Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106316 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız bunlar çok sert oynuyorlar.  Hakemlerin bu konuda asıl bunlara dikkat etmeleri lazım. Pepe, medel falan hikaye, algıyı bize yönlendirmeleri hoş değil bu açıdan.
Sivas'tan bi cacık olmaz bu sene. Düşmeseler bile çok zorlanacaklar ligde.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Serdar azizin frikik pozisyonundaki faulune sari lazimdi veremedi
Mariyanonun da macin son dakikasinda gole giden adami ittirip dusurusu sariydi ikinci olacakti
Penalti acayip bi karar

Dudukten once topa vuran karijmayi atan ali palabiyik dudukten sonra topa vuran gomise kart veremiyor

Endaye midir nedir her hareketi faul kart gormuyor

Soldan yuklenen takim icinden gecer gsnin

Sacma sapan sersrri topu kornere vurursun o top doner gol olur sana

Samet aybabaya girsin bu mac, kara kaslarina tukurdugumun efsanesi. Besiktas maci olsa 3 tane futbolcumuZ sedyelik olmustu gs maci olunca pas yapmayan oyuncusuna kiziyor

Samete neden uyuz olur bizim nesil, gencler rizanin halini glruyor samet benzeriydi iste

Sivastan hakani begendim bu mac
Gsde de maryano iyi oynadi

Haftaya deplasmanda patlar gs, gazini alirlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gs'yi gerçekten izleyen biri hiçbir esprisinin olmadığını anlar. Ancak skor yorumcuları çok iyi der. Gs herhangi bir oyun sistemine sahip değil. Pres yapıp gol atma üzerine kurulu bir takım. Sivas azıcık dirençli durunca pozisyon bulamadılar. Organize atakları yok. Başakşehir sakatlık sorunu yaşamazsa ligi 2. bitirir. Bu gs de 3. bitirir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Gs'nin sahada aklı yok ama çok enerjik takım. Umarım bu kondüsyonla gitmezler veya puan kayıplarından sonra düşüş yaşarlar.Böyle giderlerse bizim avrupadan dolayı çok zorlarlar bizi.Ben bu tempoda gidemeyeceklerini ve sakatlıklar yaşayacaklarını düşünüyorum. Umarım düşündüğüm gibi olur
Boyle sert oynasinlar cucuye kadar yollari var. sakatlik olacak, kalp kirii falan olabilir allah korusun daha cezalar gelecek.
Sacma salan basi kesik tavuk futbolu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs'yi gerçekten izleyen biri hiçbir esprisinin olmadığını anlar. Ancak skor yorumcuları çok iyi der. Gs herhangi bir oyun sistemine sahip değil. Pres yapıp gol atma üzerine kurulu bir takım. Sivas azıcık dirençli durunca pozisyon bulamadılar. Organize atakları yok. Başakşehir sakatlık sorunu yaşamazsa ligi 2. bitirir. Bu gs de 3. bitirir.
fikstür avantajını iyi kullandılar.düşmenin en büyük adaylarıyla oynadılar. ama geçen sene ki gs den daha iyi olacakları kesin.

Çevrimdışı goktasoktay

Benim tanımım, şuursuzca pres, orantısız sertlik. Ligi böyle götüremeyeceklerini düşünüyorum, hele bu kulübeyle...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

fikstür avantajını iyi kullandılar.düşmenin en büyük adaylarıyla oynadılar. ama geçen sene ki gs den daha iyi olacakları kesin.
Bizim fikstürümüz daha iyi. İlk 7 hafta zor sonra 10 hafta daha rahat. Şampiyonlar Ligi döneminde kazasız çıkarsak ilk yarı rahatça lider bitiririz. 40+ puan bekliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bir bok oynamadılar. Balonu çok fena patlayacak gs'nin izleyin   :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Skor yorumcuları konuşsun. Şimdi överler 2 hafta üst üste puan kaybedince en çok onlar eleştirecekler. Siz sslerinizi alın puronuzu yakıp bekleyin. Dalga fırsatları ayağınıza gelecek

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bizim fikstürümüz daha iyi. İlk 7 hafta zor sonra 10 hafta daha rahat. Şampiyonlar Ligi döneminde kazasız çıkarsak ilk yarı rahatça lider bitiririz. 40+ puan bekliyorum.
zor maçları ilk haftalarda bitirmek bizim avantajımız. ama işte allah korusun 6 7 puan geri düşmememiz lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

zor maçları ilk haftalarda bitirmek bizim avantajımız. ama işte allah korusun 6 7 puan geri düşmememiz lazım.
Kadro boşa bu kadar geniş planlanmadı. O kadar puan geriye düşmeyiz ama es kaza düştük diyelim yine toparlarız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Sorun Gs'den ziyade bizim avrupa maçları haftalarında olası kayıplarımız. Umarım kayıp yaşamayız. Takım, idareciler, taraftar olarak içeride 17 de 16 ya kitlenmeliyiz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Kadro boşa bu kadar geniş planlanmadı. O kadar puan geriye düşmeyiz ama es kaza düştük diyelim yine toparlarız.

Puan farkını açacak takım başak olur zaten gs açamaz puan farkını.

Taktik filan yok gs'de  gazla iştahla oynuyor pas yapan bütün takımlar gs'yi yener ziraa defansı patates gs'nin.

Çevrimdışı underworld

Gs sampi kesin bilgi yayalim

Tutor büyük hodja

Çevrimdışı Mavi Tuna

Galatasaray ne oynuyor kocaman bir kaos. Bol press, fazlası ile sertlik, dün Sivas biraz akıllı oyun oynasaydı bunların hali haraptı kaldı ki görece ligin zayıf takımlarından, biraz daha güçlü rakiplere karşı yine bu oyunu oynamaya devam ederler ise fena bir fark yiyebilir Galatasaray. Tek artıları çok istekliler bu aynı zamanda dezavantajlı da bir durum gol erken gelmeyince panik yaptılar.

Spor yorumcularını konuşmaya gerek yok bu kadar sonuç odaklı yorumun yapıldığı başka bir lig göremeyiz galiba, GS sampi demeye başladılar bile bir iki kötü sonuca bakar bu iş. Sonra gömücüler iş başına geçer.

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Tekrar tekrar yazdim bir daha yazayim. GS'yi el birligiyle sampiyon yapmak icin zorluyorlar. Oynadiklari 3 takim da dusmemeye oynayacak takimlar bu sene, muhtemelen hepsi son 6-7 arasinda bitirecek ligi. Zaten bu maclari kazanmalarina gore yaptik hesabimizi. Simdi iki hafta daha ciddi maclari var. Bakalim ne olacak.

Acikcasi bize karsi bu kadar oyun oynanmasa sezon basindan beri, simdi soyleyecegim seyi dusunmezdim ama oyle kolay bir fiksturle basladilar ve medya da oyle bir pompaliyor ki aklima acaba onumuzdeki haftalarda ne zaman zorlanacak olsalar hakemler mi devreye girecek diye supheleniyorum. Hani, zaten en iyi takim en iyi oynayan takim GS algisi yaratip onumuzdeki haftalarda hakem destegine kilif uydurma bahanesi mi acaba?

Her neyse, her turlu (Hakaret Yasak)₅ hazir olmaliyiz. Ayrica yonetim daha once yaptigi gibi hakkimizda yalan haber yapildiginda medya kuruluslarini mahkemeye vermeli. Biz ayni zamanda borsada hisseleri olan bir sirketiz, yalan haberle sirketimize ve hissedarlarimiza zarar veriliyor diyerek yalan haber yapanlara mutlaka ceza aldirilmali.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bir de su var, ben maci izlemedim. Bein'den ozete baktim. Burada yazan arkadaslara bakilirsa GS asiri sert oynamis, ayrica Sivas'in da pozisyonlari var galiba. Kasit mi var bilmiyorum ama izledigim ozete gore ne GS sertlik yapti ne de Sivas'in herhangi bir etkinligi.

Yalniz en dikkatimi ceken pozisyon Ali Palabiyik denen dingonun bir pozisyonda avantaj oynatip sonra Muslera'nin taa orta sahaya kostugunu gorunce once oynattigi pozisyona sonrada duduk calip oyunu durdurmasi oldu. Umarim sadece yetersiz₁ hakem olmasindandir diyecegim ama bize cikarttigi kartlar hala aklimda.

Çevrimdışı mylife1903

Bir de su var, ben maci izlemedim. Bein'den ozete baktim. Burada yazan arkadaslara bakilirsa GS asiri sert oynamis, ayrica Sivas'in da pozisyonlari var galiba. Kasit mi var bilmiyorum ama izledigim ozete gore ne GS sertlik yapti ne de Sivas'in herhangi bir etkinligi.

Yalniz en dikkatimi ceken pozisyon Ali Palabiyik denen dingonun bir pozisyonda avantaj oynatip sonra Muslera'nin taa orta sahaya kostugunu gorunce once oynattigi pozisyona sonrada duduk calip oyunu durdurmasi oldu. Umarim sadece yetersiz₁ hakem olmasindandir diyecegim ama bize cikarttigi kartlar hala aklimda.
Muslera pozisyonu temiz top atilirken faul yapildi korner donusu galiba hakem bakti muslera topa vuruyor dondu faulu verdi.

Dikkat edilmesi gereken iki pzosyin var macta

Birincisi serdar azizin ilkyarida adama girisi ceza sahasi ustunde gelisi faul ve sari zaten.
Ikicnisi mac sonuna dogru ceza sahasina girecek sivasliyi asiri guc kullanarak dusuren maryano pzosyonu
Habire faul yapip kart gormeyen endaye var unutmadan

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şu gs maci gelsin bir an önce. Şunların balonlarını patlamayı çok istiyorum. bizim maça kadar patlar gerçi :evillol:

Çevrimdışı onder23

Göztepe ts maçında ne goller oluyor öyle. Dk 27 skor 1-1 iki golde jeneriklik

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Göztepe ts maçında ne goller oluyor öyle. Dk 27 skor 1-1 iki golde jeneriklik

Tamer Tuna ilerisi için bana baya umut veriyor. İlerde takımın başında görmek isterim kendini geliştirmeye devam ederse böyle  :tabe:

Tamer Tuna > Sergen Yalçın

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı onder23

Gillas penaltidan attı Göztepe 2-1 one geçti. Dk 43. Burak disinda ts de pek bir şey yok gibi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ligde iyi takım sayısı az gerçekten. Biz, gs, basaksehir, trabzon,fb,konya dışında kaliteli takım yok.antalya kadro olarak iyi ama oyun olarak iyi değil.

Çevrimdışı onder23

2-2 oldu. Fener maçının aynısı.  Gourkuff gereksiz bir foul yapıp 2-2 olmuştu şimdi jahovic foul yaptı orta sahada 2-2 oldu

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ts rakiplerimizden puan alsın yeter diger türlüsü ne olursa olsun
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 23:51:00 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Etiketler: