Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 104029 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi murat

akhisar gs'ye 3 tane attığı için teknik adamı cezalandırmış tekrar gs'li cihat'ı getirmişler takımın başına.

sadece gs li değildir o.kesin 1 dolar da vardır bunun cebinde.

Çevrimdışı cursedofdragon

sadece gs li değildir o.kesin 1 dolar da vardır bunun cebinde.

gs'nin himmetle ayağa kaldırıldığı zamanlarda da vardır abi araştırılması lazım  :bandit:

Hadi Erzurum.

hakeme devre arası talimat gelmezse gs'nin kazanması zor gözüküyor.Erzurumun o kadar hatasına rağmen!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kardeşin falan mı bu adam, ayda 1 bu mesajı yazıp duruyorsun?

Hayır senin bu mesajını görünce adam son günlerde bir şey mi ispatladı diye bakıyorum, o da yok

Ben hat-trick felann yaptı sandım böyle yazınca

Çevrimiçi murat

hakeme devre arası talimat gelmezse gs'nin kazanması zor gözüküyor.Erzurumun o kadar hatasına rağmen!
ilk yarı performansıyla hakem 3 hafta dinlendirme alır.çok cazip pozisyonları es geçti.

Çevrimiçi mellfred

Erzurumlu beyinsiz oyuncu sırtı dönük ga’linin formasından çekiyor
pozisyonu Verse bitik gs maçı alacak
akıl fukarası

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bunlardan bir cacık olmaz kimse merak etmesin Daha cok kaybedecekler.

Çevrimdışı levitate

bu anadolu takımlarında cidden iq eksikliği var, basit bi pasla gol bulabilirler ama adam çevresine bakmıyor bile
bipbipbupbup

Çevrimdışı WOTGATE

Bunlardan bir cacık olmaz kimse merak etmesin Daha cok kaybedecekler.

deplasman fobileri vardı sadece iç saha maçlarında da patlamaya başladılar :D

1 tane şampiyonlar ligi maçı ile dağıttılar kendilerini :D

bu anadolu takımlarında cidden iq eksikliği var, basit bi pasla gol bulabilirler ama adam çevresine bakmıyor bile

ıq'lu adamın anadolu takımında ne işi var :D

Afrikadan al gel sadece koşsun ciğersiz olsun yeter :D

Çevrimdışı underworld

Ön direkte duran adam top kesilir kesilmez direği bırakıyor.

Çevrimdışı levitate

ıq'lu adamın anadolu takımında ne işi var :D

Afrikadan al gel sadece koşsun ciğersiz olsun yeter :D
bi afrikalı abimiz sakin sakin topu sürdü, ilerde adam yırtınıyor önüme at temiz pozisyon diye

gitti sağ beke döndü :D
bipbipbupbup

transfermarkt'ta bile çıkmıyor adam :D

Çevrimiçi mellfred

Pozisyonsuz kazandı elemanlar
Oyunları bitik

bi afrikalı abimiz sakin sakin topu sürdü, ilerde adam yırtınıyor önüme at temiz pozisyon diye

gitti sağ beke döndü :D

diyorum ya işte :D

Afrikaya gidiyor bu anadolu takımları bakıyorlar orda çıta'dan aslandan kaçan hızlı koşan biri var mı ? hemen yaklaşıyorlar yanına diyorlar ki ;

-Sen gelmek Türkiye'ye top oynamak.
-Ama ben futboldan anlamamak.
-Olsun.Sen var koşabilmek ?
-Evet ben çok iyi koşabilmek.
-Tamam yeterli olmak bizim için.Bi de ayağına gelen top'u pas verebilmek nereye olursa olsun yeter ki pas verebilmek.İşte bu da şartname 1600 tl asgari ücret + full sigorta + akbil.

Çevrimdışı 38life

Kardeşin falan mı bu adam, ayda 1 bu mesajı yazıp duruyorsun?

Hayır senin bu mesajını görünce adam son günlerde bir şey mi ispatladı diye bakıyorum, o da yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bakamamışsın demek ki... Kaldı ki Orkun "son günlerde birşey yaptı" diye beğenilecek bir futbolcu değil. Birşey yaptığında Beşiktaşa transferinin nasıl "iptal" edildiğini hatırlayıp ah çekilecek futbolcu. Ben de onu yapıyorum. Kardeşim değil. Beğendiğim bir futbolcu.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Orkun ortasaha oyuncusu.

Çevrimdışı mylife1903

diyorum ya işte :D

Afrikaya gidiyor bu anadolu takımları bakıyorlar orda çıta'dan aslandan kaçan hızlı koşan biri var mı ? hemen yaklaşıyorlar yanına diyorlar ki ;

-Sen gelmek Türkiye'ye top oynamak.
-Ama ben futboldan anlamamak.
-Olsun.Sen var koşabilmek ?
-Evet ben çok iyi koşabilmek.
-Tamam yeterli olmak bizim için.Bi de ayağına gelen top'u pas verebilmek nereye olursa olsun yeter ki pas verebilmek.İşte bu da şartname 1600 tl asgari ücret + full sigorta + akbil.
Erzurumdakilar cok fena ya onlar 2 ay sonra kacarlar
En kazmalari bulmuslar, adamlar 10mye top atamadi nerden buldularsa bunlari

Olum nasi erzurum
Vala anne yesil kis fena degil ama beyaz kis baya soguk

Çevrimdışı mylife1903

Turk futbolunun kanserli organinda degisen bisi yoh
Gazetelere bakiyorum hakemi linc ediyorlar. Adamlar pilanli pirohramli saldiriyor hakem oyle kotu mac falan yonetmedi ustelik.
Bizim baskan baksin ornek alsin, maasa baglamadan bu yazarlari olmaz.
Tek komutla ayni seyleri dosenmis herifler

Maclar arttikca gs oyunculari da kolay dusmeye basladi, o pipir rodrikez ile akbaba yaninda ufleyerek gecsen ucarak dusuyor adamlar, hasan sas calistiriyor galiba

Çevrimdışı Librarius

Turk futbolunun kanserli organinda degisen bisi yoh
Gazetelere bakiyorum hakemi linc ediyorlar. Adamlar pilanli pirohramli saldiriyor hakem oyle kotu mac falan yonetmedi ustelik.
Bizim baskan baksin ornek alsin, maasa baglamadan bu yazarlari olmaz.
Tek komutla ayni seyleri dosenmis herifler

Maclar arttikca gs oyunculari da kolay dusmeye basladi, o pipir rodrikez ile akbaba yaninda ufleyerek gecsen ucarak dusuyor adamlar, hasan sas calistiriyor galiba

GS les gibiydi bugun, baya keyif aldım bu durumdan.  GS eğer Yusuf Namoglu devreye girmezse bu sene ilk 3'e zor girer. Deplasmanlari gectim kendi sahasında bile çok puan bırakır.  Bir CL maçıyla birlikte herifler resmen savruldu, sarsıldı. Messi ilan ettikleri Emre Akbaba'nin yürümeye mecali yok. N'diaye ve Serdar Aziz tam bomba ikili. Her hareketleri faul, yarisida sari kartlık hemde. Senol hoca toparlanırsa biz bu ligi erkenden koparırız. 

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

GS les gibiydi bugun, baya keyif aldım bu durumdan.  GS eğer Yusuf Namoglu devreye girmezse bu sene ilk 3'e zor girer. Deplasmanlari gectim kendi sahasında bile çok puan bırakır.  Bir CL maçıyla birlikte herifler resmen savruldu, sarsıldı. Messi ilan ettikleri Emre Akbaba'nin yürümeye mecali yok. N'diaye ve Serdar Aziz tam bomba ikili. Her hareketleri faul, yarisida sari kartlık hemde. Senol hoca toparlanırsa biz bu ligi erkenden koparırız.

Oyle ama gecen sene de bundan farkli degildi. Serdar Aziz'in sirf gecen sezon 5 net penalti yaptirdigini gordum videolarda ama hic birisi verilmedi. Sanslilar ki UEFA bunlarin grubunu her ne sebeptense ayarlamis. Bize zir zir otuyorlardi Porto, Monaco, Leipzig'li grup cok kolay diye kendilerine 1. torbadan Konyaspor ayarinda takim cikti, bir de forvetleri sakatlandi. Porto tokatlayacak diyorduk bu sefer de Abou ve Maxi Pereira sakatlandi diyorlar.

Hepsi bir yana bizim hoca sacma sapan kadrolardan, takintilardan vazgecip kafasini takima vermeli. Yoksa biz de sampiyon olamayacagiz bu gidisle. Bugun Kayseri'de sacma sapan bir oyun oynanip bir puan kaybi yasanirsa bende kredisi bitecek hocanin.

Çevrimdışı mylife1903

Oyle ama gecen sene de bundan farkli degildi. Serdar Aziz'in sirf gecen sezon 5 net penalti yaptirdigini gordum videolarda ama hic birisi verilmedi. Sanslilar ki UEFA bunlarin grubunu her ne sebeptense ayarlamis. Bize zir zir otuyorlardi Porto, Monaco, Leipzig'li grup cok kolay diye kendilerine 1. torbadan Konyaspor ayarinda takim cikti, bir de forvetleri sakatlandi. Porto tokatlayacak diyorduk bu sefer de Abou ve Maxi Pereira sakatlandi diyorlar.

Hepsi bir yana bizim hoca sacma sapan kadrolardan, takintilardan vazgecip kafasini takima vermeli. Yoksa biz de sampiyon olamayacagiz bu gidisle. Bugun Kayseri'de sacma sapan bir oyun oynanip bir puan kaybi yasanirsa bende kredisi bitecek hocanin.
Tikinyo var abu yoksa tik tik
Marega ayi gibi valla serdar azizi falan kahvaltida yer doymaz
Insallah ozani oynatir terim marega onunla dislerini temizler kurdan niyetine

Çevrimdışı atalay

Bugün dört büyük ligde beş şahane maç var. Üstelik 23.30 Kapanış. Güzel Cumartesi. 

Etiketler: