Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 34903 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

1-2 yıl önce bizim gündemimizde olan ve bir çok kişinin beğendiği Adil Rami yi Fener almış

Oyuncunun son durumu nedir bilen var mı ? Düşüş varmı formunda falan ?
Marsilya anlaşmıştı. Rami katıldığı çamur güreşi gibi bir TV programında sakatlandığı için sözleşmesini tek taraflı fesihettiler. Başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Marsilya anlaşmıştı. Rami katıldığı çamur güreşi gibi bir TV programında sakatlandığı için sözleşmesini tek taraflı fesihettiler. Başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım  :tabe:
O durum pek öyle değil aslında Adil Rami Marsilya’da antrenmana katılmıyor sakattım, ağrıların var diye ama o sırada Fort Boyard diye bir yarışmaya katılıyor, dediğin gibi güreşiyor Marsilya yönetimide bunu görünce, bize sakat numarası yapıp eğlenmeye gidiyor diye  sözleşmeyi fesih ediyor.
Rami İstanbul geceleri için geliyordur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

O durum pek öyle değil aslında Adil Rami Marsilya’da antrenmana katılmıyor sakattım, ağrıların var diye ama o sırada Fort Boyard diye bir yarışmaya katılıyor, dediğin gibi güreşiyor Marsilya yönetimide bunu görünce, bize sakat numarası yapıp eğlenmeye gidiyor diye  sözleşmeyi fesih ediyor.
Bir de son dönemde sevgilisi Pamela Anderson ile ayrılıkları gündem olmuştu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bir de son dönemde sevgilisi Pamela Anderson ile ayrılıkları gündem olmuştu.
Evet abi, geçen sezon futbolundan fazla magazin haberleriyle gündeme gelmeside zaten Marsilya yönetimini rahatsız ediyordu.

Fener vereceği maaşı merak ediyorum, büyük kumar Rami transferi.

Çevrimdışı tangaz

Sakatlığında dolayı karşılıklı fesih ettiklerine dair bir haber okumuştum.
Sol ayaklı değil ayağı vidadan biraz daha iyiymiş öyle diyolla

son DK da iyi oynuyordu hatta baya baya iyiydi akabinde pamela anderson filan derken aklı belden aşağı inmiş diyollaa  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

slimani onyekurunun asistiyle saplamış fenere pardon nimese :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

slimani onyekurunun asistiyle saplamış fenere pardon nimese :evillol:

İyi iyi yensinler de şu falcao gelmesin  :lol: Vedatı bu kadar övdün abi, falcao gelse mazallah sayfalar yetmez sana  :upto:

Çevrimdışı Arthur Dayne

City maçı çok sıkıcıydı ilk yarı,üst verdim bir an acaba dedim ama ilk yarıdan geldi maç sağolsunlar  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

İyi iyi yensinler de şu falcao gelmesin  :lol: Vedatı bu kadar övdün abi, falcao gelse mazallah sayfalar yetmez sana  :upto:

falcaoyu da beğeniyorum onu da övdüm geçenlerde ama mesela bize yıllık 20 milyon maliyetle 34lük falcao mu istersin yoksa 4milyon bons. 2 mlyon maaşdan 3 yıl total maliyeti 10 milyon olan 25lik vedatı mı istersin die sorarsan ben vedatı seçerim.

Çevrimdışı tangaz

City maçı çok sıkıcıydı ilk yarı,üst verdim bir an acaba dedim ama ilk yarıdan geldi maç sağolsunlar  :bandit:

cityden d.silvanın son senesi bu yıl hiç yaşına bakmam şimdiden 2 yıllık kontratı koyarım önüne sene sonu gelsin 2 sene topçu izleyelim hücum nasıl yapılır bir iki talebe yetiştirsin.

falcaoyu da beğeniyorum onu da övdüm geçenlerde ama mesela bize yıllık 20 milyon maliyetle 34lük falcao mu istersin yoksa 4milyon bons. 2 mlyon maaşdan 3 yıl total maliyeti 10 milyon olan 25lik vedatı mı istersin die sorarsan ben vedatı seçerim.

Tercih meselesi, ben yetersiz görüyorum ve böyle bir adama fenerin verdiği paraları vermem. Forvet şampiyonluğu getirdiğini bildiğim için normalde tercihim olmasa da 34lük falcaoyu o maliyetlerde kabul ederdim.

Çevrimdışı tangaz

hakem monacoyu katletmiş kırmızı ağır olmuş bence falcao sahada olsa o kırmızı çıkmazdı vermesinler falcaouyu  :D

Çevrimdışı mylife1903

Kuzey afrikali degil mi bu
En sevdigim

Çevrimdışı mylife1903

hakem monacoyu katletmiş kırmızı ağır olmuş bence falcao sahada olsa o kırmızı çıkmazdı vermesinler falcaouyu  :D
Cok igrenc macti abi
Ozetini yapsan 40sn surer

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kuzey afrikali degil mi bu
En sevdigim
Evet Fas asıllı, değişik bir kariyeri var amatör topçuyken birden parladı.

Çevrimdışı tangaz

Cok igrenc macti abi
Ozetini yapsan 40sn surer

abi monaconun falcaoya ihtiyacı var :)

Çevrimdışı mylife1903

Evet Fas asıllı, değişik bir kariyeri var amatör topçuyken birden parladı.
Bu jiguli sapitscsk diye bekliyordum adam brni hsysl kirikliguba ugratti
Bynu mac gunu izmirden falan toplamalaro lazimdi normsl sartlarda
Bunlari toplayacan belsnda jiguli falan bi aleme goturecen ohhhh dagilirlsr

Çevrimdışı cursedofdragon

Kesinlikle abi, dayan monaco  :lol:

pizzasarayım bastırıyor :D

monacoda bir maslan var diren mademal malcaom :D  :evillol:

pizzasarayım bastırıyor :D

monacoda bir maslan var diren mademal malcaom :D  :evillol:

Bugün inşallah pizza gibi dilim dilim yapacak aykut tatih ferimi

Çevrimdışı mylife1903

Bugün inşallah pizza gibi dilim dilim yapacak aykut tatih ferimi
Zor yahu 3-4 atar gs 2si penalti biri varli ofsayt falan

Çevrimdışı tangaz

kaleci dediğin böle farnol gibi olacak golü yese bile dağıtcak  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Rıza Çalımbayın Sivası 2-0 yeniliyor. Şu takımı yenemedik ya.  :s20: İlerleyen aylarda çok ararız bu 3 puanı.

Çevrimdışı mylife1903

Rıza Çalımbayın Sivası 2-0 yeniliyor. Şu takımı yenemedik ya.  :s20: İlerleyen aylarda çok ararız bu 3 puanı.
Bize karsi 3 real gucunde
Nasi bi gazsa nasi bisi girdiyse icine cikmiyor adamdan
Hep ayni abi
Benzini yakiuo bizim maclwrda koculunca yanlis bi faule falan agliyor buzim mactaki

Çevrimdışı tangaz

bizle oynayan tüm anadolu takımlarının kaderi bu bizden sonra 3 maç kıçlarına kaçıyor

Etiketler: