Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36634 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız fenerin yeni kalecide patates çuvalı çıktı adı bizle anılınca hiç istemiyordum isabet olmuş walla

katılmıyorum.

yaşı daha 21.

ayakları gayet iyi tek sıkıntısı biraz fazla topları sektiriyor o da normal yaşı genç daha tecrübe yok.

Utkudan çok çok iyi kariustan bile 1 tık iyi bence keşke alsaydık.

ayrıca maçta kalecilik bir durum yoktu fenerin defansı yok kaleci antremanına döndü maç dün de bugünde altay olmasa harun olsaydı 10 olmuştu.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2019, 20:55:00 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Koa_lAA

vay be benedetto marsilya ya gitmiş... 16m euro

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bony'e de dikkatli baksınlar. Onda da bir şeyler çıkar şimdi  :ebebe:

Denizlispor'un anlaştığı Bacary Sako'nun sağlık kontrolünde ayak bileğinde parçalı kırığa bağlı platinlerin bulunduğu tespit edildi.

Denizlispor, transferden vazgeçti. (DHA)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bony'e de dikkatli baksınlar. Onda da bir şeyler çıkar şimdi  :ebebe:

Denizlispor'un anlaştığı Bacary Sako'nun sağlık kontrolünde ayak bileğinde parçalı kırığa bağlı platinlerin bulunduğu tespit edildi.

Denizlispor, transferden vazgeçti. (DHA)
Herifler bizim ulkeyi hepten suriye falan sanmaya basladi herhalde

Bunlar hep negredodan kaynaklaniyir tabi, olmus ama gomulmemis elemana 4.35 basinca herkesin agzinin suyu akti :evillol:

Çevrimdışı tangaz

töre oyuna girdi
sagdan çizgiye indi bilinçsizce kesti sonra
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

töre oyuna girdi
sagdan çizgiye indi bilinçsizce kesti sonra

futbolu unutmuş artık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hadi lan malatya at 1 gol :D

ne kadar sevmesem de seni çıkmanı istiyorum :D

neden bilmiyorum milli duygularım kabardı galiba :D

attırdım valla golü :D

töreing asist jahovic gol :D

Çevrimdışı tangaz

hadi lan malatya at 1 gol :D

ne kadar sevmesem de seni çıkmanı istiyorum :D

neden bilmiyorum milli duygularım kabardı galiba :D

sergenin warlıgındandır  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gökhan Töreyi keşke kazanabilseydik.Toparlamis gözüküyor.Kanatlarda bu sıkıntı varken çok iyi olurdu

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Kutay

O. Ljubljana taraftarı çok ahlaksız hiç böyle olduklarını tahmin etmemiştim golü yedikten sonra çıldırdılar.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

töre farkını belli ediyor ama.

lensten kötü mü şimdi bu töre ?

yaktın orman bizi yaktın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gökhan Töreyi keşke kazanabilseydik.Toparlamis gözüküyor.Kanatlarda bu sıkıntı varken çok iyi olurdu

Mr EGO' ya göre pırlanta değil.

Çevrimdışı Kutay

töre farkını belli ediyor ama.

lensten kötü mü şimdi bu töre ?

yaktın orman bizi yaktın.
kesinlikle katılıyorum abi gökhan töre şu formuyla ligde döktürürdü formsuz olsa bile hiç olmadı yedekten girer en az lens kadar katkı sağlardı.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

kesinlikle katılıyorum abi gökhan töre şu formuyla ligde döktürürdü formsuz olsa bile hiç olmadı yedekten girer en az lens kadar katkı sağlardı.

lensden fazla katkı verir

ilk 11 bile oynardı.

Töre-Boyd yapardık kanatları.

Çevrimdışı sosyalkartal

lensin şu takımda tutulup şans verilip gökhan törenin kadro dışı bırakılması gönderilmesi akıl alacak gibi değil
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ucuz bir maaşa rotasyonda Orkan’dan daha fazla katkı verirdi ama yönetimle pek barışık bir futbolcu değildi galiba
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2019, 22:57:02 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Mr EGO' ya göre pırlanta değil.
Çöp bile değil, defoldu gitti.

Aslında başka bir sarı kırmızılı takımda oynama hayali kuruyordu da, Parator Emre Mor'u tercih edince Malatya'da buldu kendini. Kışın donsun biraz, aklı başına gelir.

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: