Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35379 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mrred

Bu salaklar sorunun hala takım savunmasında olduğunu anlayamıyorlar. Güzelll devam. Bırakın falcaoyu da alsınlar. 25 milyon euroda öyle içeri girsinler hiç ses etmeyin
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

atlanmasın dillendirilsin.

👉🏻Babel'e ikinci sarıdan iki kere atmadı.

👉🏻Galatasaray'a penaltı olmayan pozisyona penaltı verildi.

👉🏻Denizlispor'un penaltısı verilmedi.

👉🏻Karşı karşıya kaldığı pozisyonda el yokken el var verildi.

Çevrimdışı kyiv

Bir etiket belirleyip her gs maçında bu etiketle yaşanan pozisyonları tweetleyip TT yapmalıyız bu etiketi. Hep ligin sonlarına doğru yapıyoruz bunu, iş işten geçiyor. Bu sene Ligin başından itibaren bunu yapmalıyız. Başlarını ağrıtana kadar haykirmaliyiz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle. Bugün yenildiler diye fazla konuşulmayacak ama Babelin hareketi penaltı. Gçen sene Vodafone Parkta Eren Derdiyokun barajda yaptığı penaltının bir benzeri.

Allah bin türlü cezanı versin Palabıyık!

Çevrimiçi Mehmet57

Maci izlerken Hollandali arkadasim. Not: Euro 95 Hollanda’da benzin ismidir.

“Galatasaray Avrupa maclarinda ismini Euro 95 olarak sahaya ciksin cunku bunlari herkes pompalayacak”

:lol:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugün nededim denizli yener dedimmmm, dinlemediniz şu kardeşinizi :lol: :lol: Bugün denizli değilde atıyorum malatya olsa bile 5 yerlerdi  :ishock:

Çevrimdışı kyiv

Zeki köşesine çekilmiş hüngür hüngür ağlıyordur. Şimdi bir de 25 milyon euroluk Falcao hamlesi gelsin. Ohhh tadından yenmez.Elek olacaklar şampiyonlar liginde.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Jimmy kampın yıldızı len
Seri köz getir len
Emre mor messi len

GS feguliyi çıkar geriye hiç bir şeyi kalmaz, ellerinden çıkaramayacağı çöplerle doldurmuşlar kadrolarını.

Çevrimdışı haluk.m

iyi hatırlattın :D

Fener yenilince de Rıdvan'ı izlemek acayip keyifli oluyor  :kop:

özete denizlinin penaltı pozisyonunu koymamışlar

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eski tas eski  hamam yani. Yayıncısı olduğu bir ligi sabote eden başka bir yayıncı var mı acaba  :s20: Ondan sonra dersin durumumuz kötü şu dolar kurunu bi ayarlayalım. Sen önce ligi ayarlama işini bırakacan ondan sonra su akar yatağını bulur zaten.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Algı nedir? Nasıl yapılır?
Sonra birde ağlıyorlar yok Türkiye’de para kazanamıyorlarmış, beter olsunlar!
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Eski tas eski  hamam yani. Yayıncısı olduğu bir ligi sabote eden başka bir yayıncı var mı acaba  :s20: Ondan sonra dersin durumumuz kötü şu dolar kurunu bi ayarlayalım. Sen önce ligi ayarlama işini bırakacan ondan sonra su akar yatağını bulur zaten.

biraz gelişme var babelin el pozisyonu,denizlinin elle oynamadoığo pozisyonu filan koymuşlar ancak yine de çakallıklarını yapmışlar.

cagnenin penaltı pozisyonu diye uzaktan yan açıdan saçma sapan koymuşlar.

1 doğru 3 yanlış işler devam ediyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

biraz gelişme var babelin el pozisyonu,denizlinin elle oynamadoığo pozisyonu filan koymuşlar ancak yine de çakallıklarını yapmışlar.

cagnenin penaltı pozisyonu diye uzaktan yan açıdan saçma sapan koymuşlar.

1 doğru 3 yanlış işler devam ediyor.
Öyle bir penaltı yok zaten vara bile bakılmaz normalde. Babelin elini de görünce Vanspor deplamanında Sergen'in frikiğindeki müdahale gözümün önüne geldi. Denizlinin maçı alması dikkatimizi dağıtmasın ilk haftadan işin moku çıktı. Yönetim gizli veya açıkça artık ne yapacaksa yapsın, konuşsun. En azından kendi maçlarımızda yanlış işlere müsade etmesin.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Öyle bir penaltı yok zaten vara bile bakılmaz normalde. Babelin elini de görünce Vanspor deplamanında Sergen'in frikiğindeki müdahale gözümün önüne geldi. Denizlinin maçı alması dikkatimizi dağıtmasın ilk haftadan işin moku çıktı. Yönetim gizli veya açıkça artık ne yapacaksa yapsın, konuşsun. En azından kendi maçlarımızda yanlış işlere müsade etmesin.

Türkiye liginde bakılıyor abi :) Babelin eli harici bir de hakemin eline teması var takım arkadaşı arasında olur öyle şeyler deniyor :D

Yönetim farkında abi yöneticimiz twitterdan tepki göstermiş zaten daha da büyümeli herkes bütün takımlar tepki göstermeli.

Kendi maçlarımız da zaten kazandığımız maçtan sonra bile çıkıp  konuşmalıyız. :tabe:

Çevrimdışı worns

Özeti izledim. Öeh şu Barrow'un el diye kesilen pozisyonu resmen artniyet. Hadi diğerlerini geçtim o pozisyonu nasıl elle oynama olarak görebiliyorsun. Hadi kararsız kaldın VAR var. Gider bakarsın pozisyon bittikten sonra. Niye düdük çalıyorsun? Kimse bana şu pozisyonu hata diye açıklayamaz.

Çevrimiçi Sinan66

Bizim horoz fransiz horozunu yenmiş

Çevrimdışı levitate

hala falcao konusunda içiniz rahat olsun diyorlar :kop:
bipbipbupbup

hala falcao konusunda içiniz rahat olsun diyorlar :kop:

bırak gelsin 36lik falcao 5 milyon € versinler iyice batsınlar :D

beter olsunlar :D

Çevrimdışı mrred

3 senelik kontrat yaparlarsa menajer maaş bonservis ve bonuslarla 25 lik olurlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Takımın yaş ortalaması bir hayli düşüyor. Atiba , q7 medel gökhan seneye kadroda olmadığı düşünülürse çok ideal bir yaş ortalamamız oluyor. Şu an 25.9 seneye de en fazla 26 olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

3 yıl için 22 maaş deniyordu %15 stopaj % 15 menajer koy ıvırı zıvırı derken 30 milyon yuro eder  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi mellfred

Aynı fikirdeyim
Van persie gibi bitirecek umuyorum kırmızıları
Cagne de ellerinde patlarsa cl’den aldıklarını olduğu gibi geri verecekler

Etiketler: