Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 103659 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Marega serdar azizi tek oturusta yer insallah ozan oynar onu da alip dislerini temizler kurdan niyetine

maiconunda belini kırar reis :D

Çevrimiçi Koa_lAA

Marega serdar azizi tek oturusta yer insallah ozan oynar onu da alip dislerini temizler kurdan niyetine

bizim pepe-tosic gayet sağlam durduydular karşısında... bakem serdar ne edecek  :evillol:

malatasarayım da da ndiaye,emre akbaba,eren yok :D

deplasman fakiri :D

5 olur daha fazlası bile olur :D

peki f.t balı ?  :D

bizim pepe-tosic gayet sağlam durduydular karşısında... bakem serdar ne edecek  :evillol:

peki f.t balı ?  :D

bozuldu artık o bal :D

ts-gs  4-0
akhisar-gs 3-0 :D

Porto'da 5 ler bunları  :bandit:

Çevrimiçi Koa_lAA

bozuldu artık o bal :D

ts-gs  4-0
akhisar-gs 3-0 :D

Porto'da 5 ler bunları  :bandit:

he deplasmanda kötüler... durur durur bize top oynayası gelir vodafone da bunlarında ellaamm...

he deplasmanda kötüler... durur durur bize top oynayası gelir vodafone da bunlarında ellaamm...

Biz de 3-4 atar göndeririz bunları yine geçen sene ki tarifeyi aynen uygularız :D

Çevrimdışı tangaz

abubakar ve emre akbabadan bizi Allah korumuş bu arada, lafı açılmışken konu hakkında sağlıklı bilgileri veren @caner.eryigit kardeşime de teşekkürler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Abu, çime takıldığı için gümlemiş.
abubakar ve emre akbabadan bizi Allah korumuş bu arada, lafı açılmışken konu hakkında sağlıklı bilgileri veren @caner.eryigit kardeşime de teşekkürler

Çevrimdışı caner.eryigit

Eyvallah abi sakatlık pozisyonu da kafa topuna çıktı vurdu adamla düştüler beraber dizi nasıl gitti o pozisyonda anlamadım maçı canlı izliyordum.o pozisyondan snr çıktı topallayarak.yalnız Porto lig maçında ki performansın yarısını oynarsa çocukları tv karşısından uzaklaştırmak lazım

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu Avrupa maçları yayınında var mı abiler bir gelişme akşam başlıyor?

Çevrimdışı mylife1903

Eyvallah abi sakatlık pozisyonu da kafa topuna çıktı vurdu adamla düştüler beraber dizi nasıl gitti o pozisyonda anlamadım maçı canlı izliyordum.o pozisyondan snr çıktı topallayarak.yalnız Porto lig maçında ki performansın yarısını oynarsa çocukları tv karşısından uzaklaştırmak lazım

Avrupada daha iyi oynuuor herifler ozellikle kendi evinde
Porto bu yahu 7 tane avrupa kupasi olan takim
O sitattan ben mesela cok tirsiyorum real tarftari olsam 3 puan yazmam orada. Bu gsliler neyin kafasini yasiyor anlamiyorum, kargalar yendi biz 3-4 atariz diyenleri var adamlarin. Lan sen yari sahayi gecince heyecanlan ulan, besiktas misin sen portoyu yenecen orda. Yarin cok agir yuklu girecem portoya tikinyo tiklayacak sonra mafega sonra tekrar tikinyo sonra hepsi muzleraya
Tinerci biz oluyoz sonra

Çevrimdışı caner.eryigit

O sitattan ben mesela cok tirsiyorum real tarftari olsam 3 puan yazmam orada. Bu gsliler neyin kafasini yasiyor anlamiyorum, kargalar yendi biz 3-4 atariz diyenleri var adamlarin. Lan sen yari sahayi gecince heyecanlan ulan, besiktas misin sen portoyu yenecen orda. Yarin cok agir yuklu girecem portoya tikinyo tiklayacak sonra mafega sonra tekrar tikinyo sonra hepsi muzleraya
Tinerci biz oluyoz sonra
Abi valla canlı lig maçlarını izledim çok acayip şeyler olabilir yrn🤪

Çevrimdışı Orhan_

.....pekiii madem keramet o ikilide idi neden geçen sene pozisyon hazırlamadılar???

Çünkü güçlü oyundan vazgeçip kolaycılığı seçtik.. 80'lerin aklına döndük. Sadece oyuncu ismi vererek olan biteni açıklayamazsın.

Çevrimdışı mylife1903

Abi valla canlı lig maçlarını izledim çok acayip şeyler olabilir yrn🤪

Bobrek mobrek girecem ben zaten yarin

Çevrimiçi Necmi

Bobrek mobrek girecem ben zaten yarin
ne böbreği dalak pankreas miğde ne varsa gir
adamlar üstlerine gelen her takıma karşı dağılıyor
porto üstlerinede gelmez direk üstlerinden geçer gider :D
bizde çarşamba gece dragonada onlara 3 attık leynn der dolaşırız. :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

ne böbreği dalak pankreas miğde ne varsa gir
adamlar üstlerine gelen her takıma karşı dağılıyor
porto üstlerinede gelmez direk üstlerinden geçer gider :D
bizde çarşamba gece dragonada onlara 3 attık leynn der dolaşırız. :evillol:
Abi pis sitat pis takim porto bizim yendigimize bahma
5 sefer gitsen 2 kere yenilmesen falan iyidir
Quaresma bile o sitatta 2-3 gol atiyor her sezon

Çevrimiçi Necmi

Abi pis sitat pis takim porto bizim yendigimize bahma
5 sefer gitsen 2 kere yenilmesen falan iyidir
Quaresma bile o sitatta 2-3 gol atiyor her sezon
bizim maçta taraftarları kuzu gibiydi :D
seslerini çabuk kesmiştik anıları taze daha türk takımı diye gs yi şey etmesinler
bakma ilk maçtı hafife aldılar rehavet vardı sonra buraya nasıl tırsarak geldiler
ikinci yarı sahalarına gömmüşdükde atamadık stadda benden uzaktaydılar ondan biliyorum :D

Çevrimdışı mylife1903

bizim maçta taraftarları kuzu gibiydi :D
seslerini çabuk kesmiştik anıları taze daha türk takımı diye gs yi şey etmesinler
bakma ilk maçtı hafife aldılar rehavet vardı sonra buraya nasıl tırsarak geldiler
ikinci yarı sahalarına gömmüşdükde atamadık stadda benden uzaktaydılar ondan biliyorum :D
Basin fazla gazliyordur belki turkler geliyo falan gecen senenin hesabini kapatalim diye

Çevrimdışı savaş altay

Tinerci biz oluyoz sonra
yarın porto tokatladığında şaplağı neresinden yediklerini buradakiler ses tonundan anlarlar   :icool:

Çevrimdışı savaş altay

Basin fazla gazliyordur belki turkler geliyo falan gecen senenin hesabini kapatalim diye
atın üj bej bir şeylerde portekizde tt olalım, tehditler savuralım. truva  :hiho: 

Çevrimdışı mylife1903

atın üj bej bir şeylerde portekizde tt olalım, tehditler savuralım. truva  :hiho:
Futbol bu hersey var tabi icinde ama
Mantikli sonuc 4-0 falan yani
Ha gs ballidir bak biri geriden topa vurur kaleci cikar top diye onyekuya falan giree kirmizi gorur
Boyle supruzler olabilir
Chelseayi orda tokatlamistik o mactan cok umudum yoktu bi de bu porto maci acayip ekistiraydi bizim icin

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
28 Ağustos 2017, 14:05:46 »
Ters ayaklı bekler ile oynarsanız rakibi merkeze çekip, orta bölgeyi kalabalık tutabilirsiniz. Böylelikle kazanılan toplar ile bir plan doğrultusunda direkt hücum edebilirsiniz. Nagelsmann, zaman zaman dörtlü bir hat kurgulayıp, bunu yapıyor. Ayrıca yine ters ayaklı bekin hücumda kanala attığı paslar, içe doğru yaptığı penetreleri ile koridor oyunları oynayabilirsiniz.

City karşısında yine böyle oynatıyor. Attıkları gol taçtan ters ayaklı bekin kanala Kerem'e çıkardığı pas. Yedikleri gol ise yine bunun bir dezavantajı.

Çevrimdışı atalay

Bonucci her zaman olduğu gibi işleri kolaylaştırmaya devam ediyor.

Çevrimdışı underworld

Fb liler Mesihi görünce azizi arar olmuşlar

Etiketler: