Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105802 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok artık, adam kendi kalesine attığı golü karşıya atamaz

balına yine öne geçtiler şu hiçbirşey oynamayan gs.

Hiç bir halt olmayan ankaragücü bile yenicek şunları normalde hep bal akıyor bir yerlerinden.

Çevrimdışı 'TaNeR'

2nci golde ofsayt yoktu yan hakem bayrağını kaldırmadı bile !
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

2nci golde ofsayt yoktu yan hakem bayrağını kaldırmadı bile !

VAR var artık pozisyonun bitmesi bekleniyor.

DK'da da böyleydi.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Siyahi stoperden uzak duracan volume 654578

Çevrimdışı 'TaNeR'

VAR var artık pozisyonun bitmesi bekleniyor.

DK'da da böyleydi.

tamam ama pozisyon bitti, yan hakem ofsayt göstermedi, orta hakem cork kolunu kaldırdı ofsayt verdi...
gol öncesi ofsayt mı değil mi gibi kritik pozisyonlarda bile VAR kullanılmıyorsa VAR olmasa da olur, ne anlamı kaldı?
Durum şu anda 2-2 normalinde... Kısacası eyyama devam.

Balık baştan kokarmış ;-)
Mustafa Kemal Atatürk

tamam ama pozisyon bitti, yan hakem ofsayt göstermedi, orta hakem cork kolunu kaldırdı ofsayt verdi...
gol öncesi ofsayt mı değil mi gibi kritik pozisyonlarda bile VAR kullanılmıyorsa VAR olmasa da olur, ne anlamı kaldı?
Durum şu anda 2-2 normalinde... Kısacası eyyama devam.

Balık baştan kokarmış ;-)

Tamam yan hakem ofsayt göstermiyor zaten yan hakem pozisyonu kestiremiyorsa oynatıyor devam ettiriyor pozisyonu VAR'a bırakıyor.Orta hakemin kulağına üfürüyorlar pozisyon ofsayt diye oda ellerini kaldırdı işte gol geçerli değil ofsayt diye.

Ondan sonra bi pozisyon oldu çok netti yardımcı hakem direk bayrağını kaldırdı.

Kısacası ;

Orta hakem VAR'a eliyle TV işareti yaparak gidiyor.Yan hakem ise pozisyonu devam ettiriyor pozisyona VAR karar veriyor o dakikadan sonra.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2018, 22:57:28 cursedofdragon ]

Çevrimdışı underworld

Avrupa maçlarında direk çizgi çekiliyorken bizde niye yok?
Çek çizgiyi bitsin tartışma

Avrupa maçlarında direk çizgi çekiliyorken bizde niye yok?
Çek çizgiyi bitsin tartışma

piero'ya güvenmiyorum.
pozisyonu dışarı mı alayım içeri mi diye ben ordayken şansal büyükA'ya söylediler.

via : ahmet çakar.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Tamam yan hakem ofsayt göstermiyor zaten yan hakem pozisyonu kestiremiyorsa oynatıyor devam ettiriyor pozisyonu VAR'a bırakıyor.Orta hakemin kulağına üfürüyorlar pozisyon ofsayt diye oda ellerini kaldırdı işte gol geçerli değil ofsayt diye.

Ondan sonra bi pozisyon oldu çok netti yardımcı hakem direk bayrağını kaldırdı.

Kısacası ;

Orta hakem VAR'a eliyle TV işareti yaparak gidiyor.Yan hakem ise pozisyonu devam ettiriyor pozisyona VAR karar veriyor o dakikadan sonra.

Gitmedi sorun işte bu :)
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

piero'ya güvenmiyorum.
pozisyonu dışarı mı alayım içeri mi diye ben ordayken şansal büyükA'ya söylediler.

via : ahmet çakar.
Erman o Çakar değil.
Çizgide daha net ortaya çıkar

Çevrimdışı worns

Ben tartışılan pozisyonu baya açık seçik ofsaytmış gibi gördüm. Hatta tartışmaları görünce şaşırdım. Meraklandım bakıcam bi türlü tekrarını vermediler.  :)

Gs çok dağınık oynamasna karşın pozisyon buluyor. Ankaragücü defansı çok kötü. Zaten yaşlı, ağır adamlar. Bir de daha uyum sağlayamamışlar. İlerde de bırak Süper ligi 1. ligde bile bi numarasını görmediğim İlhan Parlakla, arada bir güzel gol atıp genel planda takımı bozacağı kesin olan El kebir var. 2. yarıda bizim altyapıdan çıkıp ortalama bir 1. lig topçusu olarak kariyeri sürdürmekte olan Kenan Özer girdi. Hopf, Tiago Pinto, Bifouma gibi oyuncuları lige uygun olsa da bir çok yerleri biz küme düşeriz diye bağırıyor.

Buna karşın Gs şu maçta bile puan kaybedebilir 3ü atamazsa. onların stoperleri de evlere şenlik. Umarım sezon boyu Maicon oynar.

Çevrimdışı 'TaNeR'

[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2018, 23:25:11 'TaNeR' ]
Mustafa Kemal Atatürk

kendi kalesine ucan kafa atan adam çok şüpheli.

1 kere olsa anlıcamda bu kadar kötü oyuncu değildir herhalde.

her haraketi falso

Çevrimdışı 'TaNeR'

kendi kalesine ucan kafa atan adam çok şüpheli.

1 kere olsa anlıcamda bu kadar kötü oyuncu değildir herhalde.

her haraketi falso

ben de huylanmadım değil...
Mustafa Kemal Atatürk

şu imPARAtor hiç haketmediği halde maç kazanması beni çıldırtıyor.

Rezil oyunla 3 puan alıyorlar bu kadar ezik bir takım yok daha başka.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

eren fena yazmadı ama hakkını vereyim
bipbipbupbup

eren fena yazmadı ama hakkını vereyim

sen gol'ü ankaragücünün defansında oynayan kone'ye yaz.

1 gol 1 asistle tamamladı.

Çevrimdışı levitate

sen gol'ü ankaragücünün defansında oynayan kone'ye yaz.

1 gol 1 asistle tamamladı.
o ayrı konu maçın adamı o zaten

bipbipbupbup

Etiketler: