Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34208 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

0 puan diyorum.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

o daha akla yatkın :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ts'li arkadaşıma dedim bugün yenilirsiniz ama turda atlarsınız dedim :D

yok biz kazanırız ben takımıma şöyle güveniyorum böyle güveniyorum dedi dedim çok güvenmicen aha sonuç orta da :D

bir @Sir Alex Ferguson olmasakta bizde bir şey ler bilşiyoruz :D

Bence kaybetmeleri iyi oldu, dediğin taraftar profilindelerdi, elindeki şörlotu lukaku, wakayemeyi mbappe falan yapmışlardı. Bunun haricinde fazla özgüvenlilerdi. Fener maçı öncesi daha dikkatli olmaya, daha konsantre olmaya itmiştir bu sonuç. Kesinlikle ünal karamanın başakşehir fb maçını izleyip ders çıkarması lazım. Vedatın kafa toplarını kitleyip, defans açıklarına çalışırsa fbnin uzun zamandan beri arzuladıkalrı fb galibiyetini görebilirler. Ama beraberlikte yetebilir. (Bu sefer tahmin yapmıyorum, bu maç hakkında bi hissiyatım yok  :lol:)

Şenliğin fikstürü belli olmuş  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1167166054713450497

Rekor bunlardaymış galiba -19 averajla, biraz daha yükseltip ve yanına da 0 çekip gelsinler. Ayrıca diğer takımlar kasmazken puan alabilirler belki kaza bela ama club brugge bunları çok ciddiye alıp 2 maçtada yenecektir. En fazla kendi evlerinde 1 puan alır gs.
Yani maksimum 1 puan minimum 0 puan alır - Ömer Üründül

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Rekor bunlardaymış galiba -19 averajla, biraz daha yükseltip ve yanına da 0 çekip gelsinler. Ayrıca diğer takımlar kasmazken puan alabilirler belki kaza bela ama club brugge bunları çok ciddiye alıp 2 maçtada yenecektir. En fazla kendi evlerinde 1 puan alır gs.
Yani maksimum 1 puan minimum 0 puan alır - Ömer Üründül
club brugge yi bece hafife alma bu grupdan ikinci çıkma ihtimalleri yüksek
real toparlamazsa uefada gelip rakibimiz olur :bandit:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şenliğin fikstürü belli olmuş  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1167166054713450497

Haydaaaa yine ballı bu gs. Grubun en tarihi farkla bitecek maçı son maç olmuş. PSG deplasmanı 4. maç falan olsa 1 düzine çakarlardı. Şimdi zaten gruptan çıkmayı garantilemiş PSG son maçında max 3-4 tane sallar durur sonra  :s20:

club brugge yi bece hafife alma bu grupdan ikinci çıkma ihtimalleri yüksek
real toparlamazsa uefada gelip rakibimiz olur :bandit:

Abi mesajımı dikkatli okumadın galiba, gsyi en zorlayacak ekibin bu olduğunu yazdım. Çünkü diğer takımlar tınlamayacak bizim torshawnla falan oynamamız gibi ama club brugge, şampiyonlar ligi effectiyle çok ciddiye alıp dağıtacak. Bencede grubun süpriz ekibi bunlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Haydaaaa yine ballı bu gs. Grubun en tarihi farkla bitecek maçı son maç olmuş. PSG deplasmanı 4. maç falan olsa 1 düzine çakarlardı. Şimdi zaten gruptan çıkmayı garantilemiş PSG son maçında max 3-4 tane sallar durur sonra  :s20:

evinde atar sanki yer mekan seçecekler :D  :evillol:

öylesi daha datlu olur hem :D

Çevrimdışı mellfred

Fikstür bize de avantaj sağlamış  :evillol:

https://twitter.com/demarkesports/status/1167167535487361024
Biz de o sora Avrupa maçından geliyor olabiliriz, hatta biz bir gün sonra oynarız

Çevrimdışı mellfred

Biz de o sora Avrupa maçından geliyor olabiliriz, hatta biz bir gün sonra oynarız
Şimdi baktım da onlar Salı oynarken biz Perşembe oynayacağız
her türlü bize handikap

Çevrimdışı mellfred

Olympiakos krosnadoru elemiş, onlar da portoyu elemişlerdi
Şimdi ikisi de uefa torbasında
başağa kızmıştım ama iyi takım yapmışlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

5 gün var arada nerede katkı sağlamış ??
Oyuncuları yaşlı. Haftada 2 maç kaldıracak bir kadro derinlikleri de yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Oyuncuları yaşlı. Haftada 2 maç kaldıracak bir kadro derinlikleri de yok.

Ben hiçte öyle düşünmüyorum evet oyuncu kadro konusu falan eyvallah ama tamamen istedikleri gibi düzenlenmiş, şuraya bak fb psg kendi evlerninde real madrid kendi evinde bizde deplasman ynai yine istanbuldalar.

Çevrimdışı ALDENYX

Dün bazı Galatasaraylı arkadaşlar kendi grupları için Beşiktaş olsaydı bu gruba düşmezdi dedi.
Adamlar Haklı!.

Beşiktaş #ŞampiyonlarLigi' ne katılsaydı 2. Torbadan gelecekti. http://R.Madrid 'in olduğu Torbadan.
O Yüzden #UEL de 1. Torba
O Kadar farkımız olsun.

#UELdraw
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

pizzasarayım kazansın diye mustafa öğretmenoğlunu vermişler ne yapar eder gerekirse hakemlik kariyierini bitirir kazandırır.

Etiketler: