Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36817 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı İsmail Özyurt

falcao 30 gol atar keşke biz alsak zlatan diyorum 2 gündür keşke alsak...
Aslında adamı razı edebilsek iyi bir çalışmayla sponsor bulunabilir. Bu Falcao işinde sponsor katkılı olacağı söyleniyor. İbrahimoviç'i ikna etmek problem yoksa dediğim gibi bu isme her türlü sponsor bulunur.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Whoscored'a bakıyorum abi, rating'leri felaket. Kaldı ki, gol atınca rating yükselir orada. Herif Jardel gibi sahada yürümüş muhtemelen.

Dakika gol oranı da çok düşük, 170 dakikada bir skora katkı yapmış.

Adam bitik, alanın elinde kalacak. Bir de 3 yıl diyorlar, 37 yaşına kadar neredeyse.

herkesin 30+ gol bıraktığı portekiz ligi golcüsü jardelle fransa liginde oynayan falcaoyu kıyaslamak abes be onur. geçen sene lig 1de mbappe gol kralı 2olan adam 22 gol bırakmış lig1de 15 gol iyi referans üstelik bitik monacoda yapmış bunu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Geçen seneki Falcao Türkiye liginde rahat 30 yapar,
Ön tarafları Belhanda dışında baya skorer oldu Babel,Feghouli,Falcao

Biz daha Lens ve Q7den kurtulamadık ve Konop haberleri çıkıyor..

babel falcao feguli 3lüsü 50 golü geçer lig başlamadan biter acı ama gerçek defansı da oturttular tek eksik bir 6 numaraları kaldı yamyamsporun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Koa_lAA

babel falcao feguli 3lüsü 50 golü geçer lig başlamadan biter acı ama gerçek defansı da oturttular tek eksik bir 6 numaraları kaldı yamyamsporun
seri yeter oraya...

Çevrimdışı tuncaboylu

önceki sene şampiyon oldular sene başı tek adam gitti o da gomis halleri perişandı ağladılar durdular ilk devre boyunca tek adam kaybedince ağladılar çünkü yıldız golcüydü oysa biz şampiyon olunca 4-5 adam değiştiriyorduk 11den. devre arası yaptıkları takviyeler ise eksiklerini yukarı çekmeye yönelikti işe yaradı stoperleri kötüydü iyiye evirdiler golcüleri yoktu 2 tane birden aldılar. bu sene giden 3lünün ikisi kiralıktı tapulu yaşlı elemanlarından da yüksek bons aldılar yerine daha iyisini koydular babel onyekurudan daha iyi eleman seri desen 30 milyonluk topçu.

bu ülkede şampiyonluğun kadro değişikliği ile muazzam ilişki vardır yoktur diyemeyiz, gidip düzenli oynayan adamı gönderip negredo gibi larin gibi roko gibileri getirirsen sonunda mantar olursun.

Adamların ilk şampiyonluğunu kutladıkları kadrodan şu anda 5 kilit adam kaldı.

Muslera, Mariano, Nagatamo, Feghouli, Belhanda. Başka yok.

Onlar da zar atıyor.

Marcao gibi adı duyulmamış adama bizim Mitrovic'e verdiğimiz parayı verdiler. Onların iyi çıktı, bizim çıkmadı.

6 ay önce 10 küsur milyona santrafor aldılar. Şimdi yollamaya calışıyorlar ve Falcao'ya 20 milyon Euro vermeyi düşünüyorlar. Bakınca, bizim Negredo'dan daha büyük skandal.

Çevrimdışı tangaz

Aslında adamı razı edebilsek iyi bir çalışmayla sponsor bulunabilir. Bu Falcao işinde sponsor katkılı olacağı söyleniyor. İbrahimoviç'i ikna etmek problem yoksa dediğim gibi bu isme her türlü sponsor bulunur.

aynen öyle abi yönetimimiz her anlamda zayıf.

Çevrimdışı tangaz

Adamların ilk şampiyonluğunu kutladıkları kadrodan şu anda 5 kilit adam kaldı.

Muslera, Mariano, Nagatamo, Feghouli, Belhanda. Başka yok.

Onlar da zar atıyor.

Marcao gibi adı duyulmamış adama bizim Mitrovic'e verdiğimiz parayı verdiler. Onların iyi çıktı, bizim çıkmadı.

6 ay önce 10 küsur milyona santrafor aldılar. Şimdi yollamaya calışıyorlar ve Falcao'ya 20 milyon Euro vermeyi düşünüyorlar. Bakınca, bizim Negredo'dan daha büyük skandal.

değişmediler geliştiler maycon serdar azizi marcao luyindama yaptılar bu gelişimdir. rodrigez onyekuru şimdi de babel gedi bu da bir gelişimdir. 
fernando yerine seri al bir gelişim daha falcao desen ayrı seviye adam net golcü leblebicinin önde gideni. falcaoyu demin jardel şimdi de negredo ile kıyaslıyorsun yapma onur, yapma...

Çevrimdışı tuncaboylu

değişmediler geliştiler maycon serdar azizi marcao luyindama yaptılar bu gelişimdir. rodrigez onyekuru şimdi de babel gedi bu da bir gelişimdir. 
fernando yerine seri al bir gelişim daha falcao desen ayrı seviye adam net golcü leblebicinin önde gideni. falcaoyu demin jardel şimdi de negredo ile kıyaslıyorsun yapma onur, yapma...
Falcao'yu Negredo ile kıyaslamıyorum, Diagne'yi kıyaslıyorum.

Negredo'dan sjandal olan o.

Kadroya oturmuş ve şampiyonlukta rol oynamış 3 adamı (Fernando, N'diaye ve Onyekuru) değiştirdiler, gelişip gelişmediklerini göreceğiz. Biz Marcelo ile olduk, Pepe ile olamadık işte.

Babel parayı alıp yatacak mı, göreceğiz.

Seri Premier league'de kötü oynadı, klâsik bir fazla para ödenmiş Premier league transferi mi, göreceğiz.

Çevrimdışı tangaz

Kadroya oturmuş ve şampiyonlukta rol oynamış 3 adamı (Fernando, N'diaye ve Onyekuru) değiştirdiler, gelişip gelişmediklerini göreceğiz. Biz Marcelo ile olduk, Pepe ile olamadık işte.

Seri Premier league'de kötü oynadı, klâsik bir fazla para ödenmiş Premier league transferi mi, göreceğiz.

adamların 2 senedir değiştirdği topçulardan zar attılar denebilecek tek hamleleri cagne onun zaten mantar oldugu belliydi beni şaşırtmadı asıl hedefleri çindeki alan idi beceremeyince denize düşen yılana sarılır misali oldu. kabul edelim 2 senedir 11 için yaptıkları transferler isabetli rotasyona aldıklarında sıkıntı yaşadılar ama eksikliğini de hissetmediler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu üçlü 25 golü geçemezse de şaşırma, hepsi arıza tipler.

Çevrimiçi Koa_lAA

bizden sponsor çıkacağını sanmıyorum... gs,fb elitleri muhalifde olsa destek atıyor... bizde atan olursa da linç yiyor...

en son kolej in sahibi destek attı bi miktar sanırım sponsor olarak o da... o bile linç yedi... bi ara stad yapımında çebi demir yolladı falan... o da linç yedi... destek atanı yiyorlar bizde.. ilginçtir...

mesela ben ilaçcı aganın maddi bi destek,sponsorluk hiç duymadım bize... halbuki çok zengin, sporlada arası var... (sancak)... özyeğin, özilhan vs... hiç yoklar ortada...

bi de gs, fb ye bak...zenginleri neler yapıyor..ne destekler atıyorlar... jardel i bile zamanında uzan aldı getirdi misal...

Çevrimdışı tuncaboylu

adamların 2 senedir değiştirdği topçulardan zar attılar denebilecek tek hamleleri cagne onun zaten mantar oldugu belliydi beni şaşırtmadı asıl hedefleri çindeki alan idi beceremeyince denize düşen yılana sarılır misali oldu. kabul edelim 2 senedir 11 için yaptıkları transferler isabetli rotasyona aldıklarında sıkıntı yaşadılar ama eksikliğini de hissetmediler.
Portekiz'in köyünden aldıkları Marcao zardı işte. Bizim Mitrovic transferinden ne farkı var?

Onyekuru zardı, Fenerbahçe daha fazla para verip kiraladığı Ayew'den verim alamadı.

Adamlar geçen sene devre arasında düzenli süre bulan 4 adamını yolladı, (Maicon, Serdar, Ozan, Rodrigues). Bu başlı başına zar atmaktır.

Transferde zar attılar onlar da.

Çevrimiçi Koa_lAA

Portekiz'in köyünden aldıkları Marcao zardı işte. Bizim Mitrovic transferinden ne farkı var?

Onyekuru zardı, Fenerbahçe daha fazla para verip kiraladığı Ayew'den verim alamadı.

Adamlar geçen sene devre arasında düzenli süre bulan 4 adamını yolladı, (Maicon, Serdar, Ozan, Rodrigues). Bu başlı başına zar atmaktır.

attıkları zara dikkat edersek hep atlet oyuncular... bizim ligin pratiği bu... adamın umurunda değil sistem falan... 20-30 yıl önceki mantıkla hala bu ülkede başarı yakalıyor... bu da insanı sinirlendiriyor ama gerçekleri bu maalesef ülkenin... avrupada 25 maç 2 galibiyet sonra tabi...

Çevrimdışı tuncaboylu

herkesin 30+ gol bıraktığı portekiz ligi golcüsü jardelle fransa liginde oynayan falcaoyu kıyaslamak abes be onur. geçen sene lig 1de mbappe gol kralı 2olan adam 22 gol bırakmış lig1de 15 gol iyi referans üstelik bitik monacoda yapmış bunu
Tamam Gomis'le kıyaslayalım.

Gomis gelmeden önce Fransa Ligi'nde 32 maçta 20 gol atmış ve 7.21 rating yapmış.

Falcao 33 maçta 15 gol atmış ve 6.85 rating yapmış.

7.20 ile 6.85 arasında dağlar kadar fark var.

Çevrimdışı tangaz

babel şu an ilişkinin ilk günlerinin keyfini çatan yeni sevgili modunda hiç yatacak gibi durmuyor falcaonun ne arızasını gördük duyduk tam bir profesyonel adam pahalı her zaman pahalıydı çünkü elit kategoride birtek feguli arıza o da geçen sene şampiyon yaptı o olmasa şampiyon falan olamazdı bunlar. sadece falcao 25 atar babel+falcao 40ı bulur.

Çevrimdışı tangaz

şayet iyi bir scouting yapılsa idi mitroviç alınmazdı o transfer ön ödemeydi vida işinde menajeri tavlama işi idi. marcao özelliklerini sahaya yansıttı tıpkı mitroviçin yansıtması gibi mitro buydu zaten o tuttu bizimki tutmadı yanlış asla katılmam adam neyse onu verdi sana.

onyekuru zar falan değildi belçika erformansı ortada idi everton milli kriteri karşılamadığı halde aldı.

düzenli süre bulan 4 adam??? mayconu sene başı yollamak için yırtındı terim serdar aziz kariyerinde düzenli oynamamış ozan ilk sezonu gidicem die yırtındı farkındaysan 3ü stoper ve 2 si oynayabilecekken nasıl düzenli oynar 3ü birden? memnun olmadıkları 2 stoperi yollayıp 2 iyi stoper aldılar onur bu zar atmak değil gelişmek. rodrigez işi ffp için yaptıkları bir dolaptı menajerinin yediği naneler arabistanda ortada.

transferde zar atan 2 kişi var biri orman öteki koç

Çevrimdışı tangaz

Tamam Gomis'le kıyaslayalım.

Gomis gelmeden önce Fransa Ligi'nde 32 maçta 20 gol atmış ve 7.21 rating yapmış.

Falcao 33 maçta 15 gol atmış ve 6.85 rating yapmış.

7.20 ile 6.85 arasında dağlar kadar fark var.

hala eksik bakıyorsun marsilya o sene 5. bitirmiş 57 golün 20si gomisten gelmiş,  monaco geçen sene 17.  attıkları 38 golün nerdeyse yarısını falcao atmış falcao olmasa kesin lig2deydiler

Çevrimdışı mylife1903

Whoscored'a bakıyorum abi, rating'leri felaket. Kaldı ki, gol atınca rating yükselir orada. Herif Jardel gibi sahada yürümüş muhtemelen.

Dakika gol oranı da çok düşük, 170 dakikada bir skora katkı yapmış.

Adam bitik, alanın elinde kalacak. Bir de 3 yıl diyorlar, 37 yaşına kadar neredeyse.

Monako iyi degil ama onu unutma
Firansa liginde takimin iyi degilse zor gol atmak
Mesela psgde oynasa 25in altina dusmez
Safkan tilki saplayici adam
Insallah yatar insallah
Sakatlanir diye dus edince mesaji siliyorlar

Ic sahada 15 atar sadece gsde saglikli bi falkao
Zaten bi 10 tane falan da penalti uydururlar
Oyhhh

Çevrimdışı mylife1903

Gecen roportaji vardi rahati yerinde gelmez bence buralara
Mls liginin yildizina mactan once posta koydu
Onjn safagi bana yetmez o kim lan dedi
Cikti herifin takimina 3 tane yasladi bi sag ayak bi sol ayak ver allah ver

Çevrimdışı mylife1903

Marselo ile olup pepe ile olamadik degil
Gomez ile cenk ile olduk pekto ile negredo ile olamadik o

Çevrimdışı mylife1903

Insallah amin

Çevrimdışı mylife1903

bizden sponsor çıkacağını sanmıyorum... gs,fb elitleri muhalifde olsa destek atıyor... bizde atan olursa da linç yiyor...

en son kolej in sahibi destek attı bi miktar sanırım sponsor olarak o da... o bile linç yedi... bi ara stad yapımında çebi demir yolladı falan... o da linç yedi... destek atanı yiyorlar bizde.. ilginçtir...

mesela ben ilaçcı aganın maddi bi destek,sponsorluk hiç duymadım bize... halbuki çok zengin, sporlada arası var... (sancak)... özyeğin, özilhan vs... hiç yoklar ortada...

bi de gs, fb ye bak...zenginleri neler yapıyor..ne destekler atıyorlar... jardel i bile zamanında uzan aldı getirdi misal...
Sahenknfalan toplanip musa sovu aldilar
Tersten sapliyordur kerata hep

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene Süper Ligde dikkatimi bir olay çekiyor. Anadolu takımları bile yıldız isimli oyuncuları transfer etmeye başladılar. Her takımda en az bir tane böyle iyi isimli özel izleyicisi olacak bir oyuncu oldu neredeyse. Bu benim aklıma yayıncı kuruluşun böyle bir istekte bulunabilceğini getirdi. Bize de bir yıldız gelirse şaşırmam.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sene Süper Ligde dikkatimi bir olay çekiyor. Anadolu takımları bile yıldız isimli oyuncuları transfer etmeye başladılar. Her takımda en az bir tane böyle iyi isimli özel izleyicisi olacak bir oyuncu oldu neredeyse. Bu benim aklıma yayıncı kuruluşun böyle bir istekte bulunabilceğini getirdi. Bize de bir yıldız gelirse şaşırmam.

sanmıyorum anadolu takımları bunu sürekli yapıyor zaten antalyaspor zamanında nasri,eto yu getirdi.

geçen sene sivas robinhoyu getirdi adamlar getiriyorlar bizim klüp uyuyor.

herkes yapıyor çatır çatır transfer.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sanmıyorum anadolu takımları bunu sürekli yapıyor zaten antalyaspor zamanında nasri,eto yu getirdi.

geçen sene sivas robinhoyu getirdi adamlar getiriyorlar bizim klüp uyuyor.

herkes yapıyor çatır çatır transfer.
Bunun bir finansmanın olması lazım. İsim getirmek kolay, parasını ödeyebilmek zor. Bence Anadolu takımları yanlış yoldalar. Böyle isimli transfer yapacaklarına yaşı genç gelecek vaadeden transferler ya da avrupa da tutunamamış gençlere yatırım yapsalar daha başarılı olurlar. Bunu dönem dönem bazı takımlar yapıp başarılı oluyorlar ama süreklilik yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: