Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 45740 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı AmaralGürses

Cengiz Ünder kart sınırında olması lazım bizim maça cezalı mı oldu şinci ?

Çevrimdışı taner37

Ligi etkilemez ki kupa maçlarında ki sarılar
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

sarı kart cezası lig'e yansımıyor diye biliyorum.

Epuarano'nunda sarı kart cezası gözüküyor ama bu maç oynadı ligde ki maçta yok.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Emre'nin buz gibi kırmızı kartını veremedi Mete...

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı taner37

Monchi roma ya gitmiş
İnşallah Oğuzhan'ı alır şöyle temizinden 20 ye
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı fani madida

ts'nin maçını izliyorum sırf olcay nasıl diye böyle oynamaya devam ederse trabzon taraftarı yuhalar bunu
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

ts'nin maçını izliyorum sırf olcay nasıl diye böyle oynamaya devam ederse trabzon taraftarı yuhalar bunu

klasik olcay işte biraz iyi oluyor sonra düşüşe geçiyor sene sonuna kadar böyle olur artık.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Wolfsburg'a ne oldu ya  :)

* Ben iyi transferler istiyorum, şampiyonlar liginde ilk turda elenmek istemiyorum, Wolfsburg'da küme düşme mücadelesi vermek istiyorum mimimimi  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Gomez'e yine vizyon dersini verdiler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı underworld

Geçen trt trabzon muhabiri baya ateş etti Olcay konusunda.
Ilk zamanlarin hatrina taraftar ses etmiyor ama böyle giderse sıkıntı dedi.

Çevrimdışı Kuntz

küme düşsün.

Alman 1.liginde taş gibi takımlar var. Harcarlar onu orada. Düşmesin garibim. Neyse Wolfsburg seneye şampiyonlar ligi kalitesinde kadro kuracak ve katıldığı bu ligde fırtınalar gibi esecek. Mario'nun şartı oydu malum. Herkesle başa baş oynayabilecek bir takım istiyordu  :evillol:

Çevrimdışı fani madida

Geçen trt trabzon muhabiri baya ateş etti Olcay konusunda.
Ilk zamanlarin hatrina taraftar ses etmiyor ama böyle giderse sıkıntı dedi.
bu akşam bizdeki son zamanlarının aynısıydı. birkaç tane yanlış pasta tribünler baya homurdandı zaten.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Alman 1.liginde taş gibi takımlar var. Harcarlar onu orada. Düşmesin garibim. Neyse Wolfsburg seneye şampiyonlar ligi kalitesinde kadro kuracak ve katıldığı bu ligde fırtınalar gibi esecek. Mario'nun şartı oydu malum. Herkesle başa baş oynayabilecek bir takım istiyordu  :evillol:

Beter olsun.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

sürünsün.
Of ne guzel cesit cesit boy boy yerlestirdi bayern, sec begen al sokusturdu ohhh mis, insallah dusecekler, haftaya netlesir

Çevrimiçi mellfred

joshua-klitschko macını izleyen bir ben miyim  efsane maç oldu

Çevrimdışı Anıl1903

Wolfsburg'u 6-0 yenen Bayern Münih, bitime 3 maç kala şampiyonluğunu ilan etti.Üst üste 5 şampiyonluğu oldu Bayern'in,umarım bizde böyle güzel bir seri yaparız.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Wolfsburg'u 6-0 yenen Bayern Münih, bitime 3 maç kala şampiyonluğunu ilan etti.Üst üste 5 şampiyonluğu oldu Bayern'in,umarım bizde böyle güzel bir seri yaparız.
Hehehe cok sevindim, vizyon reis gitsin lewadan forma istesin.
Ehh ehhh pehhh yillarin maryo gomezi madara oldu, billur oglani oldu insallah kume dusersin

Eyyy maryo gomez sen kimsin ulan, sen once levandovsikiyi kes milli takimdan sonra konus denyo

Çevrimdışı Anıl1903

Hehehe cok sevindim, vizyon reis gitsin lewadan forma istesin.
Ehh ehhh pehhh yillarin maryo gomezi madara oldu, billur oglani oldu insallah kume dusersin

Eyyy maryo gomez sen kimsin ulan, sen once levandovsikiyi kes milli takimdan sonra konus denyo
Vizyon sahibi olmak böyle birşey abi :D
Kendisini müneccim sandı herhalde bizim madara olacağımızı düşündü CL'de kendisi madara oldu.

Etiketler: