Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 36844 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı tangaz

Bayern maçına baktım da ilk yarı. Bu adamlarin oynadığı şey futbolsa biz ne oynuyoruz ya..

Bir tane kenar ortası yok havadan.. kenardan gelseler bile ya sıfıra inip içeri açıyorlar yada yerden sert kesiyorlar..

Bir de bizi düşündüm.. 7 numara aklıma geldi.. İçim acıdı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

almanya bizi kıskanıyor merkel hasetinden çatlıyor

oğuz hakseverde emekli olmuş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

Kimse yerinde çakılı değil herkes hareket halinde,kendine alan yaratıyor, yarısahada baskı var. Oyuncular birbirini biliyor. İzlerken işte futbol bu kadar basit diyorsun ama bizim için değil.

Hazırlık maçlarında Avcı kenardan "hareket hareket" diye bağırıyor, sesi geliyor. ama alışkanlıklar kolay bırakılmıyor.

Çevrimiçi 38life

6-1 oldu diye ölümüne sevinen fenerlileri görmek...  :lol: :lol:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Rahmi Koç'a en büyük kötülüğü garsonunun yapacağını kim bilebilirdi? Oğlu servetini akıttı takıma şu hale bak rezalet. Katılmak için milyon eurolar verdiği Audi Cup'ta devre arasında daha fazla atmayın diye bi kaç milyon daha vermiştir kesin.  :lol: Külliyen zarar. Cimriliğiyle meşhur dedesi Vehbi Koç mezarında ters takla atmıştır sinirinden.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

Adamlar ikinci yarı futbol oynamayı bıraktı. Buna rağmen fener kendi kendine kaosa girdi :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Adamlar ikinci yarı futbol oynamayı bıraktı. Buna rağmen fener kendi kendine kaosa girdi :D
Bayern münihin yedeklerinde iş yok :D

Çevrimiçi 38life

Bayernli oyuncular sıfır konsantrasyon ve sıfır efor ile oynuyorlar ikinci yarı

Çevrimiçi levitate

Ne oldu
taraftar dirar'ı ıslıkladı o da trip atıp oyundan çıkmak istedi

ersun'la takıştılar sonrasında
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

maç halı saha maçına döndü bi ara çok farklı önde olunca bende halı saha maçında showa döküyorum işi bayern de aynısını yaptı :D

menerim yine sert pompa yaşadı :D

Şampiyonlar ligi ve fener 10 kişi kalsa 12-13 olurdu rahat :D

Çevrimdışı mylife1903

Bayernin performans guzel zaten sitabil hep 5 munihin performans dusuk kaldi 1

Lan arkadas azicik hepimiz heyecanlandik simdi yalan yok 8-9 olur diye

Çevrimdışı tuncaboylu

Drogba'ya 1.5 sene için 10 milyon Euro ödediler, o paraya göre aldıkları verim çok azdı.

Falcao gelirse, ki çok istiyorum, bence yatmaya geliyor. 3 senede 20 milyon sokup gidecek.

Evet santrafor mevkii önemli, ama aynı zamanda satarken kulübe para kazandıracak mevkii de o. Bizim yönetim Şenol Güneş gibi santraforları pazarlama üstadı adamın eline 33'lük adamları (Gomez, Love, Negredo, Burak) verip durdu. Bir tek Cenk ve Aboubakar gençti, onlar da piyasa yaptılar.

Çevrimdışı tangaz

Drogba'ya 1.5 sene için 10 milyon Euro ödediler, o paraya göre aldıkları verim çok azdı.

Falcao gelirse, ki çok istiyorum, bence yatmaya geliyor. 3 senede 20 milyon sokup gidecek.

Evet santrafor mevkii önemli, ama aynı zamanda satarken kulübe para kazandıracak mevkii de o. Bizim yönetim Şenol Güneş gibi santraforları pazarlama üstadı adamın eline 33'lük adamları (Gomez, Love, Negredo, Burak) verip durdu. Bir tek Cenk ve Aboubakar gençti, onlar da piyasa yaptılar.

falcao 30 gol atar keşke biz alsak zlatan diyorum 2 gündür keşke alsak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

falcao 30 gol atar keşke biz alsak zlatan diyorum 2 gündür keşke alsak...
İhtimal vermiyorum, herif özellikle 1 senedir bitik vaziyette.

Mendes oyuncusundan son bir vurgun vurmak için cırpınıyor, zira seneye sözleşmesi biterse bu konuşulan paranın yarısını bile önermez kimse.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu ülkede şampiyonluk kadro değişikliği ile ilişkili değil.

Galatasaray'dan N'diaye, Onyekuru ve Fernando gitti. Diagne'yi de göndermeye calışıyorlar. Belhanda'ya teklif gelse, anında yollayacaklae.

Hepsi düzenli ilk 11 oyuncusu.

Geçene sene devre arasında üç stoperlerinden ikisini (Serdar Aziz, Ozan Kabak) satıp, diğerini (Maicon) kiralık yolladılar.

Diğer takımların durumu da bizden çok farklı değil yani.

Çevrimdışı tangaz

İhtimal vermiyorum, herif özellikle 1 senedir bitik vaziyette.

Mendes oyuncusundan son bir vurgun vurmak için cırpınıyor, zira seneye sözleşmesi biterse bu konuşulan paranın yarısını bile önermez kimse.

nasıl bitik onur? adam geçen sene 33 maç 78 dk ort ve 15 gol yapmış ligde, önceki sene ligde 26 maç 18 gol.

Çevrimiçi Koa_lAA

Galatasaray'dan N'diaye, Onyekuru ve Fernando gitti. Diagne'yi de göndermeye calışıyorlar. Belhanda'ya teklif gelse, anında yollayacaklae.

Geçene sene devre arasında üç stoperlerinden ikisini (Serdar Aziz, Ozan Kabak) satıp, diğerini (Maicon) kiralık yolladılar.

bizde şampiyonluğun temeli atan tutan iyi olacak... gerisi atletik-ciğerli olacak... ft her sene bunu yapıyor zaten... bunun dezavantajı ise avrupada yemiyolar bu sistemi... her maç dörtlük yapıyorlar... çünkü ft taktisyen falan değil... ben demiyorum baştan aşağı taktik savaşlarının yaşandığı lig olan italyanların efsanesi pirlo diyor... adam boş adam ama bizde kavga dövüş göürüyor işte...

bu sene de aynısını yaptı... seri diye adam aldı.. koşturcak orta sahada...

bizim en büyük sıkıntı o... siyahi topcu istiyorum o yüzden... koşsun dursun bu lige yeter...

Çevrimiçi Koa_lAA

nasıl bitik onur? adam geçen sene 33 maç 78 dk ort ve 15 gol yapmış ligde, önceki sene ligde 26 maç 18 gol.

sakatlanmazsa iş yapar... sağlığı nasıl bilemiyorum o kısmı... ama bizim lige fazla bu yaşına rağmen...

Çevrimdışı tuncaboylu

Whoscored'a bakıyorum abi, rating'leri felaket. Kaldı ki, gol atınca rating yükselir orada. Herif Jardel gibi sahada yürümüş muhtemelen.

Dakika gol oranı da çok düşük, 170 dakikada bir skora katkı yapmış.

Adam bitik, alanın elinde kalacak. Bir de 3 yıl diyorlar, 37 yaşına kadar neredeyse.

Çevrimdışı AigleBordeaux

sakatlanmazsa iş yapar... sağlığı nasıl bilemiyorum o kısmı... ama bizim lige fazla bu yaşına rağmen...
Geçen seneki Falcao Türkiye liginde rahat 30 yapar,
Ön tarafları Belhanda dışında baya skorer oldu Babel,Feghouli,Falcao

Biz daha Lens ve Q7den kurtulamadık ve Konop haberleri çıkıyor..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Whoscored'a bakıyorum abi, rating'leri felaket. Kaldı ki, gol atınca rating yükselir orada. Herif Jardel gibi sahada yürümüş muhtemelen.

Dakika gol oranı da çok düşük, 170 dakikada bir skora katkı yapmış.

Adam bitik, alanın elinde kalacak. Bir de 3 yıl diyorlar, 37 yaşına kadar neredeyse.

Geçen sene Monaco takım olarak kötü bir sezon geçirdi Henry bir ay daha kalsa Ligue 2 düşeceklerdi
Bu transferi yaparlarsa 1 sezon kesin verim alırlar

Çevrimdışı tangaz

önceki sene şampiyon oldular sene başı tek adam gitti o da gomis halleri perişandı ağladılar durdular ilk devre boyunca tek adam kaybedince ağladılar çünkü yıldız golcüydü oysa biz şampiyon olunca 4-5 adam değiştiriyorduk 11den. devre arası yaptıkları takviyeler ise eksiklerini yukarı çekmeye yönelikti işe yaradı stoperleri kötüydü iyiye evirdiler golcüleri yoktu 2 tane birden aldılar. bu sene giden 3lünün ikisi kiralıktı tapulu yaşlı elemanlarından da yüksek bons aldılar yerine daha iyisini koydular babel onyekurudan daha iyi eleman seri desen 30 milyonluk topçu.

bu ülkede şampiyonluğun kadro değişikliği ile muazzam ilişki vardır yoktur diyemeyiz, gidip düzenli oynayan adamı gönderip negredo gibi larin gibi roko gibileri getirirsen sonunda mantar olursun.

Etiketler: