Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 107003 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yüzyıln derbiciğinin hakemi Bülent Yıldırım...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

inşallah berabere biter abi . bazı taraftarlarımız fenerin kazanmasının daha iyi olacağı görüşünde ama bence beraberlik bizim için en iyi sonuç

benim içimden geçen beraberlik yoksa bende fenerin kazanmasını isteyenlerdenim fener nasıl olsa kayseri deplasmanında takılır ayrıca feneri altımıza aldık :)

Yüzyıln derbiciğinin hakemi Bülent Yıldırım...

abi senin profil foton yok :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

yok abi boş gözüküyor gri renkte  :alala:

Sanırım url ile eklediğim için takılıyor arasıra, şimdi direkt yükledim  :ok:
Mustafa Kemal Atatürk

Sanırım url ile eklediğim için takılıyor arasıra, şimdi direkt yükledim  :ok:

oldu şimdi :)

Çevrimdışı scarfright

Mario gomez gerçekten çok kaliteli bi adam. Devre arasında alt sıralarda olan takımı avrupa potasına girecek nerdeyse.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mario gomez gerçekten çok kaliteli bi adam. Devre arasında alt sıralarda olan takımı avrupa potasına girecek nerdeyse.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence stutgartın teknik direktör'ü tayfun korkutun payı da büyük :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

Bugünden beklentim
Sabaha kadar beraberlik fataliti kırmızı

Çevrimdışı sEuL

Kavgali gurultulu bol kirmizi kartli cilgin olaylarin yasandigi bir derbi dilegi ile...
Yiyin birbirinizi  :super:

Çevrimdışı Sercan62

Bazen bizim derbi maçlarımızın öncesinde renklilerin forumlarına giriyorum. Hepsi bizim oynayacağımız maçlar için bol kaos bol kart temenni ediyor. Ben aslında futbolu seven biz insan olarak düzgün bir oyun izlemek istiyorum ancak bizim rakiplerimizle bu çok zor. Onun için inşallah bol kavgalı  bol gürültülü ve bol kartlı bir maç olur. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Orhan_

30 dakika geçti futbol namına bir olay yok.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ah be Cenk, sansina Everton gibi kotu futbol oynayan takima gittin.

Neyse Everton'in yenip yenmemesi onemli degil sen firsatlari degerlendir yeter. Elbet iyi bir takima gideceksin bu caliskanlikla.

Çevrimdışı Mavi Tuna

30 dakika geçti futbol namına bir olay yok.
Dünya derbisinde resital izliyoruz ya hu... Dan dun vur, ileri şişir. Yeni bir oyun anlayışı ile böyük derbi izliyoruz.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Hakem kart göstermeyecek bu maç galiba. Şu ana kadar net 3-4 sarı 1 kırmızı var.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Cenk bir tane daha attı.

Çevrimdışı savaş altay

Dünya derbisinde resital izliyoruz ya hu... Dan dun vur, ileri şişir. Yeni bir oyun anlayışı ile böyük derbi izliyoruz.

Biz başka dünyadayız galiba :iwantattention: Ben kapadım. İyi bir bbc essential mix dinlerim zaman boşa harcanmaz en azından. Canlı skor açtım hak ettikleri bu.
gs başkanı rakiplerimiz güçlenirse biz de güçleniriz diye kendi fikri olmayan şeyler konuşuyor. Bizim bunlara ihtiyacımız yok. Her sene ŞL grupları bize yeterli.
Bir de sadece bizim için değil Türk klüpleri için aynı kolaylığı istedim demişti gs başkanı  :evillol: Biz çoktan düzlüğe çıkıyoruz bu sene. Yiyin birbirinizi.

Çevrimdışı Kutay

Cenk bir tane daha attı.

Allah'a çok şükür  :pray: yurt dışına sattığımız oyuncuların iyi performans göstermesi çok önemli (sonraki satışlara referans olması açısından) önce marcelo şimdi cenk bir tek boyko kötü performans gösteriyor sanırım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

aslında şampiyonlar liginde son 16 turunda elenenler avrupa ligine düşecekler. keşke böyle bişey olsaydı. şu an avrupa liginde eleyemeyecegimiz takım yok.

a.madridi adam yerine koymayan yiğit kartal bi vodafone parka gittin havaya girdin  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Tosun kocum be ! Ozguveni de yerine geldi. Artik gerisi gelir  :ok:

Çevrimdışı tangaz

kırmızıların havada uçuşmasını bekliyordum tam bir hayal kırıklığı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sercan62

kırmızıların havada uçuşmasını bekliyordum tam bir hayal kırıklığı

İki kardeş takımın müsabakasında demek ki öyle kırmızılar havada uçmuyormuş.

fb bizle oynasaydı her türlü çirkefliği yapmıştı. Sahada futbol dışında her türlü olaya bulaşmışlardı ancak rakipleri kız kardeşleri olunca böyle işlere girişmiyorlar :D

Etiketler: