Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 103802 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi mellfred

Fener derbilerde evinde Aslan kesilir
Futbol a=b=c mantığıyla işlemiyor
Gs evinde Alanya’ya 6 atıp Trabzon’da 4 yedi
Trabzon sonraki hafta gitti Alanya’ya yenildi
halbuki trabzonun Alanya’ya 24 atması gerekirdi 

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar yine dışardayım okmeydanındayız fb yine tokatlanıyor

sen neden eve gidiyorsun ki  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sadece takımın önemli bir parçasıydı o güçlü oyunu sürükleyen iki kişi vardı atiba ve oğuzhan diğerleri tamamlayıcı . Gomez madem o kadar muhteşem bir oyuncuydu neden bizden ayrıldıktan sonra bizdeki kadar gol atamadı ? Sorun gomezsizlik falan değil sorun gol pozisyonuna girmekte. Fernandao da gol kralı oldu Love da gol kralı oldu gomez de oldu. Fakat fernandaonun arkasında devamlı pozisyon üreten bir bursa vardı nitekim aynı oyuncu fenere geldi bir varlık gösteremedi tıpkı gomezin almanyaya döndükten sonra varlık gösterememesi gibi. Love vasat alanyada gol kralı oldu bizde uçması gerekiyordu ama olmadı . Nedeni basit güçlü oyunumuz yok. Bende bunu diyorum işte.

atibayla ozziyi öne çeken onlara gerek alan gerek pas opsiyonu gerekse de koridor açan adam gomezdi...

sürekli oyunu eleştiriyorsun son dönemde o eleştirdiğin oyunda atiba ve ozzi de var 2 senedir, madem sürüklüyorlardı 2 senedir neden sürükleyemiyorlar??? yanıt basit : gomez yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

atibayla ozziyi öne çeken onlara gerek alan gerek pas opsiyonu gerekse de koridor açan adam gomezdi...

sürekli oyunu eleştiriyorsun son dönemde o eleştirdiğin oyunda atiba ve ozzi de var 2 senedir, madem sürüklüyorlardı 2 senedir neden sürükleyemiyorlar??? yanıt basit : gomez yok...
Gomez yokken
napoli
arsenal
totthenham
leipzig
porto
benfica
monaco deplasmanları ya da ev maçlarında bazen oyun bazen skor olarak kazandık. Konu FB maçında bu FB yi nasıl yenemedikten buraya geldi. Bende diyorum ki güçlü oyun hem deplasman hem evde takır takır oynar. Örneklerini yukarı yazdım. Güçlü oyunumuzun en önemli parçası Gomez falan değildi Gomez sonuçtu. Almanyaya gidince nasıl oynadığını gördük. Arkada pozisyon hazırlayan bir orta saha olmayınca Gomezin takımı küme düştü.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Fener derbilerde evinde Aslan kesilir
Futbol a=b=c mantığıyla işlemiyor
Gs evinde Alanya’ya 6 atıp Trabzon’da 4 yedi
Trabzon sonraki hafta gitti Alanya’ya yenildi
halbuki trabzonun Alanya’ya 24 atması gerekirdi
@mellfred neden 10 degil 24
6-4 yapip 2 atmasi da mantikli yani

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Arkadaşlar yine dışardayım okmeydanındayız fb yine tokatlanıyor

Fener maçında evinde otur artık oraya gerek kalmadı  :D Gs ve Başak maçlarında Üsküdar totemi bekliyoruz  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Fener maçında evinde otur artık oraya gerek kalmadı  :D Gs ve Başak maçlarında Üsküdar totemi bekliyoruz  :ok:
Yoh yoh yakalamisken kume dusurek 100 sene dalga geceriz
Ulan fb kume dussun 3 tane deve 2 tane at kesip fakir doyurmassam beni de e-5in ortasinda...
Hatta etleri ankaraya gonderem bir fakir var orda cin usulu janjanli yanar donerli deve rosto yesinler

Ulan fb kume dussun 3 tane deve 2 tane at kesip fakir doyurmassam beni de e-5in ortasinda...
Hatta etleri ankaraya gonderem bir fakir var orda cin usulu janjanli yanar donerli deve rosto yesinler

Küme düşürüler mi onları yahu? Bu sene küme düşme kalksın 21 takımla oynansın lig daha zevkli olur vs derler ayarlarlar  :D

Çevrimdışı Karabay

:kop: abi olmaz olmaz deme. Olursa perişan ederiz seni bak edit falan da kurtarmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Küme düşürüler mi onları yahu? Bu sene küme düşme kalksın 21 takımla oynansın lig daha zevkli olur vs derler ayarlarlar  :D
Orda devreye gs lobisi girer bagirta bagirta indirirler fbyi
Hem ikinci ligdeki fb sayesinde o ligin izlenme orani artar

Çevrimdışı WOTGATE

kemal özdes ile yollar ayrılmıs

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi mellfred

kemal özdes ile yollar ayrılmıs
Sezon içinde yeniden getirileceğine kalıbımı basarım

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi mellfred

Malatya’nın eski başaklı td’si maçı devre arasında satmasa bakalım

Çevrimdışı WOTGATE

Ulan dayanamadım çıktım dışarı babamlara geldik hanımla yine izlemiyorum ve başakşehir yeniliyor. Her hafta gezsem demek şampiyonuz mart nisan gibi :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yanlis hatirlamiyorsam suleyman demirelin soyledigi bi soz vardi. Eskiden her yerde bana havlardi simdi aldim kendi kapima bagladim digerlerine havliyor diye.. bu sadik oyle bi adam işte. alalim dursun stoperde rakip takimin forvetlerine illallah dedirtsin.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yanlis hatirlamiyorsam suleyman demirelin soyledigi bi soz vardi. Eskiden her yerde bana havlardi simdi aldim kendi kapima bagladim digerlerine havliyor diye.. bu sadik oyle bi adam işte. alalim dursun stoperde rakip takimin forvetlerine illallah dedirtsin.

iyi defans tam bir baş belasi. her mac iyi adam. koymuyorlar milli takima stoper al sana stoper.

Çevrimiçi mellfred

Beraberlik güzel sonuç adımıza

Ulan dayanamadım çıktım dışarı babamlara geldik hanımla yine izlemiyorum ve başakşehir yeniliyor. Her hafta gezsem demek şampiyonuz mart nisan gibi :)

6 Ekim Cumartesi saat 19:00'da da dışarıdasın :D

Çevrimdışı worns

Sadık bence de iyi stoper. Zaten fiziksel kapasitesi lig stoperlerine göre iyi. Erol Bulut'la çalıştığı dönem boyunca pozisyon bilgisinin de geliştiğini görüyoruz. Yerli rotasyon oyuncusu olarak bizde de yeri olur. Daha fazlası da mümkün kendisi şansını yaratabilir. Sezon sonunda sözleşmesinin bittiğini de ekleyeyim.

Malatya iyi kapandı, daha fazlası yoktu. Biraz hoca faktörüyle rakibe Barcelona muamelesi yaptılar. Son bölümde değerlendirebilecekleri açıklar vardı ama zorlamadılar.

Bu arada Avcı, Adem Büyük'e vurmuş röportajdan dinliyorum. Kendisi sevdiğim bir hocadır ama stres altında davranışlarını kontrol edemediğini de görmüştük daha önce. Bu tür maçlarda vücut dili de oldukça gergin olduğunu gösteriyor. Daha önceki sezonlarda kendi takımının altındaki seviye rakiplere karşı kritik haftalarda stres altında başarılı sınavlar veremediğini de biliyoruz bu ruh halinden pek kurtulamamış anlaşılan.

Çevrimdışı WOTGATE

Bücür bu maç neden yoktu cezası bitmişti

Çevrimdışı Eray_Steiermark

iyi defans tam bir baş belasi. her mac iyi adam. koymuyorlar milli takima stoper al sana stoper.

Bence de iyi adam Sadik.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aminu Umar ve Sadik'i alalim devre arasinda ucuza :)

Etiketler: