Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 42782 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı onder23

4-2 diye hatırlıyorum.

şimdi baktım haklısın abi 4-2 ymiş ben 4-1 ken bırakmıştım  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman : Eğleniyor muyuz gençler!

Sergen Yalçın : Çoookkk  :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop:

Bomba olmus bu yahu :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Icimin yaglari eridi, sigara yaktim o denli boyle dizlerim falan tutmuyor, en iyi @Yusuf Tekeli anlar suanki durumumu. O derece yani

Offfffff mazlumu getirin bana

Ver muzugu ver muzugu

Ya bu el seyiyle seye seetmek ne guzel sey yahu

Hic yorulmadim, sikilmadi, kansere tedavi fb bu sene

Çevrimdışı mylife1903

Bizim psikolojik üstünlük yine yerlerde sürünüyor. Helal olsun Fenere yine bizim psikolojimizi alt üst ettiler.
Pisikolocim alt ust oldu, simdi konyayi yenersek kac puan oluyor fark?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vitor un hakkını yedi Aziz Yıldırım. Biz o kadar dedik Vitor u göndermeyin diye  :kop:

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe:

🔸 Vitor Pereira, 2015/16: 2. sıra 46 puan

🔸 Dick Advocaat, 2016/17: 4. sıra 35 puan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Şu Yusuf Yazıcı'yı almak lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Şu Yusuf Yazıcı'yı almak lazım
Birah, bizde yazici var bize baska ekipman lazim

Çevrimdışı cursedofdragon

Vitor un hakkını yedi Aziz Yıldırım. Biz o kadar dedik Vitor u göndermeyin diye  :kop:

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe:

🔸 Vitor Pereira, 2015/16: 2. sıra 46 puan

🔸 Dick Advocaat, 2016/17: 4. sıra 35 puan

:D

Çevrimdışı furkankaya1903

Bu ne abi ?? 1 değil... 2 değil... 3 değil...

Aklıma "Çakallarla Dans 4" filmindeki replik geldi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

Bunlara bir de Türkiye Kupasında koyarsak ki aksi düşünülmemeli bile...Aziz Abi neye saracak merak ediyorum.

Yeni sistem önerisi gelebilir. Fenerbahçe ilk 11'e ek olarak alt yapıdan 3 oyuncu ekleyerek maçlara 14 futbolcu çıkarsa, Türk futbolu kurtulabilir.

Çevrimdışı ProjectOrigin

M. Uslu & Aziz kardeşleri arıyor gözlerim  :bawling:

Güray menecerleriyle haber yollamış Aziz'e  :money:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi ekipman eksigimiz var, pirinter var komputer var sikener yok, onu almamiz lazim

Buldum elemani abi
http://www.transfermarkt.com/skener-berisha/profil/spieler/191472

abi şef skata iletelim hemen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

antudan haber var mı? BiZim Başkan, Allah aşkına bu adama cevap vermesin. Kendi haline bıraksın. Allahın sopası yok, konuştukça batıyorlar. Beter olsunlar  :D

Çevrimdışı mylife1903

abi şef skata iletelim hemen
Bize boyle ekipman lazim abi, oyle Abubakarlan rahimlen malmeydaylan falan olmuyor, bize sikilachi, amokachi, gomez, sikener boyle elemanlar lazim

Çevrimdışı mellfred

Elde kaldı iki rakip. Başakiehirde Avcı'nın gs'li balı var bu iki oldu. Gs her deplasmanda kaybetme potansiyeli var ikisiyle de maçımız var her şey bizim elimizde

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu resim cıktıgında ben liseye gidiyordum lise bitti , q7 bjkye geri döndü ,lig tv satıldı,darbe oldu,hala yüklenemedi   :kop:

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Fb simdi dick istifa edince, toshaki alir, gundem degisiR

Dicki tutun, gondermeyin gerekirse aziz yildirim onune yatsin, tutsun bu dicki tutabildigi kadar

Çevrimdışı tangaz

Fb simdi dick istifa edince, toshaki alir, gundem degisiR

Dicki tutun, gondermeyin gerekirse aziz yildirim onune yatsin, tutsun bu dicki tutabildigi kadar

abi ben fenerlilerin bu dicki hala tam benimsediğini sanmıyorum hep ellerinde tutuyorlar ama artık içlerine almanın zamanı geldi de geçiyor dick halen fenerin içine giremedi girmeli bi an evvel  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

abi ben fenerlilerin bu dicki hala tam benimsediğini sanmıyorum hep ellerinde tutuyorlar ama artık içlerine almanın zamanı geldi de geçiyor dick halen fenerin içine giremedi girmeli bi an evvel  :bandit:
dick fenerin içine girdi de, anlayamadılar galiba zamanında çok genişlettik ondan olabilir mi bilemedim  :D

Çevrimdışı mylife1903

Yazik abi halbuki sakiz gibi adapte olmasi lazim fbnin bu dik avukata. Sakizda oyle elindeyken serttir ama sonra agzina atinca yumusar, gevser. Simdi fb camiasi bu diki bi yumusatsin, adam cok sinirli, damari falan sismis kafasinda, yazik patlayacak ulu orta alsinlar diki hemen

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Karabay

Yazik abi halbuki sakiz gibi adapte olmasi lazim fbnin bu dik avukata. Sakizda oyle elindeyken serttir ama sonra agzina atinca yumusar, gevser. Simdi fb camiasi bu diki bi yumusatsin, adam cok sinirli, damari falan sismis kafasinda, yazik patlayacak ulu orta alsinlar diki hemen
abi sen cidden fener maçını yorumluyorsun demi  :evillol: :kop:

Etiketler: