Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105155 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Kapkarakartal

İspanya liginde böyle bir penaltı gördüm ya artık gam yemem bundan sonra bizim hakemleri eleştirmek gibi bir hadsizlik yapmayacağıma söz veriyorum.  :lol:

http://twitter.com/KocumKosecki/status/866375730023858176?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İspanya liginde böyle bir penaltı gördüm ya artık gam yemem bundan sonra bizim hakemleri eleştirmek gibi bir hadsizlik yapmayacağıma söz veriyorum.  :lol:

http://twitter.com/KocumKosecki/status/866375730023858176?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bu nedir yahu ?  Bundan sonra bende susarım

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/kocumkosecki/status/866375730023858176

Bide Real'i koruyorlar diyordu Pique
Butun mac kiz gibi dusen barcalilara faul uydur penaltida da daglara taslara socti
Oyle sakal birahmakla testesteron yukselmir

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu nedir yahu ?  Bundan sonra bende susarım

Senin imzanda neden hala 4 yazıyor 2'ye geldik :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Senin imzanda neden hala 4 yazıyor 2'ye geldik :D

Valla sen demesen hiç aklıma gelmicek kanki

Heyecandan stresten imzaya zaman kalmıyor ⚫️⚪️

Çevrimiçi levitate

Butun mac kiz gibi dusen barcalilara faul uydur penaltida da daglara taslara socti
Oyle sakal birahmakla testesteron yukselmir
Maçta 3 penaltı kullanmışlar bide abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı guti10

Dün Trabzon çok rahat kazanabilirdi. Yedeklerinde bi Mahmut Tekdemir seviyesinde adam bile yok. Sadece 12 oyuncuyla yine iyi iş çıkardılar ligin ikinci yarısında. Dün de 65 dakika boyuncu müthiş efor sarfettiler Başakşehir pozisyona bile girmedi. Seneye rakibimiz Trabzon, haftalardır söylüyorum.

Dün Trabzon çok rahat kazanabilirdi. Yedeklerinde bi Mahmut Tekdemir seviyesinde adam bile yok. Sadece 12 oyuncuyla yine iyi iş çıkardılar ligin ikinci yarısında. Dün de 65 dakika boyuncu müthiş efor sarfettiler Başakşehir pozisyona bile girmedi. Seneye rakibimiz Trabzon, haftalardır söylüyorum.

seneye rakibimiz ts olamaz.

Daha iyi oyunculara ve daha iyi futbol'a ihtiyacı var.

3.cülük yarışı çok kızıştı :D

Çevrimdışı Tolga

32.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Galatasaray 2-0 Osmanlıspor

Çaykur Rizespor 2-0 Gaziantepspor

Kayserispor 1-1 Adanaspor

Antalyaspor 2-1 Bursaspor

BEŞİKTAŞ 4-1 Kasımpaşa

Konyaspor 3-0 Karabükspor

Trabzonspor 0-0 Başakşehir

Akhisar Belediyespor 3-0 Alanyaspor

Gençlerbirliği 1-2 Fenerbahçe
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Vagner Love (Alanyaspor)                            21 Gol

Cenk Tosun (BEŞİKTAŞ)                        18 Gol

Riad Bajic (Konyaspor)                     17 Gol

Samuel Eto’o (Antalyaspor)                     16 Gol

Serdar Gürler (Gençlerbirliği)                            13 Gol

Leonard Kweuke (Çaykur Rizespor)                            13 Gol

Çevrimdışı Tolga

33. Hafta'nın Maçları

26 Mayıs Cuma

20.00  Osmanlıspor - Çaykur Rizespor

27 Mayıs Cumartesi

16.00  Başakşehir - Adanaspor

16.00  Kasımpaşa - Antalyaspor

19.00  Konyaspor - Akhisar Belediyespor

19.00  Fenerbahçe - Trabzonspor

28 Mayıs Pazar

16.00  Bursaspor - Gençlerbirliği

16.00  Karabükspor - Kayserispor

19.00  Gaziantepspor - BEŞİKTAŞ

29 Mayıs Pazartesi

20.00  Alanyaspor - Galatasaray

Çevrimdışı onder23

Akhisar son 5 maçta 15 puan aldı.
Bunları bir türlü çözemedim. Fena kadroları yok aslında ama son 5 maça kadar nerelerdeydiler acaba.
Okan buruk'un etkisi olabilir belki.

33. Hafta'nın Maçları

26 Mayıs Cuma

20.00  Osmanlıspor - Çaykur Rizespor Ms 2

27 Mayıs Cumartesi

16.00  Başakşehir - Adanaspor Ms 1

16.00  Kasımpaşa - Antalyaspor Ms 0

19.00  Konyaspor - Akhisar Belediyespor Ms 0

19.00  Fenerbahçe - Trabzonspor Ms 0

28 Mayıs Pazar

16.00  Bursaspor - Gençlerbirliği Ms 0

16.00  Karabükspor - Kayserispor Ms 0

19.00  Gaziantepspor - BEŞİKTAŞ Ms 2

29 Mayıs Pazartesi

20.00  Alanyaspor - Galatasaray Ms 0

Çevrimdışı Anıl1903

Akhisar son 5 maçta 15 puan aldı.
Bunları bir türlü çözemedim. Fena kadroları yok aslında ama son 5 maça kadar nerelerdeydiler acaba.
Okan buruk'un etkisi olabilir belki.
Adamlar küme düşmenin eşiğine gelmişlerdi şimdi ise bulundukları nokta onlar için süper.Hocanın etkisi vardır elbet Tolunay Kafkas kabız bir futbol oynatıyordu,Buruk hücum  ağırlıklı oynatıyor ve meyvesini fazlasıyla aldılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günün komik olayı geldi

SON DAKİKA - Fenerbahçeli Ozan Tufan kaçakçılıktan gözaltına alındı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Günün komik olayı geldi

SON DAKİKA - Fenerbahçeli Ozan Tufan kaçakçılıktan gözaltına alındı.

:D

Çevrimdışı hasann

Bu stat böyle maçlar için kullanılan bir yer olamaz.
2.LİG play off finalinin vodafone arena ile aynı cümle içinde geçmesi bile uygun değil.Bir de buraya ŞL finali UEFA finali falan istiyoruz.
Şimdi çıkamayan taraf o stadı yıkıp yaksa kim verecek hesabını?Güvenlik önlemlerinin asgari seviyede olduğu ligten belli zaten.Bakın renklilere böyle bir maç için hayatta vermezler statlarını.

Çevrimiçi levitate

Monaco Youri Tielemans'ı almış
bipbipbupbup

Çevrimdışı taner37

azobuke asamouah

bertrand traore sneijder bruma

gomis

😁😁😂😎😂

GS forumunda gördüm. Maklube yiye yiye uçmuş bunlar 😂😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı guti10

seneye rakibimiz ts olamaz.

Daha iyi oyunculara ve daha iyi futbol'a ihtiyacı var.

Trabzonda polis olarak görev yapıyorum. 3 yıldır birçok maçlarında görev aldım. Bu sene neredeyse tüm maçlarına görevim çıktı. Oynadıkları futbolu canlı izliyorum. Bizim maçlar kadar zevk alıyorum, gerçekten kaliteli futbol oynuyorlar bu kadar dar ve kısıtlı kadroyla. Devre arasında yaptıkları gibi nokta transfer yaparsalar seneye direk rakibimiz olabilirler.

Çevrimdışı worns

Trabzonda polis olarak görev yapıyorum. 3 yıldır birçok maçlarında görev aldım. Bu sene neredeyse tüm maçlarına görevim çıktı. Oynadıkları futbolu canlı izliyorum. Bizim maçlar kadar zevk alıyorum, gerçekten kaliteli futbol oynuyorlar bu kadar dar ve kısıtlı kadroyla. Devre arasında yaptıkları gibi nokta transfer yaparsalar seneye direk rakibimiz olabilirler.

Ts'nin yine de çok eksiği var hocam. Hedefsiz kaldıkları dönemde oynadıkları iyi futbolu, yarış içerisine taşıyabilmek kolay değil.

Stoperleri problem (ikisi de), santrafora ihtiyaçları var. Orta sahaları uzun vadeyi kaldırabilecek derinlikten yoksun. Kısacası iskelette problemler var. Ayrıca istedikleri oyuncuları İstanbul takımları kadar kolay ikna edemiyorlar.  Ben yerlerinde olsam Avrupa Ligi'nde oynamayı istemem. Kalırlarsa grup sürecinde de ekstra yorulacaklar.

Başakşehir, Avcı ayrılmazsa seneye de ciddi bir rakip olur ama Ts'den çok çekinmiyorum.

Çevrimdışı Anıl1903

Akşam 21:30'da Wolfsburg-Eintracht Braunschweig play-out maçı var.Bakalım vizyon reis ne yapacak.

Çevrimdışı Anıl1903

Akşam 21:30'da Wolfsburg-Eintracht Braunschweig play-out maçı var.Bakalım vizyon reis ne yapacak.
Wolfsburg Gomez'in penaltı golüyle 1-0 kazandı.

Etiketler: