kadar büyük takım değiliz tabii ki, kendimizi dev aynasında gören iflas halindeki takımlarız.

13 milyon Euro'ya adam al, tutmadı mı? Maaşını ödeyip kirala, 20 milyon Euro'ya bjr tane daha al.

Yalnız para bitti, Fener Ol ve bileklik kampanyamıza bekliyoruz. Arkadaşlarımız camiye yardım kutumuzu dolaştırıyor, gönlünüzden ne koparsa.

Fikret Orman'ın saçmalıklarını kaç aydır yazıyorum, 2 sene önceki hataları ve müsrifliği bizi bu hale getirdi.

Ama siz kendinizle çelişiyorsunuz, rakiplerin yaptığı müsrifliği methediyorsunuz burada.

Mitrovic'e verilen 4 milyon Euro bonservisi 3 sene konuştunuz burada. Herifler Seri'yi kiralamak için 1 ay önce 4 milyon Euro harcadı, şimdi yerine bir 4 daha verip Lemina'yı almaya çalışıyorlar.

Sorsan büyük takım refleksi.

Mantar adama para vermekle bir mi?
Biri stoper biri santrafor

Çevrimdışı tuncaboylu

2 sene oynar sonra 3 senelik sozlesme daha kapar
Cl oynayacak daha bu sene

Cok net yilin tiransferidir kiskanclik falan yapmaya gerek yok
Iyi futbolcuyu iyi paraya aldilar buyuk riske girdiler sakatligi var bu isin uyum sorunu da olabilir monako sonrasi turkiye falan

35 yasindaydi da sakatti da 25 yasinda mi gelecekti adam
Insallah bitiktir zaten uzundur oynuyor erken meshurlardan adam

Monaco'da 3 senedir oynuyor CL, sonunda geldiği yer bonservissiz Galatataray.

Rakiplerin yaptığı transferler arasında kıskanılacak son isim bu bence.

Çevrimdışı tangaz

Bahsettiğiniz kadar büyük takım değiliz tabii ki, kendimizi dev aynasında gören iflas halindeki takımlarız.

13 milyon Euro'ya adam al, tutmadı mı? Maaşını ödeyip kirala, 20 milyon Euro'ya bjr tane daha al.

Yalnız para bitti, Fener Ol ve bileklik kampanyamıza bekliyoruz. Arkadaşlarımız camiye yardım kutumuzu dolaştırıyor, gönlünüzden ne koparsa.

Fikret Orman'ın saçmalıklarını kaç aydır yazıyorum, 2 sene önceki hataları ve müsrifliği bizi bu hale getirdi.

Ama siz kendinizle çelişiyorsunuz, rakiplerin yaptığı müsrifliği methediyorsunuz burada.

Mitrovic'e verilen 4 milyon Euro bonservisi 3 sene konuştunuz burada. Herifler Seri'yi kiralamak için 1 ay önce 4 milyon Euro harcadı, şimdi yerine bir 4 daha verip Lemina'yı almaya çalışıyorlar.

Sorsan büyük takım refleksi.

mitroviçe verilen konuşulur negredoya verilen konuşulur bildiğin mantar işler çünkü peki aynı cümleyi neden gomeze verilen 5 milyona ses çıkarmadınız die kuramıyorsun???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Mantar adama para vermekle bir mi?
Biri stoper biri santrafor
Seri mi santrafor, ben orta saha sanıyordum :alala:

Ha bir de Mantar adam Brugge'un ilk 11 stoperi şu anda. Hani yıldızlar topluluğu Galatasaray'ın 4. torbadan girdiği grupta 3. torbadan giren Brugge.

Çevrimdışı tuncaboylu

mitroviçe verilen konuşulur negredoya verilen konuşulur bildiğin mantar işler çünkü peki aynı cümleyi neden gomeze verilen 5 milyona ses çıkarmadınız die kuramıyorsun???
Gomez'in 5 milyon aldığını geç öğrendiniz çünkü. Adam bizden gidince ortaya çıktı.

Kap bildiriminde 3.5 yazmasaydı, ona da saydırırdınız.

Gomez bize geldiğinde bitikti, 2 senede 7 gol atabilmişti.

Çevrimdışı tangaz

Monaco'da 3 senedir oynuyor CL, sonunda geldiği yer bonservissiz Galatataray.

Rakiplerin yaptığı transferler arasında kıskanılacak son isim bu bence.

adam 2013de monaco yaptı 3 seneyi nereden çıkardın gittiği ilk sene tıkır tıkır da sokuşturuyordu ligin 2. yarısı sakatlandı hatta bizim türklerden biri mi sakatlamıştı bunu sakatlayan faulü yapan oyuncuyu kolombia mafyası ölümle tehdit ediyordu 2014 dk.yı kaçırmıştı o tekme yüzünden
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gomez'in 5 milyon aldığını geç öğrendiniz çünkü. Adam bizden gidince ortaya çıktı.

Kap bildiriminde 3.5 yazmasaydı, ona da saydırırdınız.

Gomez bize geldiğinde bitikti, 2 senede 7 gol atabilmişti.

dedikodu üretme! yok saydırırdınız şöyle ederdiniz filan demen sadece dedikodudur.

gomez giderken verin 6 milyon 7 milyon kalsın diyen de bizdik ayrıca bırak 5e ses etmeyi 7 verin kalsın demiştik almanlar paracıdır parayı ver darbe tank dinlemez demiştik.

Çevrimdışı tuncaboylu

adam 2013de monaco yaptı 3 seneyi nereden çıkardın gittiği ilk sene tıkır tıkır da sokuşturuyordu ligin 2. yarısı sakatlandı hatta bizim türklerden biri mi sakatlamıştı bunu sakatlayan faulü yapan oyuncuyu kolombia mafyası ölümle tehdit ediyordu 2014 dk.yı kaçırmıştı o tekme yüzünden

Dikkatli okumuyorsun.

Monaco'da son 3 senedir CL oynuyor ve takımının satabildiği takım bonservissiz Galatasaray.

Galatasaray 2 sene oynatıp, 36 yaşında (senelik 5 milyon Euro'luk sözleşmesi varken) Çin'e satacak

Çevrimdışı tangaz

Ha bir de Mantar adam Brugge'un ilk 11 stoperi şu anda. Hani yıldızlar topluluğu Galatasaray'ın 4. torbadan girdiği grupta 3. torbadan giren Brugge.

geçen yıl bu zamanlarda mitroviç için aynı cümlleri kuruyordunuz sene sonu epl.ye 25e satar diyordunuz ligin ikinci devresi yedeğe düşünce bir masal daha bitmişti tıpkı abuş masalı gibi.

Çevrimdışı Koa_lAA

Topçu istememiş, Galatataray aşkıyla yanıyormuş.

Biraz gerçekçi olun. Falcao Galatataray'a kitlendi. 2 sene sonra ne Arap alır onu, ne Çinli.

3. senesi dolmadan ülkesinin takımına dönmek isterse, o seneki maaşından yırtarlar ancak.

avrupa da kalmak istedi işte büyük ihtimal... hazır aynı maaşı verecek takımı da buldu onu zorladı... 2 yıl sonra ya millonarios yapacak ya da uzak doğu yapacak... gitmek istese çin e falan bence çok rahat giderdi...

Çevrimdışı mylife1903

Gomdugun cagneyi de oraya veriyorlar
Seriye demiyom falkaoya diyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

dedikodu üretme! yok saydırırdınız şöyle ederdiniz filan demen sadece dedikodudur.

gomez giderken verin 6 milyon 7 milyon kalsın diyen de bizdik ayrıca bırak 5e ses etmeyi 7 verin kalsın demiştik almanlar paracıdır parayı ver darbe tank dinlemez demiştik.

Dedikodu değil, tümevarım. Gomez'in geldiği anda 5.5 aldığı Kap'a bildirilseydi, polis hala Fikret Orman'ın nereye gömüldüğünü arıyordu.

2 sene Almanya'da yaşadım. Para için mutsuz olduğu bir yerde yaşamaya razı olacak bir Alman tanımadım. Herif Wolfsburg gibi 80 bin kişilik bir kasaba şehrine gitti işte, bizden aldığından daha aldığına eminim.

Çevrimdışı tangaz

Dikkatli okumuyorsun.

Monaco'da son 3 senedir CL oynuyor ve takımının satabildiği takım bonservissiz Galatasaray.

Galatasaray 2 sene oynatıp, 36 yaşında (senelik 5 milyon Euro'luk sözleşmesi varken) Çin'e satacak

gese satar demek elinde patlamaz demeye çalışıyor insanlar neden anlamıyorsun? herif 2 sene şampiyonlukda büyük pay verse sonraki sene de bonservisini alıp çine gitse yeterli işte bunu neden anlamıyorsun illa 3 yıl 20 milyon 25 milyon die yazıp duruyorsun adam 1 yılda şampiyon olunca çıkarıyor o paraları bonservis kazanma beklentisi ile yapılan transfer değil bu. çinliler 33lük sandro wagnere 12 milyon maaş veriyor yeni gitti 33lük vagnere 12 veren 36lık falkaoya 30 dahi verir.

Çevrimdışı tuncaboylu

geçen yıl bu zamanlarda mitroviç için aynı cümlleri kuruyordunuz sene sonu epl.ye 25e satar diyordunuz ligin ikinci devresi yedeğe düşünce bir masal daha bitmişti tıpkı abuş masalı gibi.
Öyle iddialı bir cümle kurmadım, kuran da görmedim.

Alacaksan böyle adam al, satabilme şansın olur dedim. Kaldı ki adam tutmadı ama zarar da ettirmedi.

Brugge'de düzenli ilk 11 oynayan adam, bizde de en kötü ihtimalle rotasyonda rol alırdı.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

onur sakatlığı olmasaydı filan geçiniz onları. adam bizde oynarken misal 1 nisan 2017lerde filan porto bunu 1 sene oynatır 50 milyona epl.ye satar die yazıyordun. adam o an sakat değildi sakat olmasa filan die çevirme sakat değildi ertesi seneye de sağlam başladı sakat değildi adam ekimin ortası sakatlandı çaprazı kopardı skat olmasaydı filan die klasik manipülasyonlarını yapma. 1 sene sonra 50 milyona epl.de die yıkama yağlama yapıyordun. ben de burda aksini söylüyordum günün sonunda kimin hakli olduğu daha öngörülü olduğu ortaya çıktı. gerisi dedikodu hurafe  :tabe:

34 yaşındaki falkaonun maaşı belli her avrupa takımı girmiyor o işe geçenlerde valencia topa girer gibi yaptı ayrıca. talibi yok değil var ismi de valencia...
Reyis madem öyle neden 50 milyon euroya serbest kalma maddesi koydu porto sözleşmeye? Sakatlanmasına en çok sen sevinmişsindir eminim :) dediğin çıktı ya senden mutlusu yoktur abou çöp haklısın. Cl'de 23 macta 14 gol 3 asist yapan bir saatçi :)

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomdugun cagneyi de oraya veriyorlar
Seriye demiyom falkaoya diyorum
Ben Seri'den bahsediyorum, 1 sene oynatmak için 4 milyon Euro harcadılar. Şimdi yerine adam alacaklar.

Cagne'yi 13 milyon verdikleri için gömüyorum. Maaşının büyük kısmını gerzek kulübü karşılayacaksa, bize de isterim.

Çevrimdışı tangaz

Dedikodu değil, tümevarım. Gomez'in geldiği anda 5.5 aldığı Kap'a bildirilseydi, polis hala Fikret Orman'ın nereye gömüldüğünü arıyordu.

2 sene Almanya'da yaşadım. Para için mutsuz olduğu bir yerde yaşamaya razı olacak bir Alman tanımadım. Herif Wolfsburg gibi 80 bin kişilik bir kasaba şehrine gitti işte, bizden aldığından daha aldığına eminim.

yahu onur kaç senedir şu laf ebeliklerini bırakmadın gitti yok f.orman nereye gömülüyordu filan şaka gibin.

sen daha burnunun dibindeki yönetim saçmalıklarını analiz edemiyorsun neyin tümüne varıyorsun?

biz lense verilen paraları yazarken donuna kadar ekleyeydiniz diyen ekibin ön saflarındaydın şimdi neden falcaoya durup durup yeni maliyetler ekliyorsun o zaman. azcık objektif olmayı denesen.

Çevrimdışı tuncaboylu

onur sakatlığı olmasaydı filan geçiniz onları. adam bizde oynarken misal 1 nisan 2017lerde filan porto bunu 1 sene oynatır 50 milyona epl.ye satar die yazıyordun. adam o an sakat değildi sakat olmasa filan die çevirme sakat değildi ertesi seneye de sağlam başladı sakat değildi adam ekimin ortası sakatlandı çaprazı kopardı skat olmasaydı filan die klasik manipülasyonlarını yapma. 1 sene sonra 50 milyona epl.de die yıkama yağlama yapıyordun. ben de burda aksini söylüyordum günün sonunda kimin hakli olduğu daha öngörülü olduğu ortaya çıktı. gerisi dedikodu hurafe  :tabe:

34 yaşındaki falkaonun maaşı belli her avrupa takımı girmiyor o işe geçenlerde valencia topa girer gibi yaptı ayrıca. talibi yok değil var ismi de valencia...

Bize geldiğinde de sakatlık riski varmış, burada yazdı birisi o yüzden almadık diye.

Adamın fizyolojik bir sorunu vardı, o yüzden gidemedi. Yoksa potansiyeline, patlayıcılığına ve istatistiğine o parayı verecek 10 tane Epl takımı çıkardı. Ne adamlara veriliyor.

Valencia Falcao'yu istedi mi, bilemem. Haberleri okusan, Seri'yi de Barcelona istemiş zamanında. 

Falcao'nun maaşını her Avrupa takımı veremiyor, doğru. Çünkü o maaşı Avrupa'da verebilecek takım 10'u geçmez.

Böyle bir adama bu maaşı 3+1 sene boyunca verebilecek bütçe bizde nasıl oluyor peki? Ve bunun nesi övülüyor?

Çevrimdışı tangaz

Öyle iddialı bir cümle kurmadım, kuran da görmedim.

Alacaksan böyle adam al, satabilme şansın olur dedim. Kaldı ki adam tutmadı ama zarar da ettirmedi.

Brugge'de düzenli ilk 11 oynayan adam, bizde de en kötü ihtimalle rotasyonda rol alırdı.

düzenli oynamak :alala:

adam geçen senenin yarısından çoğu oynamadı onur hangi düzen bu?

Çevrimdışı tuncaboylu

düzenli oynamak :alala:

adam geçen senenin yarısından çoğu oynamadı onur hangi düzen bu?
Son 9 maçın 6'sında 90 dakika sahada kalmış, 3'ü şampiyonlar ligi ön elemesi.

Çevrimdışı tangaz

Reyis madem öyle neden 50 milyon euroya serbest kalma maddesi koydu porto sözleşmeye? Sakatlanmasına en çok sen sevinmişsindir eminim :) dediğin çıktı ya senden mutlusu yoktur abou çöp haklısın. Cl'de 23 macta 14 gol 3 asist yapan bir saatçi :)

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

iyi de barca da en düşük serbest kalma maddesi 200-300 milyon yazıyor kontrata kimse de o paraları vermiyor sanırım bi neymara verilmiştir. adama o maddeyi koymak bunu gerçekçi kılmıyor. sakatlanmasına neden sevineyim bize emek veren bir oyuncu nihayetinde. dediğimin çıkması için sakatlanmasına gerek yoktu ürün ortadaydı. adamın cl performansını neden cımbızlıyorsunuz? liga nos.da 15 golde kaldığını da yazsanıza. malum liganosda 30 gol atan adamlar bile çoğu yerde başaramıyor.

Çevrimdışı tangaz

Son 9 maçın 6'sında 90 dakika sahada kalmış, 3'ü şampiyonlar ligi ön elemesi.

bugüne neden geldin aldıklarında yani geçen seneyi napıcaz sezonda 12 maç mı ne oynamış ilk senesini yata yata geçirmiş işte. bu isim analiz edilirken düzenli oynayan adam denmez yeni yeni oynamaya başlayan demek daha doğru ilk sene yatmış sonuçta

Çevrimdışı mylife1903

bugüne neden geldin aldıklarında yani geçen seneyi napıcaz sezonda 12 maç mı ne oynamış ilk senesini yata yata geçirmiş işte. bu isim analiz edilirken düzenli oynayan adam denmez yeni yeni oynamaya başlayan demek daha doğru ilk sene yatmış sonuçta
Gecen gun macta oynamadi oturdu abi dedim yoksa giden baldan tatlidir falan bons gerip alacaz mi gideni diye almadik simdilik ama hala zaman var

Çevrimdışı tangaz

şimdi bu herifler cagneyi bruggeye vermişler ya herif gelip ilk maçda saplarsa geseye ne keyifli olur  :D

Çevrimdışı mylife1903

şimdi bu herifler cagneyi bruggeye vermişler ya herif gelip ilk maçda saplarsa geseye ne keyifli olur  :D
Gs bu abi tembihleyip gondermislerdir kendi kalene atacan diye
Eleman agir ariza cikio gsye de saplayabilir tabi

Etiketler: