Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106016 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yado

TS 3-4 BJK gibi müthiş maçı izlemeyip, Survivor'a katılan Fatih Terim'den; İmza sonrasında 10 gün içinde 3 maç izleyen Lucescu'ya geçiş ✅

Bu ayrıntı çok önemli ! Bende hangi maçı açsam Lucescu var. Yardımcılarını da gidemediği maçlara yolluyormuş , Milli takım da güzel şeyler olacak gibi.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı underworld

Ya bizim gecem sezon S.L de oynadigimiz futbol kotumuydu Allah aşkına

Napoliye - Benficaya kök sokturmedik mi ?

Sevilla bu takimlardan ustun takimmi ? Demekki biz o seviyedeyiz.

Sirf elestirmek icin eleştiriyorsun bazen @underworld

Seni takip ediyorum bir cok konuda sana haksizlik yapıldığını savunanlardanim ama bazen abartıyorsun sende @Serhat Akkaya abi gibi

Sanki birbirinizin kopyasi gibisiniz , bazen seni acaba Serhat abinin 2.ci hesabimi diye düşünmedim degil :lol:

Ben ,bizim oynadığımız futbola kötü demedim ki !

Sevilla kulübünün oyun seviyesi bizden üst ,bunu kabul etmemiz lazım (zaten kabul etmemek  populizmden başka bir şey değildir.)
inş bizde daha üste koyarak çıtayı yukarı çıkartırız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Napoli de Nice yi 2-0 yendi bu arada :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu ayrıntı çok önemli ! Bende hangi maçı açsam Lucescu var. Yardımcılarını da gidemediği maçlara yolluyormuş , Milli takım da güzel şeyler olacak gibi.
Adam isyan ediyor ama Hangi maci izlesem sahada 4 tane Turk oyuncu yok ben kimi izleyeyipte kadro belirleyecem diyor

Hakli..

Ben ,bizim oynadığımız futbola kötü demedim ki !

Sevilla kulübünün oyun seviyesi bizden üst ,bunu kabul etmemiz lazım (zaten kabul etmemek  populizmden başka bir şey değildir.)
inş bizde daha üste koyarak çıtayı yukarı çıkartırız.
Dediğim gibi senin yorumlarını okurum ve deger veririm

Ins dedigin gibi olur 3 kez ust uste Uefa kupası almis bir takimdan bahsediyoruz ama ben bugun ki oyunlarını begenmedim sanki guc kaybetmişler gibi geldi bana oyuzden oyle dedim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yado

Adam isyan ediyor ama Hangi maci izlesem sahada 4 tane Turk oyuncu yok ben kimi izleyeyipte kadro belirleyecem diyor

Hakli..

Şapka'dan tavşan çıkarmasına gerek yok mevcut havuzdan adil formuna göre bir takım çıkarsa adam akıllı rakip analiz çalışsa yeter ki

Lucescu diyorsun yılların kurdu , gördüğümüz kadarıyla da işini ciddiye alıyor.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mellfred

Sevilla evinde de kazanır ve turun geçer. Ancak başakların oynadığı futbola saygı duyarım. 70 dakika bastılar sahaya güzel yayılıyorlar. Sevilla kazandı ama bala baş bir maç oldu diyebilirim. Kesinlikle ezilmediler

Çevrimdışı Ensar

of of of bu çocuk bir manyak , asensio !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Kapkarakartal

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2017, 00:10:31 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Ensar

real barcayi resmen eziyor arada cook fark var

Çevrimdışı underworld

real barcayi resmen eziyor arada cook fark var
Barça nin başında dursun var sanki adamlar saçma sapan transferlerden ne Komisyonlar götürmüşlerdir  Allah bilir.

Real Madrid , Barcelonayi Pert Etti :D :halay: :halay:

Yalniz Asensio ne Gol atti beee :o_o:

Forumdaki Barca sempatizanlarinin sesi solugu kesildi bir kac Aydir :lol:

Çevrimdışı Orhan_

Real Madrid , Barcelonayi Pert Etti :D :halay: :halay:

Yalniz Asensio ne Gol atti beee :o_o:

Forumdaki Barca sempatizanlarinin sesi solugu kesildi bir kac Aydir :lol:

Barca>Real
Messi>Ronaldo   

:D

10 senenin acısı bir kaç ayla çıkmaz. Realden 10 senelik bir üstünlük gelmesi lazım :D. İşin şakası bir yana artık bunların devrinin kapanması lazım. Artık Beşiktaş çağı başlamalı. "Bizden iyilerin başarısını okumaktan sıkıldım" Bir Tarly atasözü

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

yine büyük olaylar dönüyor... malınmı var derdin var arkadaş  :D adamların %38 lik payı sanırım %25 e düşmüş... ihale bedelide düşmüş...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/625894

Çevrimdışı FARUK

yine büyük olaylar dönüyor... malınmı var derdin var arkadaş  :D adamların %38 lik payı sanırım %25 e düşmüş... ihale bedelide düşmüş...

önceki firma toplam 3,1 milyar tl gelir %38 pay ile 1 milyar 178m TL toplam gelir vaadetmiş bu da gs payına 942m TL düşmesi demek

2. teklif veren firma ise 3,8milyar toplam gelirden %25 pay ile 952m TL toplam gelir gs payına ise böylece  761m TL kalıyor

GS zaten emlak konut ile yapılan minimum 508m TL tutarındaki sözleşmesini 342m TL olarak kırdırarak denizbank a borç ödeyip riva üzerindeki miktarı 230m dolardı sanırım ipoteği kaldırttı.

yani geriye uzun vadede kazanabileceği 253m TL geliri kalıyor.

Benim okuduğum gsnin ocak ayında düşen banka borcu miktarının son dönemdeki bildirimde neredeyse tekrar eski haline döndüğü

sonuçta 1 yılda futbol aş den 300m TL zarar eden bir kurum

Çevrimdışı Ensar

önceki firma toplam 3,1 milyar tl gelir %38 pay ile 1 milyar 178m TL toplam gelir vaadetmiş bu da gs payına 942m TL düşmesi demek

2. teklif veren firma ise 3,8milyar toplam gelirden %25 pay ile 952m TL toplam gelir gs payına ise böylece  761m TL kalıyor

GS zaten emlak konut ile yapılan minimum 508m TL tutarındaki sözleşmesini 342m TL olarak kırdırarak denizbank a borç ödeyip riva üzerindeki miktarı 230m dolardı sanırım ipoteği kaldırttı.

yani geriye uzun vadede kazanabileceği 253m TL geliri kalıyor.

Benim okuduğum gsnin ocak ayında düşen banka borcu miktarının son dönemdeki bildirimde neredeyse tekrar eski haline döndüğü

sonuçta 1 yılda futbol aş den 300m TL zarar eden bir kurum
yuh diyorum sadece , sagol bilgilendirme için

Çevrimdışı ProjectOrigin

su + itfaiye + hortum 

Kayseri gibi bir takıma 4 attılar gerisini düşünmesinler   :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ooo aykütün fenerine saplıyolar gene
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onder23

Bu vardar ne kadar kötü bir takım.
Gs nin elendiği orstensund muydu neydi o bile eli ayağı düzgün bir takımdı.
O kadar berbat bir takım  vardar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu vardar ne kadar kötü bir takım.
Gs nin elendiği orstensund muydu neydi o bile eli ayağı düzgün bir takımdı.
O kadar berbat bir takım  vardar
Nasıl yenilmeyi başarıyorlar hayret. Olan ülke puancıklarına oluyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ProjectOrigin

Ozan Tufan faciasından kurtulduğumuz için çok şanslıyız, şükrediyorum. Alıyorduk bu adamı şaka maka.Altyapıdan bir tane düzgün adam çıkmaz mı arkadaş.Şu Giuliano mu ne karın ağrısıysa o iyi çıkarsa belki alırız.

Çevrimdışı onder23

Abi ben bu vardarlı futbolcuları halı sahaya çağırmam o kadar kötüler
Hayretler içerisinde izliyorum resmen

Etiketler: