Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33956 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şu lige bak, gs'nin çiftliği  :claps:

Çevrimdışı caner.eryigit

İntihar eylemcisi gibi yaptı valla helal olsun arkadaşa.verilen ilk sarılara dikkat yanı pozisyona mesela babel kart görmüyor. Feghouli yere atıyor aldatma durdurup sarı verse maç bitecek. Senelerdir ben bizim uzatmada ekstra oynadığımız maç hatırlamıyorum.adam golü atana kadar uzattı.kayserinin sol beki kendine gitsin başka iş bulsun

Çevrimdışı cursedofdragon

hakemsaray başka bir şey değil.

Çevrimdışı bjkozy

Hic sasirmayin. Gecen sezonun devami. Yine hakemlerin sayesinde sampiyon olacaklar

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı ferdi1903

Yok artik hahaha ite kaka zorla kazandirdilar, ama sampiyonlar liginde görürüm ben bunlari

Çevrimdışı levitate

bunlar şampiyon falan olamaz bu arada 3 kırmızıya rağmen zar zor gol attılar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

Valla gsnin lobisi yok diyen adam dolu burası. "sen adam gibi oynarsan hakem ne yapabilir"ciler çok bu forumda. Sormak lazım onlara gs ne ne top oynadı diye.

böyle böyle şampiyon oluyorsun zaten.

Çevrimdışı mylife1903

Gs 3 puan alsin diye ne rezalet izledik arkadas
Bu hakem gecen seneden belliydi zaten

Boyle tarafli mac yonetilmez ayiptir

Jiguliye ver sariyi mac soguyacak bitecek 8 dakika uzatma uydurmus habire kirmizi
Vardan 5 dakika kontrol yapiyo sonra bitiryor maci falan cani isteyince

Çevrimdışı Sinan23

Bu ne biçim lig ya kayserinin golünü bile vermiyordu. Marcao neden kart görmedi orada 2.sarı. feghouilde kendini attı oda 2.sarıydı.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Valla gsnin lobisi yok diyen adam dolu burası. "sen adam gibi oynarsan hakem ne yapabilir"ciler çok bu forumda. Sormak lazım onlara gs ne ne top oynadı diye.

hakemsarayın hakemleri var tff,mhk,siyasi,fetö,medya herşey leri var yok diyenlerin ağzına pide küreği ile vurun.

Ben dedim ama hakem maçı gs'ye kazandırmak için elinden geleni yapacak dedim.

PEnaltı verdi 3 kırmızı kart verdi gs'den oyuncuları atmadı.gs atıncaya kadar uzattı daha ne yapsın ?

Çevrimdışı mylife1903

Bunlardaki bal bizde olsa cl aliriz
Onun bunjn gotune carpan kaleye giriyir
Bize tam tersi bizimkine carpan bizim kaleye giriyor
Nasi bi imamsa bu gs imami acayip nefesi guclu

yine zor reyiz adamlar rezil

şimdi rezil sonra biraz oynamya başlarlar hakemlerde ittirir bu aldıkları haram puanlarla şampiyonluğu kutlarlar.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şurada biz olsak kayseri'ye 2 sarı bize 5 sarı 1 kırmızı çıkar 2-0 temizce yenilir gelirdik. Müthiş bir ligimiz var

Çevrimdışı caner.eryigit

Gs 3 puan alsin diye ne rezalet izledik arkadas
Bu hakem gecen seneden belliydi zaten

Boyle tarafli mac yonetilmez ayiptir

Jiguliye ver sariyi mac soguyacak bitecek 8 dakika uzatma uydurmus habire kirmizi
Vardan 5 dakika kontrol yapiyo sonra bitiryor maci falan cani isteyince
Aynen ben de yazdım abi verse orada feghouli ye sarıyı maç bitecek

Çevrimdışı mylife1903

yine zor reyiz adamlar rezil
3-5 puan fark oluyor
Rizeyi ittir boyle onlar da kafaya oynar

Çevrimdışı ALDENYX

Şu olanlara müsade eden diğer kulüplerin yöneticilerine yazıklar olsun. Yer yerinden oynamalı böyle bir kaşarlık olamaz.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mylife1903

hakemsarayın hakemleri var tff,mhk,siyasi,fetö,medya herşey leri var yok diyenlerin ağzına pide küreği ile vurun.

Ben dedim ama hakem maçı gs'ye kazandırmak için elinden geleni yapacak dedim.

PEnaltı verdi 3 kırmızı kart verdi gs'den oyuncuları atmadı.gs atıncaya kadar uzattı daha ne yapsın ?
Sagdan iyi bi orta geldi orda kafayi caksa ortmenoglu tam olacakti

Çevrimdışı caner.eryigit

Hakem canlı dan gs ye yüklü girmiş herhalde.

Sagdan iyi bi orta geldi orda kafayi caksa ortmenoglu tam olacakti

yalnız pizzasarayın en çok yeni transferi öğretmenoğlunu beğendim nzonzi,seriden filan daha iyi müthiş bir şey.

pizzasarayın eski oyuncuları bülent yıldırım,serkan çınarı aratmayacak belli oldu.

Çevrimdışı levitate

şimdi rezil sonra biraz oynamya başlarlar hakemlerde ittirir bu aldıkları haram puanlarla şampiyonluğu kutlarlar.
3-5 puan fark oluyor
Rizeyi ittir boyle onlar da kafaya oynar
2x doru ama inanıyorum bu sene bizde
bipbipbupbup

Çevrimdışı ankarakartal06

Bu ne biçim lig ya kayserinin golünü bile vermiyordu. Marcao neden kart görmedi orada 2.sarı. feghouilde kendini attı oda 2.sarıydı.
tiyatro izliyoruz sanki

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu kadar da olmaz, lig boşuna oynanıyor.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: