Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105679 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Takım kötü gitsin içerisi fokur fokur kaynar.

Avrupa ligindende elensiler tek kulvarda bütün oyuncular sıkıntı çıkarsın ben niye oynamıyorum diye :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avrupa ligindende elensiler tek kulvarda bütün oyuncular sıkıntı çıkarsın ben niye oynamıyorum diye :D
Pepe transferinden sonra inlerine geri döndü taraftarları zaten   Lig başlasın onları tekrar görürüz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Pepe transferinden sonra inlerine geri döndü taraftarları zaten   Lig başlasın onları tekrar görürüz...

1-2 hafta sevinsinler istedik işte :D

Şimdi kuduruyorlar :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akbile yeni zam yolda...

Başakşehir, Wesley Sneijder'e talip oldu. [TRT Spor]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Akbile yeni zam yolda...

* tarife

Çevrimdışı mylife1903

Akbile yeni zam yolda...

Zam degildir o zamcikdir, zam olsa duramazsin

Zamcikina osurduklarimin

Çevrimdışı Mavi Tuna

İyi kazık yemişler  :kop:

Galatasaray, Gomis için 2.5M€ bonservis bedeli ve Gomis'e 2.5M € imza parası ödeyecek. Gomis'e de 3M 350 bin euro garanti ücret ödenecek.
Öyle diyorlar mı da hiç... Pepe'ye verilen 3.5 çokmuş felan feşmekan adana sorarlar hadi biz Real Madrid'e yıllarca oynamış, kupa koleksiyonu olan adama o parayı verdik siz Gomis+Belhanda+Maicon  'a yıllık 9~9.5 milyon euroyu nasıl verdiniz bir de 4 yıllık sözleşmeler ile... Verdikleri uçuk bonservisleri hiç söylemiyorum. O parayı bizim harcama hakkımız olsa başkan neler yapardı...

SM-G950K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sermet00

Trabzon Kucka'yı getirmiş.İyi transfer ama Milano'dan Trabzon'a gelmek adamı depresyona sokar.Bakalım ne kadar dayanabilecek orada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon Kucka'yı getirmiş.İyi transfer ama Milano'dan Trabzon'a gelmek adamı depresyona sokar.Bakalım ne kadar dayanabilecek orada.
Bu sene lig baya zevkli olacak

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu sene lig baya zevkli olacak

şaka maka gerçekten bu sene baya güzel transferler var :)

Süper lig gerçekten ligin adının hakkını verecek herhalde :)

Çevrimdışı enesbjk

Gael Clichy --> Başakşehir
Yıllık 3 milyon € diyolar

Çevrimdışı Ensar

yuh diyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Bizim vergilerimizle adamlar bize show yapıyor :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

şaka maka gerçekten bu sene baya güzel transferler var :)

Süper lig gerçekten ligin adının hakkını verecek herhalde :)
Yaşlı yıldızların emeklilik ligi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yaşlı yıldızların emeklilik ligi

olsun ben yaşlı yıldız olsun çamurdan olsun en azından lig zevkleniyor eskiden neydi öyle sırf Yerli oyuncular futbol yok geri kalan herşey var :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

olsun ben yaşlı yıldız olsun çamurdan olsun en azından lig zevkleniyor eskiden neydi öyle sırf Yerli oyuncular futbol yok geri kalan herşey var :D  :evillol:
O daha kötü onu isteyen yok zaten Yavaş yavaş tüm takımların güçlenmesi en çok bizim işimize gelir. Lig güçlendikçe biz de kadro kalitesini yükseltiriz. Rekabet arttıkça ligin izlenme oranı artar ve pazarlanması kolaylaşır...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Neo Nesil

O daha kötü onu isteyen yok zaten Yavaş yavaş tüm takımların güçlenmesi en çok bizim işimize gelir. Lig güçlendikçe biz de kadro kalitesini yükseltiriz. Rekabet arttıkça ligin izlenme oranı artar ve pazarlanması kolaylaşır...

o iş o kadar kolay değil,

-hakemlerin zırt pırt düdüğü ağzına götürmesi

-vasat futbol

-vasat tdler

-sistemi olmayan çoğu takım vs.

anca rusya dışında doğu avrupalılar izler bizim ligi. Avrupa'da Yunanistan ligi ile beraber az izleyici oranına sahip bir ligden bahsediyoruz.

Yunanistan Süper Ligi'de 2006-2014 yıllarında aynı bizim takımlar gibi yıldız transferler yapardı. Kendi ülkelerin dışından çıkamadı izlenme oranı  :lol:
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 19:37:59 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

o iş o kadar kolay değil,

-hakemlerin zırt pırt düdüğü ağzına götürmesi

-vasat futbol

-vasat tdler

-sistemi olmayan çoğu takım vs.

anca rusya dışında doğu avrupalılar izler bizim ligi. Avrupa'da Yunanistan ligi ile beraber az izleyici oranına sahip bir ligden bahsediyoruz.

Yunanistan Süper Ligi'de 2006-2014 yıllarında aynı bizim takımlar gibi yıldız transferler yapardı. Kendi ülkelerin dışından çıkamadı izlenme oranı 
Bunları başlangıç olarak düşünmek lazım. Birden tüm dünyaya yayınlanan bir lig olmaz zaten. Bu konuda Cem Fante'nin yazılarını okumanı öneririm

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bunları başlangıç olarak düşünmek lazım. Birden tüm dünyaya yayınlanan bir lig olmaz zaten. Bu konuda Cem Fante'nin yazılarını okumanı öneririm

:tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelecek seneki parasının tamamını istediği için, Galatasaray Sneijder'i gönderemedi.

Yönetim tükürdüğünü yalamış olmamak için Tudor istemiyordu diye teknik direktörü taraftarın önüne attı.
Sneijder'in 5 milyon maaşından kurtulamadıkları için transfer yapmaları da çok zora girdi.
10 milyon verip Sneijder'in yerine aldıkları Belhanda'nın turşusunu kurarlar artık.
Tudor'un kredisini de bitirdiler taraftarın gözünde, 2-3 kötü sonuçta kovarlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelecek seneki parasının tamamını istediği için, Galatasaray Sneijder'i gönderemedi.

Yönetim tükürdüğünü yalamış olmamak için Tudor istemiyordu diye teknik direktörü taraftarın önüne attı.
Sneijder'in 5 milyon maaşından kurtulamadıkları için transfer yapmaları da çok zora girdi.
10 milyon verip Sneijder'in yerine aldıkları Belhanda'nın turşusunu kurarlar artık.

Beter olsunlar... Akıllarınca 2-3 yıldız (?) getirip taraftar baskısından kurtulacaklarını sandılar. Şu an gittikleri yol Demirören'in yolu. İyi yoldalar, böyle devam

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Tepkilerden sonra freni patlamış kamyon gibi gidiyorlar. Bonservisler,maaşlar çoğu taraftarıda alkış tutuyor müstehaklar bence.9 tane mevki transfer istiyor sen Sneijder yerine adam alıyorsun. Kibir bunları daha çok bitirir.

Çevrimdışı mylife1903

:hosgeldin
Tepkilerden sonra freni patlamış kamyon gibi gidiyorlar. Bonservisler,maaşlar çoğu taraftarıda alkış tutuyor müstehaklar bence.9 tane mevki transfer istiyor sen Sneijder yerine adam alıyorsun. Kibir bunları daha çok bitirir.
En sevdigim gunah :evillol:

Diren sinayder, dingonun ahiri mi burasi, hakkini versinler, arkandayim kocum benim, yuruyedur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sarışınlardan mavi olanın forması çıkmış. Bu daha çok polo tshirt olmuş

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Sarışınlardan mavi olanın forması çıkmış. Bu daha çok polo tshirt olmuş

Logoyu çıkar, sokakta gezersin. Kimse de fenerli demez.

Etiketler: