Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105756 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı 'TaNeR'

bu bilgi bana yetti.

ha haha bu ne ya... birinle uğraşırken VAR ile kombo yapıyorlar  :ebebe: :ebebe:

'Fenerbahçe-Bursaspor maçının Video Yardımcı Hakemi Ali Palabıyık, Asistan Video Yardımcı Hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu'
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı underworld

Çok fena taktım vara...
Daha ilk haftadan böyleyse oooooo

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Mehmet Demirkol: "VAR'ın bile etki etmediği bir Türkiye’de yaşıyoruz. Pozisyon net dışarıda, nasıl görmediler anlamakta zorlandım."

hahaha penaltı verilmedi komediye gel :D

Çevrimdışı Karabay

Böyle var sistemi olmaz olsun. Resmen dalga geçmekten başka birşey değil. Üç kuruşluk maç keyfimiz de bu sistemle yok olacak.

Bizim bu şekilde şampiyon olmamız imkansız.

Çevrimdışı underworld

VARınız, yoğunuz batsın!
Adalet geliyiiiii

Çevrimdışı Ömer Kaan

İzleyip izleyip yanlış karar veriyorlar. Hakemleri yenemezsiniz , bırak berabere kalmayı, kaybetmesi gereken takıma maç kazandırdılar. Var olmasa o iki penaltıdan biri verilirdi bence. Böyle bu lig bitmez.

Çevrimdışı yaço58

bu lig böyle bitmez fenerin yenileceği maç açık açık göstere göstere yapılmaz aklımızla alay ediyorlar resmen hele o son dakikadaki pozisyon yada penaltı olan ama ofsaytla iptal edilen skrtel atılcaktı atılmdı fenerin gazı söncekti ilk maçtan ayıp insanın izleyesi gelmiyor nefret ettirdiler var geldi dedik vara bakıp son dakika penaltı vermedi önceki penaltıda da 10 dakika bekledilerki pozisyon öncesinde bişe varmı varsa nasıl kurtarırız ofsaytla yırttılar midesini bulandırıyor insanın geçen seneki sistem devam ediyor yarın bizim maçta nasıl uygulanır beraber izleriz allah bildiği gibi yapsın bunları

Çevrimdışı furkankaya1903

TİYATRO VAR !!!

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Anadolu takımları bku yedi.
Hemen bu karardan geri dönsünler.

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı underworld

VAR sistemi maalesef daha ilk haftadan patladı. Son saniye pozisyonu elle oynama ve penaltı.VAR hakemleri de aynı görüşte ki umut meler e tekrar izle dediler.Ammma VAR Fenerbahçe ye var ama Bursaspor a YOK...

Via Ahmet Çakar

yoruma gel.

Rıdvan Dilmen: "Bence Skrtel'ın pozisyonu penaltı değil. Ancak yarın öbür gün buna penaltı verebilirler."

Çevrimdışı underworld

yoruma gel.

Rıdvan Dilmen: "Bence Skrtel'ın pozisyonu penaltı değil. Ancak yarın öbür gün buna penaltı verebilirler."
E boşuna şeytan değil

Samet Aybaba: "Herkese 'VAR' da bize yok mu?"

efso yorum :D

Çevrimdışı underworld

Daha ilk haftadan patladı ortalık.

Çevrimiçi annoca

renklinin maçından bahsetmek istemiyorum ama dayanamıyorum. fenerin penaltısı penaltı değil, bursanın penaltısı verilmedi. yeter artık ne zaman bitecek bunlar. geçen yıl da aynı şeyler oldu. başkanım yumruğunu masaya vur, ne yapman gerekiyorsa yap bitsin şu dalavereler.

Çevrimdışı kyiv

VAR çok büyük sıkıntılara gebe.Bu akşamki fiyasko ortada. VAR hakemi kimmiş bilin bakalım?

Etiketler: