Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 39095 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Ali Koç'un aziz başkanım zamanını unutuyor galiba insanlar. Fenerin küme düşme sıkıntısı sebebiyle sempatik gözüktü ama önümüzdeki sezon yarışın durumuna göre reklamlar sonrası gerçekleri hatırlatır insanlara. Sonra demeyelim bu adam aslında pırlantaydı niye böyle oldu diye.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurumsal hafizamiz yok
Hakaret Yasak)₅-(Hakaret Yasak)₅-hirsizlar-emegimizi-caldi[/url]

Çevrimdışı cursedofdragon

A Milli Takım'daki 2. Şenol Güneş dönemi:

✅ 2-0 Arnavutluk
✅ 4-0 Moldova
✅ 2-1 Yunanistan
✅ 2-0 Özbekistan

⚽️ Atılan gol: 10
❌ Yenen gol: 1

ben fransa maçına böyle çıkardım.

Mert

Gökhan       Kaan     Çağar        H.Ali

Okay     Ozan

Cengiz               İrfan                Cenk

Burak

Çevrimdışı levitate

ben fransa maçına böyle çıkardım.

Mert

Gökhan       Kaan     Çağar        H.Ali

Okay     Ozan

Cengiz               İrfan                Cenk

Burak
cenk sakatlanmadı mı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Arthur Dayne

Gerçekten bazen ben dahil nasıl bu kadar unutkan olabiliyoruz hayret ediyorum.Sarı kardeşlerden kırmızılı olana kitlendik ama lacivert olanının da aynı b.k olduğunu unuttuk.Unuttuk diyorum çünkü özellikle sosyal medyada fenerin bu sene kötü olmasının da etkisiyle taraftarlar birbirini aklayıp-paklamaya başladı.Şampiyon olduğumuz iki senede hangi pislik camiayla uğraştığımızı hatırlamak lazım.Çok değil daha 1,5 sene önceki olaylı derbiye nasıl tepki verdiklerini,yavuz hırsız misali nasıl üste çıktıklarını unutmamak lazım.Belki bizim yaşımız bu pislikleri görmeye eskiler kadar alışık değiller, o yüzden de çabuk unutuyoruz ama dikkatli olmazsak biz de acı şekilde öğreneceğiz...

Çevrimdışı mylife1903

Gerçekten bazen ben dahil nasıl bu kadar unutkan olabiliyoruz hayret ediyorum.Sarı kardeşlerden kırmızılı olana kitlendik ama lacivert olanının da aynı b.k olduğunu unuttuk.Unuttuk diyorum çünkü özellikle sosyal medyada fenerin bu sene kötü olmasının da etkisiyle taraftarlar birbirini aklayıp-paklamaya başladı.Şampiyon olduğumuz iki senede hangi pislik camiayla uğraştığımızı hatırlamak lazım.Çok değil daha 1,5 sene önceki olaylı derbiye nasıl tepki verdiklerini,yavuz hırsız misali nasıl üste çıktıklarını unutmamak lazım.Belki bizim yaşımız bu pislikleri görmeye eskiler kadar alışık değiller, o yüzden de çabuk unutuyoruz ama dikkatli olmazsak biz de acı şekilde öğreneceğiz...
Yasla alakasi yok ulkeyle alakasi var
Herkes unutuyor
Kurumsal hafiza yok

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yasla alakasi yok ulkeyle alakasi var
Herkes unutuyor
Kurumsal hafiza yok
Evet aslında daha genel bir durum bu.En güzel örneği de Türkiye siyaseti  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Jimmy Durmaz'ı Gs almış en azından bir vasat transfer yapma riskinden kurtulduk.

Çevrimdışı kyiv

Çevrimiçi 38life

Mali yeni jenerasyon gümbür gümbür geliyor.

Çevrimdışı kyiv

Mali yeni jenerasyon gümbür gümbür geliyor.

En az 2-3 üst düzey futbolcu çıkar içlerinden. Sekou Koita önümüzdeki 10 seneye damga vurur.

Juventus, 15 milyon euro karşılığında Merih Demiral'ı transfer etti. (Di Marzio)

elimizde ki alt yapıda ki oyuncuların değerini bilmediğimizin en güzel örneği...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Juventus, 15 milyon euro karşılığında Merih Demiral'ı transfer etti. (Di Marzio)

elimizde ki alt yapıda ki oyuncuların değerini bilmediğimizin en güzel örneği...
Şu oyuncuları bedava iken kaptırıp sonra çok para harcıyoruz, batıyoruz diyoruz. Çok normal. Menajerlerin eline öyle bir düşmüşüz ki Allah sonumuzu hayır etsin...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

Merih Demiral 15 milyon euro'ya Juventus'a transfer oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Şu oyuncuları bedava iken kaptırıp sonra çok para harcıyoruz, batıyoruz diyoruz. Çok normal. Menajerlerin eline öyle bir düşmüşüz ki Allah sonumuzu hayır etsin...
Kimsenin kucagina dustugin yok
Kendin gidip oturuyon
Yoneticiler cok sevoyirsa besiktasi firma kursunlar iste komisyon isini azaltirlar belki baska takimlar ile calismaya baslayip kilibe de para kazandirirlar

maalesef alt yapı oyuncularına güvenmiyoruz.Menejerlerin oyuncuğı almış durumdayız alt yapından böyle oyuncular çıkabiliyor elin yabancısı bunu taa kaç km öteden görüyor.Çağlar,zeki çelik,merih,ozan daha bir çok isim var adamlar güvenip kadrolarına alıyorlar oynatıyorlar parlatıyorlar bide satıyorlar alsan bile genç oyuncu oynatmıyorsun orası da var tabi.

Gidip 33 yaşında ki veteran yabancılara dünya paraları saçıyorsun ondan sonra neden battım neden başarısız oldum bla bla...

Bizden bu kafa ile bir halt olmaz...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimsenin kucagina dustugin yok
Kendin gidip oturuyon
Yoneticiler cok sevoyirsa besiktasi firma kursunlar iste komisyon isini azaltirlar belki baska takimlar ile calismaya baslayip kilibe de para kazandirirlar
Yöneticileri çoğu da menajer kafasındaki. Örneğin bu sene ilgilendiğimiz yetenekli genç bir oyuncunun menajeri ile araları bozuk diye oyuncudan vazgeçmişiz. Bu kafa devam ettikçe ha menajer ha yönetici. Yöneticilerin en büyük hatası futbolu futbulu bilenlere bırakmamaları...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yöneticileri çoğu da menajer kafasındaki. Örneğin bu sene ilgilendiğimiz yetenekli genç bir oyuncunun menajeri ile araları bozuk diye oyuncudan vazgeçmişiz. Bu kafa devam ettikçe ha menajer ha yönetici. Yöneticilerin en büyük hatası futbolu futbulu bilenlere bırakmamaları...
Bir yoneticinin Menejerle arasi nasi neden bozulur yani

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir yoneticinin Menejerle arasi nasi neden bozulur yani
Kişilsel çıkarlarını kulübün menfaatlerinden üstün tutanlardan iyi yönetici olmaz zaten. Boşa konuşmanın lüzumu yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kyiv

Aklım mantığım almıyor bu elif elmasa Atletico Madrid 14 milyon euro veriyormuş. :s20: Nasıl??? Ne yaptı 14 milyon euro için? Cenk Tosun şampiyonla r ligini salladığı haldezazar zor 25 etmişti bu yarım yamala ve çok da iyi oynamayan çocuk nasıl bu parayı ediyor? Yine birşeyler dönüyor. Fenerbahçenin transfer yapabilmesi için bir oyunlar dönüyor ya hadi neyse...

14 milyon!!!  :s20:  :s20: Biz futboldan anlamıyoruz anladım.

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Aklım mantığım almıyor bu elif elmasa Atletico Madrid 14 milyon euro veriyormuş. :s20: Nasıl??? Ne yaptı 14 milyon euro için? Cenk Tosun şampiyonla r ligini salladığı haldezazar zor 25 etmişti bu yarım yamala ve çok da iyi oynamayan çocuk nasıl bu parayı ediyor? Yine birşeyler dönüyor. Fenerbahçenin transfer yapabilmesi için bir oyunlar dönüyor ya hadi neyse...

dorukhan ın çeyreği etmez ama onun değeri 10 m bizim ki 5.5 m transfermarkt baz alınıyorsa renkliler organize orada kendi adamlarına maksimum bizim adamlara minumum değer oyluyorlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi tolga1903

Ben bu adam kadar abartılan futbolcu görmedim. Gerçekten bende mi sorun var diyordum meğerse fenerliler bile o kadar tutmuyor tamamen medya şişirmesi ve genç oyuncu yokluğu sayesinde yükseltildi. Atletico bernard mensah'ı tutsun elif'den iyidir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Hülle yapıyorlar abi zaten UEFA için yerse.
Valla gerçi biz hariç herkes yediriyor maşallah

Etiketler: