Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34552 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mrred

İki maçtır özellikle takip ediyorum
60 dan sonra oyundan hep düşüyorlar.
Fener öyle değil daha dinamik onlar son 15 dakikada gol attılar diriler
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

hadi bir pizza yapalım pizzasarayıma bol sucuklu :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız tam bizim yiyeceğimiz gibi bir gol yediler pohahahaha

Çevrimdışı celiker1

sen yazınca bi bakayım dedim zeki hala falcao gelince filan diyordu kıçımla gülüp kapattım  :kop:
Gs haftayada yenilir belki ama moral bozmasın Fatih Terim takımları onuncu haftadan sonra açılır dedi kapadım gülerek :biggrinking:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Gs nin bu maçı bizim antalya maçının kopyası oldu
50 orta falan yaptılar sanırım
Sorunun ne olduğunu bile bildiklerinden emin değilim.
Bir de falcao alsalar çok istiyorum 50 milyonda oraya gitse
araziler zaten gitti
10 yıl kendilerine gelemezler
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

İki maçtır özellikle takip ediyorum
60 dan sonra oyundan hep düşüyorlar.
Fener öyle değil daha dinamik onlar son 15 dakikada gol attılar diriler
Fener’in hücum hattı daha genç Vedat,Ferdi,Deniz,Tolga,Garry

Gs’de yedekler bile 30 yaşında Adem,Jimmy,Selçuk

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ProjectOrigin

Resmen fazia, Seri pizza getirin  :D

sucuklar bendeeeen :evillol:

şunu bize doğru doğrultma abi ulTRAVEStilere doğru doğrult onlar çok seviyorlar :D

yok öyle değil sen seri,nzonzi geldi çok iyi kadro kurdular şansımız yok diyordun sözünden dönme sözünün arkasında dur :D

Çevrimdışı tangaz

yankut bu kadar korkak oynatmasa osmanlı sucugunu saplar dönerdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

yok öyle değil sen seri,nzonzi geldi çok iyi kadro kurdular şansımız yok diyordun sözünden dönme sözünün arkasında dur :D
Seri-Nzonzi iyi transfer ama Seri beni şaşırttı bu kadar kötü olmasını beklemiyordum, umarım böyle devam eder
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Bu Gs'nin ağır mantara bağladığını epeydir söylüyorum. Bugün de Terimin gidişlerinin meşhur olduğunu bir arkadaşa söylemiştim. Kadrolarında bir sürü kılçık tip var, taraftarın olmayan aklı Falcao ile iyice uçup gitti. Olacaklar belli, önce Abdurrahim  gider 'ki bilindiği gibi kendisi hatır gönül işleriyle onları bir şekilde ayakta tutan adam', sezon sonunda da Terimin kuyruğuna bir teneke bağlar gönderirler.

Çevrimiçi tolga1903

Hepside topa dürtmeyi seviyor
Onyekuru gibi hızlı düşünen ve oynayan kanat verilir mi lan
mallar işte :D :D :D

Abi onların değildi ki 15 milyona gitti adam bu kepazelerin 15 verecek parası mı var anca kiralarlar işte:)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Haftalardır yazıyorum tekrar edeyim. Onyekuru gitti Babel geldi cinconun olayi bitti beyler. Bunları Onyekuru şampiyon yaptı. Üstüne bir de statik Babel'i aldılar tam oldu. Babel böyledir gol atar skor yapar ama takımı da bitirir. Babel kadar ne yapacağı önceden belli bir kanat daha yoktur. İnşallah atmaya devam eder Babel de kesilmez kadrodan.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı Erman1903

Haftalardır yazıyorum tekrar edeyim. Onyekuru gitti Babel geldi cinconun olayi bitti beyler. Bunları Onyekuru şampiyon yaptı. Üstüne bir de statik Babel'i aldılar tam oldu. Babel böyledir gol atar skor yapar ama takımı da bitirir. Babel kadar ne yapacağı önceden belli bir kanat daha yoktur. İnşallah atmaya devam eder Babel de kesilmez kadrodan.

O da bir etken ama sadece Babel değil olay, yazmakla bitmez dandiklikleri. Bırakalım da anırsınlar Falcao diye  :steamed:

Hepside topa dürtmeyi seviyor
Onyekuru gibi hızlı düşünen ve oynayan kanat verilir mi lan
mallar işte :D :D :D
Babel geldi diye seviniyordu kamiller Gs şu an bizim 2017-2018 sezonumuz gibi aynı. Abusuz Beşiktaş gibiler.

Çevrimdışı Erman1903

Babel geldi diye seviniyordu kamiller Gs şu an bizim 2017-2018 sezonumuz gibi aynı. Abusuz Beşiktaş gibiler.

Babel yine onların iyi adamlardan o kadar diyeyim sana.

O da bir etken ama sadece Babel değil olay, yazmakla bitmez dandiklikleri. Bırakalım da anırsınlar Falcao diye  :steamed:
Olay Onyekuru idi dostum. O gitti tam tersi bir oyuncu geldi. O tarz bir adam alsalardı (mesela Bruma) çok sorun olmazdı yine. Babel bitirecek bunları.

Çevrimdışı mrred

Yahu adamların yürüyecek halleri yok. Şimdi herkes babel falan iyi oynadı sanıyor gol attı ya.
Yahu adam topu dürte dürte bir hal oldu kaç kere rakip takım yerleşti.
Onlar Onyekuruyu daha çok ararlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Olay Onyekuru idi dostum. O gitti tam tersi bir oyuncu geldi. O tarz bir adam alsalardı (mesela Bruma) çok sorun olmazdı yine. Babel bitirecek bunları.

Ses etmeyin
Falcoayu da alsınlar.
Gs onu alırsa 10 yıl kendine gelemez.
Allahım lütfen alsınlar.
Arazi de gitti ellerinden.
Falcao gündeme geldğinden beri gelsin istiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abi onların değildi ki 15 milyona gitti adam bu kepazelerin 15 verecek parası mı var anca kiralarlar işte:)
Ben ne yapar eder alırdım onu.
Çok kritik bir oyuncuydu onlar adına. Savunma arkasına koşularıyla rakip takımın dengesini bozuyordu.
Gol atıyordu asist yapıyordu ful paket yahu
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

yankut bu kadar korkak oynatmasa osmanlı sucugunu saplar dönerdi
Abi sen de bir şeyi beğenmiyon :D
Deplasmanda 1 puan iyidir boşver
The great gig in the sky

Seri-Nzonzi iyi transfer ama Seri beni şaşırttı bu kadar kötü olmasını beklemiyordum, umarım böyle devam eder

çabuk gaza geldin yani yok asrın kadrosunu kurdular filan :D

küme düşen seriyi aldılar fulhamın düşmesinde büyük pay sahibi :D

Ses etmeyin
Falcoayu da alsınlar.
Gs onu alırsa 10 yıl kendine gelemez.
Allahım lütfen alsınlar.
Arazi de gitti ellerinden.
Falcao gündeme geldğinden beri gelsin istiyorum.
Gelsin gelsin şu an tek eksikleri 36lik Falcao Kafaları bassa Onyekuru peşinde koşarlardı ama Türk futbol izleyicileri şampiyonlukta kilit rolü oynayan oyuncuyu analiz etmekten acizler. Tıpkı bizim taraftarın Abou'yu beğenmemesi gibi. Diego Costa peşinde koşuyordu bizimkiler de.

Etiketler: