Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105834 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

vee ronaldo juve'de h.o.
yiyorsa bagirsaklari kalinsa messi efendi de denesin, cok sevdigi kulubune para kazandirsin
karsastirildigi maradona gibi napoliye gidebilir

ronaldoya helal olsun bu yasta erkek adammis

Çevrimdışı underworld

Penaldo vergi muhabbetinden mi kaçtı?

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Mahrez > m. City  60 m pound
Altınordu 2 eleman > fb  4 m €
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2018, 23:37:25 underworld ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mahrez > m. City  60 m pound
Altınordu 2 eleman > fb  4 m €
Fernandaonun parası bu gençlere gitti, yetenekliler ama Fenerbahçe genç oyuncu öğütme makinesi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Trezeguet transferinde pis işler dönüyor gibi, devre arası yada iki üç hafta sonra Gsye bedavaya kiralar bunlar küçük bir opsiyonla.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ALDENYX

West Ham United, Borussia Dortmund'un Ukraynalı oyuncusu Andriy Yarmolenko'yu transfer ettiklerini açıkladı. @mylife1903
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mylife1903

West Ham United, Borussia Dortmund'un Ukraynalı oyuncusu Andriy Yarmolenko'yu transfer ettiklerini açıkladı. @mylife1903
artik oynasin bu cocuk
bu adam bi uyum saglasa seneye realde ama tutar mi bilemem ben riskine girerdim cunku siti ile oynasan bu adam isterde tek basina dagitir sitiyi

Çevrimdışı ALDENYX

Southampton, Danimarkalı stoper Jannik Vestergaard'ı Borussia Monchengladbach'tan 20 milyon Euro'ya transfer etti.

Chelsea, İtalyan teknik adam Antonio Conte ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Fiorentina ile sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan Milan Badelj, Zenit ile anlaştı. (DiMarzio)

Galatasaray'da Endoğan Adili'nin sözleşmesi feshedildiğini KAP'a bildirdi.

"2018-19 futbol sezonundaki 1.120.000 TL tutarındaki alacağının 620.000  TL'lik kısmından feragat etmiş ve kalan 500.000 TL kendisine ödenmiştir." :evillol:

Konyaspor, Osmanlıspor'dan Umar Aminu ve Musa Çağıran'ı kiralamak için büyük ölçüde anlaştı ancak satın alma opsiyonu konusunda anlaşmazlık sürüyor.

Çevrimdışı ALDENYX

Atalanta, Duvan Zapata'yı Sampdoria'dan 14 milyon Euro bedelle 2 yıllığına kiraladı. Atalanta, 2 yıl sonunda 12 milyon Euro daha ödeyerek Zapata'nın bonservisini alabilecek.

Ben bu ödenen paralardan bir şey anlamıyorum...  :)

Çevrimdışı ALDENYX

Juventus, 24 saat içinde 520 bin adet Cristiano Ronaldo forması sattı.

20 bin forma satışı, kulüp mağazalarından yapılırken; yaklaşık 500 bin forma da internet sitesi üzerinden satıl 

Juventus'un forma satış fiyatı 85 eurodan başlıyor. Yani mimumum 45 milyon euroluk satış yapmışlar 24 saatte.

Kulüpler, üretici firmayla yaptığı anlaşmaya göre forma başına %10-20 arasında pay alırlar. Bu da bir günde 7-8m euro kazandıkları anlamına geliyor.
  vıa( Çetin Kuzu)

Çevrimdışı goktasoktay

Juventus, 24 saat içinde 520 bin adet Cristiano Ronaldo forması sattı.

20 bin forma satışı, kulüp mağazalarından yapılırken; yaklaşık 500 bin forma da internet sitesi üzerinden satıl 

Juventus'un forma satış fiyatı 85 eurodan başlıyor. Yani mimumum 45 milyon euroluk satış yapmışlar 24 saatte.

Kulüpler, üretici firmayla yaptığı anlaşmaya göre forma başına %10-20 arasında pay alırlar. Bu da bir günde 7-8m euro kazandıkları anlamına geliyor.
  vıa( Çetin Kuzu)
Adamlar bizim bir sezonda sattığımız formayı 1 günde satmış...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar bizim bir sezonda sattığımız formayı 1 günde satmış...

Normal forma degil o ronaldo formasi
Antepsencermen alsa ronaldoyu 1 milyon gene satar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fb ferdiyi açıklamış, doğru işler yapmaya başladıklarını düşünüyorum. Böyle giderse şans olarak bu sene onları önde görüyorum.

Fb ferdiyi açıklamış, doğru işler yapmaya başladıklarını düşünüyorum. Böyle giderse şans olarak bu sene onları önde görüyorum.

geleceğe yönelik yatırım yapıyorlar ilk sene den başarılı olamazlar bunu kendi başkanları da söylemişti.

bizim feda yılında ki ilk senesi gibi doğru işler yapıyorlar ama.

Çevrimdışı goktasoktay

Everton bugün bir hazırlık maçı yaptı. Karşıdaki takım kaçıncı lig takımıydı bilmiyorum ama ben böyle skor görmedim 22-0 bitti maç. Cenk ilk yarı 3 tane atmıştı ama devamını takip edemedim

Çevrimdışı mylife1903

Everton bugün bir hazırlık maçı yaptı. Karşıdaki takım kaçıncı lig takımıydı bilmiyorum ama ben böyle skor görmedim 22-0 bitti maç. Cenk ilk yarı 3 tane atmıştı ama devamını takip edemedim

Cenk 4 yapmis

Bu forumdan 18 kisi toplasak bizim takimla mac yapsak 22 gol atamaz bizim takim
Sokaktan 11 suriyeli toplasak gene 22 gol atamaz bizim takim
Ohannes be

Antremanda olmuyor okadar gol

Çevrimdışı goktasoktay

Cenk 4 yapmis

Bu forumdan 18 kisi toplasak bizim takimla mac yapsak 22 gol atamaz bizim takim
Sokaktan 11 suriyeli toplasak gene 22 gol atamaz bizim takim
Ohannes be

Antremanda olmuyor okadar gol
Harbiden abi, acaba halı saha takımıylan falan mı oynadılar. Adını sanını duymadığımız yerel takımlarla biz de oynuyoruz da hiç 10 tane falan attığımızı hatırlamıyom. 22 ney yav???🤪

Çevrimdışı mylife1903

Harbiden abi, acaba halı saha takımıylan falan mı oynadılar. Adını sanını duymadığımız yerel takımlarla biz de oynuyoruz da hiç 10 tane falan attığımızı hatırlamıyom. 22 ney yav???🤪

Ingiliz bunlar acimaz da bizim takim 22 atabilir mi ondan supheliyim

Çevrimdışı underworld

Ignacio Pussetto > udinese 8 m €

Çevrimdışı Orhan_

Galatasaray'ın o dönemki borcu bizim şu anda olandan azdı ve o dönem dolar/euro düşüktü

Adamlar 5 sene CL'ye kaldı, borç neden düşmedi? Çünkü oyuncu satışı yapamadılar........

Bence kazandıklarını "hoca efendi" fonuna devrettiler (:

Çevrimdışı tangaz

fener kolay kura çekmiş biz portekiz şampiyonu ile oynarken kolay kura demiyorlarmıydı, al işte daha kolayı  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: