Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106783 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Ömer Kaan

İkisi de puan kaybeder demiştik ikisi de kazandı. Umudum mucizelere bağlı tabi ama başağın haftaya malatyayı yenememesi, gs ile berabere kalması, bizim de gs'yi deplasmanda yenmemiz gerek. Bu iş Türkiye'nin dünya kupalarına katılma hikayelerine dönüşmeye başladı.

Çevrimiçi tolga1903

Trabzonspor taraftarı iyi aklını oynatmıyo 32 yaşında bir maçta 10 kez ofsayta düşen forvet isterse 100 gol atsın ben böyle bi kepazelik görmedim şunun için rodallegayı harcadılar ve bizim taraftar da keşke gelseydi diye ahlar vahlar etti yemin ederim bu adamı stada gomerdi bizimkiler vodafone arenada rezil herif

Çevrimdışı mellfred

Ortadayken kaptırdı rodri gidemedi
Under allasen top kaptırmayan oyuncu var mı ? Bizim Tolgay her maç yapıyor bunu.
kumaşı iyi çocuğun

Çevrimiçi underworld

Under allasen top kaptırmayan oyuncu var mı ? Bizim Tolgay her maç yapıyor bunu.
kumaşı iyi çocuğun

ortada tekken laubali bir şekilde top kaptırmasına kızıyorum
tolgay da kaptırınca aynı şekilde ona da kızıyorum.

gereksiz yere o bölgede riske girersen bedelini   ödersin .

Çevrimiçi underworld

Trabzonspor taraftarı iyi aklını oynatmıyo 32 yaşında bir maçta 10 kez ofsayta düşen forvet isterse 100 gol atsın ben böyle bi kepazelik görmedim şunun için rodallegayı harcadılar ve bizim taraftar da keşke gelseydi diye ahlar vahlar etti yemin ederim bu adamı stada gomerdi bizimkiler vodafone arenada rezil herif

gömemezlerdi çünkü tepkiden maça bile çıkamazdı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

29. hafta sonunda az çok belli olur her şey.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Seçime az bir zaman varken ezikbahçe'nin yarıştan kopmasına izin vermeyecekleri barizdi. Bize karşı 10 kişiyle cansiperane savunan herifler ezikbahçe'ye buyur geç dediler. Haftaya Osmanlı maçında zorlanırlar. Onun haricinde Sivas gibi garanti maçları var, Kasımpaşa'yı deplasmanda yenerler. Konya maçı küme düşme duruma bağlı olarak belli olur. Diğerlerini kazanırlar. Ancak şampiyon olabileceklerini sanmıyorum.

Gelelim asıl şikeci kancık cinconlara. Fatoş Terim geldi geleli karşılaşacakların rakiplerin en önemli oyuncularıyla fatoş vasıtasıyla temasa geçip seneye cincona transfer söylentileri çıkartıyorlar bu da oyuncuların aklını çeliyor. Şampiyon yapılsalar dahi avrupaya katılamayacaklar, uefanın kapısında yalvarıyorlar ancak cezadan kurtulmaları zor.

Hiç hesapta olmayan puan kayıplarıyla, ruhsuz, isteksiz futbolla bunların kafasını ezmedik en çok ona yanıyorum.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/uurylmaz7/status/980862441990090753?s=21
Adanademirspor Kaptan-ı helal olsun senin gibi bir tane yöneticimiz yok

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TERMİNATOR yine atti :bandit:

Forza CR7

Juventus 0-1 Real Madrid
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2018, 21:59:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

TERMİNATOR yine atti :bandit:

Forza CR7

Juventus 0-1 Real Madrid

TATMİNATÖR oldu artik

Çevrimdışı mellfred

Ronaldo:  “show must go on”

Bu cüneyt siyah beyaz'ı gördüğü zaman dayanamıyor.

Cristiano Ronaldo

Şampiyonlar Ligi'nde;

🔹Bu sezon 14 gol (Zirvede)

🔸Toplamda 119 gol (Zirvede)

🔹Art arda 10 maçta gol (Rekor)

🔸Çeyrek finallerde 22 gol (Rekor)

🔹Juventus'a Devler Ligi'nde 6 maçta da gol

O Dunyanin en iyisi :ok:

Çevrimiçi underworld

bired pit hodjam gereğini yapacaktır

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

yeminle karikatür bu herif yaa o kadar mizah dergisi okuduk böle bi karakter çıkmadı yazar ve çizerler hiç yetenekli değiller walla :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mellfred

Aboo city nolmuş öyle
Kaçırdık güzelim boruyu

bugün başağın macı var kaybetmez.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

başak ve gs berabere kalır bu hafta. biz kazanırız. (totem totem totem) :evillol: :evillol: :D

Etiketler: