Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 103904 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2018, 13:38:44 cursedofdragon ]

Çevrimdışı WOTGATE

Son macta kaybetsinler sampiyonlugu daha güzel olur.

Liverpool u severim

Çevrimdışı mylife1903

Hadi Rize.

Ben yine de totemi bozmayayım.

Çevrimdışı Orhan_

Umut Nayır girecek oyuna. İlk kez oynayacak galiba. Bursa gibi bir takımda neden hiç süre alamadı şu ana kadar, enteresan.

Çevrimdışı WOTGATE

Haha yemyeşil Bursanın bembeyaz çocuklarına yine hüsran var. Küme düşerler inşallah

Serdar Aziz: "İnşallah Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz."
Matih Terim : Hayallerim var şampiyonlar ligini kazanmak.

Bunlar ne çekiyor ya :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Serdar Aziz: "İnşallah Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz."
Matih Terim : Hayallerim var şampiyonlar ligini kazanmak.

Bunlar ne çekiyor ya :D  :evillol:
Tiner degil bu
Acili Cigkofteyi burundan cekiyorlar galiba

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Rize'den evinde okan buruk ile ilk galibiyetini almasini bekliyorum. 6 haftadir galibiyet yok bu mac ilki olabilir.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu febe yi yarıştan koparmayacaklar anlaşıldı. Çakır efendi gözünün önündeki 2 metrelik pozisyonda kırmızıyı es geçti. Febe resmen biçiyor ses yok
Tek Büyük Beşiktaş

Ve rize zayif rakibi karsisinda one gecti..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

Bütün Fbliler bizim maçı kendilerine referans alıp iyi oynadık demişler. Halbuki biz çok kötü oynadık. Hatta oynamadık bile. Yazık adamlara. Derken 2'yi yazdılar..

Çevrimdışı mylife1903

Alt siralari yakindan ilgilendiren gunun son maci denk kuvvetlerin mucadelesi seklinde gecerken ev sahibi rizespor istanbulun zayif ekibi fb karsisinda golleri siralayarak

Çevrimdışı mrred

Geçen hafta şu FB yi yenemedik ve çok sinirlendik şimdi herkes anlamıştır neden hocaya ve takıma sitem ettiğimizi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu febe yi yarıştan koparmayacaklar anlaşıldı. Çakır efendi gözünün önündeki 2 metrelik pozisyonda kırmızıyı es geçti. Febe resmen biçiyor ses yok

Yalnız görünen o ki ne yaparlarsa yapsınlar yarıştan kopmasına engel olamayacaklar  :kop:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Geçen hafta şu FB yi yenemedik ve çok sinirlendik şimdi herkes anlamıştır neden hocaya ve takıma sitem ettiğimizi.
Fb kendi evindeydi karistirmamak lazim
Zagrebden de deplasmanda yedi 4
Armut ile elma
Ustelik derbi maci oyle kolay olmuyor. Kale yerine pota koyalim denilen derbiler oldu bu ulkede sonuclari malum

Rize fbye 3 atti biz rizeye 5 attik fbye 8 atariz olmuyor

Çevrimdışı Orhan_

Fb'nin çıkış maçı, Fb iyi oynadı, Fb şöyle, Fb böyle... Görünen köy kılavuz istemez.

birisi deplasman birisi ev fark var :)

evinde fena oynamıyorlar yenildikleri maçlarda bile fena değillerdi hep top oynamaya yöneliklerdi :D

Hatta ilk defa bizim karşımızda top oynayamadılar karambole 1 gol attılar işte :D

Çevrimdışı Orhan_

Ali Koç'tan maç sonu Beşiktaş'tan sonra Rize'yi de ezdik demesini bekliyorum... Rize seyircisinin 3 3 diye bağırması da ayrı bir komedi. Derken 3 geldi :D ahahhdashda

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Etiketler: