Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 41044 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerliler,Beşiktaş şampiyon olmasında Galatasaray olsun modundalar bukalemun gibiler maşallah
Bir hafta sonra da Başakşehir olsun diyecekler

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Antalya güçlü takım heleki yorgun fb yi yakalayınca 5 lik yapabilirlerdi çok iyi oynadılar Cüneytide ayrıca tebrik etmek lazım adam mükemmel maç yönetti.Fener ağlama  :busted_cop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Birisi Kamerun'lu Samuel Eto'o, diğeri Brezilyalı Danilo. Irkları, renkleri farklı ama onlar içimizden bizden birisi. Ekmeği yedikleri ülkeye sahip çıkıp saygi duyan adamlar seviyoruz sizi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Grande Capitano ! Sergio Ramos !!

Zinedine Zidane: ''İleri uçlarda sıkıntı yaşadığımız taktirde Sergio'yu forvette görürseniz şaşırmayın. O takımın ruhu ve savaşçısı.''

Hakemi mağlubiyetten dolayı suçlayamayız. Maçı biz kaybettik hakem değil.''

Bu Advocaat dürüst adam Fb de fazla barinamaz..

Çevrimdışı ProjectOrigin

Hakemi mağlubiyetten dolayı suçlayamayız. Maçı biz kaybettik hakem değil.''

Bu Advocaat dürüst adam Fb de fazla barinamaz..

Gerçekten fb'ye bir kaç boy büyük bir insan. Saygı duyuyorum.

Yok artik , Cuş , Oha

#ÖZEL | Fenerbahçe, Milan kulübünün Simon Kjaer için yaptığı 10 milyon euro + Jose Sosa teklifini reddettiğini bildirdi.

Yalan haberdir diye düşünüyorum

Kjaer icin Sosa + 10 milyon € verecekler sen reddedeceksin..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yok artik , Cuş , Oha

#ÖZEL | Fenerbahçe, Milan kulübünün Simon Kjaer için yaptığı 10 milyon euro + Jose Sosa teklifini reddettiğini bildirdi.

Volkan Şen'i  sözde Çine satacaklardı 20 milyon avroya . Nani'ye Çin'den 20 milyon avro teklif gelmişti ama sözde Aziz kabul etmemişti şampiyonluk yarışında oldukları için. Nani daha sonra  Aziz'in kendisini zorla Çin'e satmaya çalışması gibi nedenlerden dolayı takımdan ayrıldığını itiraf etmişti . Aziz'in açıklamaları ise 'Bakın ben şampiyonluk için 20 milyonu elimin tersiyle itiyorum . Tff bana her türlü güzelliği yapacaksın' mealinde baskıya yönelik şark kurnazı taktiğiydi. . Kjaer'i ise 20 milyon avroya satmaya çalıştılar olmadı .Kjaer onlara bu sezon başında Juventus'un 8 milyon avroluk teklifiyle geldi .Gitmek istedi .Teklif kabul görmeyince sezon başında küstü. Benim düşüncem Kjaer takımdan ayrılmak istiyor ; kulübü ise yüksek fiyattan elden çıkarmak için bir takım Fenerli yazarlara abuk subuk haber yaptırıyor.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 12:55:34 Onur Küçük ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok artik , Cuş , Oha

alayı yalan bunların ya :D

Sözde naniye 20 milyon € teklif vardı adamın sözleşmesinde madde vardı 8 milyon € serbest kalır diye :D

xavi altınorduyu ziyarete gelmiş.

Çevrimdışı atalay

Monaco, yarıştığı tüm kulvarlarda şimdiden 76 gole ulaştı. Savunma hattı ve orta saha oyuncularından 42 gollük katkı aldılar. Jardim'i kutlamak gerek. Geçen sezon öne çıkardığım genç isimlerden çok iyi performans alıyor. Hem CL hem de ligdeki başarıları kadar ellerindeki asset oyuncuların sayısı kıymetli. 

Çevrimdışı atalay

Bir parantez de Conte'ye açmak lazım. Ligin ilk altı haftasından, özellikle Liverpool ve Arsenal maçlarından sonra dörtlü savunmada istediği saha içi pratiğini göremeyince Hull City maçı ile beraber üçlü savunmaya döndü ve ligde son 10 maçtır kazanan bir takım meydana getirdi. Fakat bundan daha önemlisi 10 maçta yedikleri 2 gol. Bunu EPL'de başarmak hiç kolay iş değil.

Çevrimdışı tangaz

Bir parantez de Conte'ye açmak lazım. Ligin ilk altı haftasından, özellikle Liverpool ve Arsenal maçlarından sonra dörtlü savunmada istediği saha içi pratiğini göremeyince Hull City maçı ile beraber üçlü savunmaya döndü ve ligde son 10 maçtır kazanan bir takım meydana getirdi. Fakat bundan daha önemlisi 10 maçta yedikleri 2 gol. Bunu EPL'de başarmak hiç kolay iş değil.

muazzam bir istatistik, alkışı hak ediyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Luccâ

Maçtan sonra Muslu yine saçmalamış yok herkes gol diyormuş yok bu işi bilmiyorsa bıraksınmış falan. Umarım aynı şekilde bir gol yersiniz ve iptal edilir. O zaman görürüz bakalım tepkilerinizi.

Bu Akyazi stadi bittikce guzel görünmeye başladı gözüme

Guzel bir stad oldu gibi sanki...

içinde oynayan takım olmadıktan sonra neye yarar :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok bariz hataları da var stadın. Geçen nette gezerken görmüştüm. Stadın içine otobüsle girilecek tünelin yüksekliğinin az olduğu ortaya çıkmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çok bariz hataları da var stadın. Geçen nette gezerken görmüştüm. Stadın içine otobüsle girilecek tünelin yüksekliğinin az olduğu ortaya çıkmış  :tabe:

yalanmış herhalde o :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

Rize de askerlik yaptım, karakolun tam karşısındaki dağın tepesine kocaman bir cami yapmışlar şatafatlı, ama camiye giden bir yol yoktu.

oluyo böyle şeyler karadenizde

Çevrimdışı uğur07

Etiketler: