Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 104165 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Orhan_

Trabzon Olcay'ı neden oynatmaz anlamak mümkün değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

akhiarın zemini de patatese bağlamış.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

akhiarın zemini de patatese bağlamış.

Akhisar'ın zemini ne zaman düzgün oldu ki her sene hep aynı muhabbet bu sene yine daha iyi göründü gözüme :D

Akhisar'ın zemini ne zaman düzgün oldu ki her sene hep aynı muhabbet bu sene yine daha iyi göründü gözüme :D

manisasporun stadını kullanıyorlardı orası hep bozuktu zaten.

Buranın zemini güzeldi bozmuşlar.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

manisasporun stadını kullanıyorlardı orası hep bozuktu zaten.

Buranın zemini güzeldi bozmuşlar.
Belki de bizim maçtan sonra kramponları temizlemeden maça çıktılar hastalık bulaştı :D

Belki de bizim maçtan sonra kramponları temizlemeden maça çıktılar hastalık bulaştı :D

maybe.

Çevrimdışı WOTGATE

Paşayı da öpüyorlar 4te 4 başladıktan sonra milli ara iyi gelmedi. Önce gs şimdi de içerde alanya yenilgisi

dünya yıldızı ozan kendi kalesine sapladı :D  :evillol:

Çevrimdışı WOTGATE

Çevrimdışı enesbjk

ofsayt varmış yersen adiler  :s20:
Bu var sadece renklilerle çalışıyor heralde. Her getirdikleri şeyle eskiyi aratmaya devam ediyorlar yemin ederim.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Var geldi tekrarlar yalan oldu

ofsayt kamerası bile yok oldu eskiden ofsayt kamerası olurdu ileriye gideceğine geriye gidiyor daha.

Çevrimiçi Sinan66

ben anlamadim bu nasil gol iptali  ?

Çevrimdışı underworld

Var geldi Anadolu takımları büsbütün bolu yedi

Çevrimdışı worns

Akhisar savunmada çok kötü duruyor. Pek umut vermediler.

Antalya-Sivas maçına geçtim. Seyir zevki daha yüksek. Sivas deplasmanda 1-0 önde olmasına rağmen epey süre iyi pozisyon aldı, oyunu rakibine bırakmadı. Sonra kötü bir korner golü yediler. Tamer Hoca'nın elindeki kadrolar zaman zaman zorlansa da saha içi ideallerinden vazgeçmemesini seviyorum. Geçen sene Göztepe'de de yeterince sert olmamakla eleştiriliyordu ama elindeki kadronun ciddi kusurlarına rağmen aldığı sonuç ortalama üstüydü. Sivas'ta daha derli toplu bir takımı var olabildiğince oyunu kazanmaya odaklanan bir çaba içerisinde. Bunu skorlardan bağımsız konuşuyorum ki çalıştırdığı takımlar için ilk 8 başarıdır, bunu da istikrarlı şekilde gerçekleştirecek gibi görünüyor. Umarım bu yolda devam eder. Bi ara yollarımızın tekrar kesişeceğini sanıyorum.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi tolga1903

Golden önce regatten ofsayttaymış ondan çalınmış ofsayt. Peki o pozisyonda topa vuran nagatomo lan hani kural değişmişti ? Al şimdi de Türkiye'de binlerce kornerde binlerce kez yaşanan pozisyonlardan birine penaltı verildi. Böyle ligin de böyle hakemlerin de. Yeter ulan aziz lazım bu hakem müsvettelerine aziz.

Golden önce regatten ofsayttaymış ondan çalınmış ofsayt. Peki o pozisyonda topa vuran nagatomo lan hani kural değişmişti ? Al şimdi de Türkiye'de binlerce kornerde binlerce kez yaşanan pozisyonlardan birine penaltı verildi. Böyle ligin de böyle hakemlerin de. Yeter ulan aziz lazım bu hakem müsvettelerine aziz.

kural sadece bize var.

Çevrimiçi tolga1903

kural sadece bize var.

Ya çıldırtır bunlar adamı. Ne gsymis ne lobiymiş ne albayrakmış vallahi midem bulandı artık. Lan daha 1 ay önceki pozisyonu tüm hakem eskileri aklamaya çalıştı şimdi ne oldu da ofsayttaki oyuncuya pas atılınca ofsayt verilir oldu topa gs'li vuruyor

Etiketler: