Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 42304 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mhmtkartal

Herkese selamlar ts maçını izliyorum şu an kale arkasında ne ağ var nede demir Parmaklıklar. Bilmediğim bi şey mi var. Bizde niye bunlar var çok çirkin duruyor.  Ayrıca merdivenler de gri bizde sarı bu fark niye

Çevrimdışı cisse557

Herkese selamlar ts maçını izliyorum şu an kale arkasında ne ağ var nede demir Parmaklıklar. Bilmediğim bi şey mi var. Bizde niye bunlar var çok çirkin duruyor.  Ayrıca merdivenler de gri bizde sarı bu fark niye
Merdivenleri açık maviye boyadılar. Kale arkalarında file var yalnız. Parmaklıklar seneye kaldırabiliriz bence.

Çevrimdışı cisse557

Olcay reis asist yaptı. Yusuf yazıcı akıyor.

Çevrimdışı Mahmut

Olcay bayağı iyi oynuyor yalnız, neredeyse her hareketi doğru.
Yarım sezonluk form düşüklüğü müydü, orada baskısız mı oynuyor anlamadım.
Edit: Frikikleri bile Olcaya kullandırıyorlar.   :D
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 16:33:58 Mahmut ]

Çevrimdışı tangaz

şike yapsana bülent uygun tezahüratları yükseliyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

şike yapsana bülent uygun tezahüratları yükseliyor  :bandit:
Buleeeennnddddd basaasssgaaannnn
Buleeeennd baaaassgaaaannnn

Istanbulda leyla sivasta la ilahe, diyordu sikeci cikti sonra

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 16:36:50
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Ts formuna girdim millet Olcay'a methiyeler düzmüş ;) iyi ki almışız modundalar

Çevrimdışı mhmtkartal

Merdivenleri açık maviye boyadılar. Kale arkalarında file var yalnız. Parmaklıklar seneye kaldırabiliriz bence.
Merdivenler bariz gri ama biz seneye kalmadan kaldıralım eğer zorunluluk yoksa bildiğim kadarıyla konyada da yok

Çevrimdışı cisse557

Merdivenler bariz gri ama biz seneye kalmadan kaldıralım eğer zorunluluk yoksa bildiğim kadarıyla konyada da yok
Yapım sürecinde takip ettim maviye boyadılar ama çok belli olmuyor. Şu an sahaya atlayacak profilde taraftar kalmadı.  Ben de kaldırılmasında bir beis görmüyorum.

Çevrimdışı mhmtkartal

Yapım sürecinde takip ettim maviye boyadılar ama çok belli olmuyor. Şu an sahaya atlayacak profilde taraftar kalmadı.  Ben de kaldırılmasında bir beis görmüyorum.
iletmek lazım bi şekilde bu konuyu bizim yönetime yoksa başladığı gibi gider bence

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

millet ne bal var arkadaş yaa
ulen pektemek ne ıska geçiyorsun vursana topu outa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Pektemek oyuna girince puan kaybi olacak diye heveslenmedim diyemem yani baya bi heyecan yaptim aslinda

Mustafa pektemek puan kaybi kesin demek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sıkıntı yok murat abi tökezlemeye başladılar, Bizimle yarışacaklarını pek sanmıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pektemek oyuna girince puan kaybi olacak diye heveslenmedim diyemem yani baya bi heyecan yaptim aslinda

Mustafa pektemek puan kaybi kesin demek
Dedin o kadar olacak diye olmadı ıska geçti topa armut gibi gol oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Dedin o kadar olacak diye olmadı ıska geçti topa armut gibi gol oldu.
Safi zarar herif

Çevrimiçi Savaş

15 maç 0 gol performansı ile Umut 11'de başlarken Welliton neden kenarda oturur?

Değişik..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Kayseri Kasım Ayından beri 10 maçta 7 mağlubiyet 2 beraberlik 1 galibiyet. Kayseriden birşey beklemeyin. Bitikler...

Çevrimdışı Ensar

Kayseri Kasım Ayından beri 10 maçta 7 mağlubiyet 2 beraberlik 1 galibiyet. Kayseriden birşey beklemeyin. Bitikler...
tek kale oynuyorlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Savaş

Bu Varela fenere bu akşam bitane atsın seneye Lens'in yerine transfer etmezse fener bende bişey bilmiyorum.

Maymun etti Şener'i maç başından beri.

Çevrimiçi 38life

tek kale oynuyorlar
İsterlerse kalesiz oynasinlar maç sonu tabela önemli.

Etiketler: