Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 44992 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu maçın dönmemesi lazım . En azından beraberlik çok iyi olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

berabare :bandit:

Çevrimiçi 38life

Başakşehir 3 forvetle oynuyor şuan. Akhisar buna cevap vermesi lazım gol atarak.

Çevrimdışı taner37

Akhisar GS ya her sene yatan bir takım medet ummak saçma kümeye düşerler inşallah
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sebep

Çevrimiçi Necmi

Akhisar GS ya her sene yatan bir takım medet ummak saçma kümeye düşerler inşallah

aynen sebep

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimiçi 38life

Gole bak be yavrum benim füze fuze :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı adnan

ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı Orhan_

Başakşehir'in eski topçusu Başakşehir'in fişini çekti :D. Süper..

ulan akhisar :D

0 verdiydim toto'da hemen ilk maçtan yatırdın neyse :D

Önemli olan puan kaybı :D  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yarın gençlerbiliriği maçını koyup sağa sola bakmadan 3 haftalık bi galibiyet serisi rahatlatır. yarın puan farkını 5 yapma fırsatı.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı Orhan_

Başakşehir'in fikstürdeki görece rahat maçlarından biriydi bu. Gençleri yenip farkı yavaş yavaş açmalıyız.

Çevrimdışı Tolga

Antalya ile oynadığımız maçtan sonra Başakşehir'in Emre'siz Akhisar da takılma ihtimalini yüksek görüyorum yazmıştım o yüzden şaşırmadım ama yenilmeleri çok iyi oldu iyice demorilize olurlar artık :bandit:

Artık biz de yarın bu fırsatı tepmeden farkı 5 yapalım biraz daha rahatlayalım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Antalya ile oynadığımız maçtan sonra Başakşehir'in Emre'siz Akhisar da takılma ihtimalini yüksek görüyorum yazmıştım o yüzden şaşırmadım ama yenilmeleri çok iyi oldu iyice demorilize olurlar artık :bandit:

Artık biz de yarın bu fırsatı tepmeden farkı 5 yapalım biraz daha rahatlayalım :icool:

İyice Totoları kalkmaya başlamıştı...

haftayada puan kaybı yaz başak'a gs ile oynuyorlar :D

Çevrimiçi Necmi

Bu büyük ihtimal Başağın havlu attığı maç olur :D

Etiketler: