Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 103541 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi levitate

marega çööööp

militao kapımızdan dönmüş yazın xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

e tamam iste kulup  takimlarinda  o bicim yildizlar  uretirdi  Portekizliler, bu demin saydikalrim once  Sportinglerde  Benficalarda vb  oynadi sonra  reallere  Bayernlere  gitti yahu
Ürettiklerinden çok ithal ettiklerinden ekmek yediler.
Şimdi futbol piyasası genişleyince kaynak kurudu yapı paydos oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Ulan yatirdin porto puh senin marega ayusu
Sampanya risk ederken eldeki biradan olduk

Lan hakeme ayar oldum bize niye biylesi denk gelmez

Çevrimdışı cursedofdragon

onları himmetle ayağa kaldıranlar var okyanus ötesinde abi bizim yok o yüzden :D

Çevrimdışı kyiv

Serdar Aziz Beşiktaş forması giyse kesin 2. sarıdan atılırdı. Melek gibi hakem gelmiş  :s20: Bize de iskoçun en şereflisi geldi.

Çevrimdışı goktasoktay

Bu gs liler bize tinerci diyorlar da onlar ne çekiyor merak ediyorum. Bugün arkadaşla konuşurken(gslidir kendisi) Allah ft şansı versin dedim, niye dedi. Dedim böyle ballı grup çektiniz, daha ne istersiniz. Ne dese beğenirsiniz? Geçen yıl bizim grup çok kolaymış porto geçen yıl çok kötüymüş, leipzig kimmiş. Vs... yav bunu diyen de aklı başında birisi birde. Sorsan ben sabit fikirliyim, fanatiğim, taraflıyım.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

hadi iyi geceler  :bandit:

Portoya koyarken fazla acitmamak rencide etmemek icin rakibin seref sayisini da kendi atan delikanli takim

Çevrimdışı kyiv

Portoya acıdım Serdar Aziz gibi bir kazmayı bile zorlayamadılar. Daha ne kadar kolay bir stoper bulacaklar?

Çevrimdışı atalay

Duran toplarda zone marking de çok büyük sorun yaşıyorlar. Çünkü zone marking + man marking yapıp 1v1 eşleşmelerde oyuncu kaçırıyorlar. Birinden birini seçmezlerse eşleşme sorunundan yiyebilirler.

Bir sonraki maça sakladılar. Bu seviyede böyle absürt gol yerseniz zaaflarından kolaylıkla yararlanabileceğiniz ekibe kaybedersiniz.

Çevrimiçi Sinan66

porto böyleyse gs içerde alir maçi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu arada Belhanda'yi da  yedirmeyiz, oyle kolay  degil o isler!
Yorgo

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

GS'nin niye abartildigini anlamak mumkun degil, hele hele orada biraz zorlayip 1-0 yenildiler diye burada yeneceklerini sanmak hic tutarli degil. GS bu gruptan cikamaz. Aslinda 3. olsalar da UEFA'ya gelseler MHK hakemleri yokken orada bir caksak o da hos olur ya neyse. :evillol:

GS'nin niye abartildigini anlamak mumkun degil, hele hele orada biraz zorlayip 1-0 yenildiler diye burada yeneceklerini sanmak hic tutarli degil. GS bu gruptan cikamaz. Aslinda 3. olsalar da UEFA'ya gelseler MHK hakemleri yokken orada bir caksak o da hos olur ya neyse. :evillol:

ya 1.ci torbadan kek lokomotif moskova geldi.

Bizim geçen sene adamların evinde 3 attığımız porto geldi.

Bi de almanyadan basit schalke geldi.17.ci sıradalar.

Bizim gruba kolay demişlerdi ?

Monaco>Porto
Porto(Geçen sene ki porto)>Porto(Bu sene ki porto)
Leipzig>Schalke

O gruptan babam bile çıkardı yeaaa diyorlardı ya çıksınlar işte görelim.

yine fenere yetiş ya ali'yi vermişler gs'ye de yetiş cücü.

Bize de ümit öztürk yine yakmaya geliyor.

Fatih Terim: "Açıkçası çok çok üzgünüm. Böyle klasik cümleleri kurmaktan da hiç hoşlanmıyorum, iyi oynadık da, çok pozisyona girdik de falan.. Bir Şampiyonlar Ligi maçında daha evvel görmediğimiz kadar pozisyona girdik. Mevkisel olarak eksiklerimiz vardı maalesef."

:kop: :kop:

Çevrimiçi levitate

yine fenere yetiş ya ali'yi vermişler gs'ye de yetiş cücü.

Bize de ümit öztürk yine yakmaya geliyor.

fener kazansın işimize gelir

hem cocu biraz daha kalır
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Kaç para ulan heri kane ve kun aguero

Çevrimdışı WOTGATE

trnava tırnaklar mı bunları? cocu hocam gitmemeli

Çevrimdışı EMİR EMRE

trnava tırnaklar mı bunları? cocu hocam gitmemeli

ilk maç kağit üzerinde grubun en iyi takimini (1.torba) yendiler. Hirvat takimi da oyun olarak cok iyi. Fenerin isi zor gibi bu maci kazanamazsa.

Çevrimdışı gastrula

ft balının grafiksel gösterimi

ft balının grafiksel gösterimi

çekmiş bi de tineri halen yorum yapıyor. :D  :evillol:

Fatih Terim : "Porto Takımıyla Oynamak Hiç Kolay Değil. Lütfen Herkes Porto'yu İyi Analiz Etsin. Hiç Kolay Değil. Bilmiyorum Son Zamanlarda Burda Bu Kadar İyi Oynayan Oldu Mu."

Etiketler: