Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 41077 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Rasim

Sansalin yüzünden düşen bin parca   :evillol: :evillol: :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

fb tv.yi bi kontrol ettim basket yayınlıyolar gene  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Bence fenerin 42 penaltisi 15 de  golu verilmedi bu maçta.

Adamlar haklı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Adamlar kafayı bizimle bozmuş, federasyon başkanı o makama yeni gelmis sanki simdi feneri bitirmeye çalışıyormuş işe bak :D
Sen onun bunun hakkını ye bu zamana kadar aynısı kendinize oldumu heryere saldırın oldu :steamed:

mal bunlar bu federasyon başkanı uzun adam tarafından sırf feneri küme düşürecek yasayı değiştirmek için atanan kişi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 'TaNeR'

gs maçında aynı pozisyonda golü vermişmiş de febeye cücü eyyam yapıyormuş  :kop:

bre ileri zekasızlar !! o harekat de foul... cücünün damarında hafiften sarı kırmızı akıyor olabilir... ama foul...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence fenerin 42 penaltisi 15 de  golu verilmedi bu maçta.

Adamlar haklı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

fb tv.yi bi kontrol ettim basket yayınlıyolar gene  :kop: :kop: :kop:
1-2 Sene daha şampiyon olursak Ana Sporlari Basket olacak , Vesely vesely diye dolanirlar ortalarda

Hos gerci Suanda Bile Basket maçlarına , Futbol maçlarından daha fazla Taraftar gidiyor :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ProjectOrigin

Böylelikle ''Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar'' sözü fiili olarak da Türkiye Ligi'nde doğrulanmış oldu.

Tişikkirlir fb-gsli çiciklir

Şaka maka golcümüzden yeterince katkı almadan fark açmaya devam ediyoruz. Gelsin şu devre arası bir an önce  :money:

Böylelikle ''Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar'' sözü fiili olarak da Türkiye Ligi'nde doğrulanmış oldu.

Tişikkirlir fb-gsli çiciklir

Şaka maka golcümüzden yeterince katkı almadan fark açmaya devam ediyoruz. Gelsin şu devre arası bir an önce  :money:
Gomez artik Mumkun degil Gelmez

Eto baskana yuruyelim ne gerekiyorsa yapalim adam 2 senedir bizim icin oynuyor :bandit:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Hakem makem diye ağlaşmasınlar

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Alper1903

Hakem makem diye ağlaşmasınlar

q7 diye haftalarca ağladılar al bu da kırmızı, derbide Van Persie Tolgay'a bastı o da kırmızı.

Çevrimdışı tangaz

Eto baskana yuruyelim ne gerekiyorsa yapalim adam 2 senedir bizim icin oynuyor :bandit:

etoo dışında golcü alamayız zaten. anca kazmanın tekini daha getiririz o da 3-5 milyon ister tam kanser verem aids ne warsa öldürücü ondan oluruz işte

size çok net bir şey söyleyim.Dışarıdan bir hakem ligi yönetse şuan Fenerbahçe Başakşehir ile Başabaş gider Beşiktaş 7 veya 8 sıralarda olurdu.

fenerliler kafayı yemiş bunlar değilmi alanyaya yenilen kayseriye evinde puan bırakan :D

Çevrimdışı Alper1903

Gomez olmuyorsa içim ancak Eto'da rahat eder benim açıkçası. Olmamış, olma aşamasındaki forvetler istemiyorum.

veril di ya sow ?

Seni severdim iyice gözümde düştün...

Çevrimdışı 'TaNeR'

veril di ya sow ?

Seni severdim iyice gözümde düştün...

Sow Ba kadar karakterli değil (benim şahsi görüşüm) çok sonuç odaklı davranış ve hareketleri var,
ben beğenmezdim hiç beğenmiyorum beğenmeyeceğim...
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ProjectOrigin

size çok net bir şey söyleyim.Dışarıdan bir hakem ligi yönetse şuan Fenerbahçe Başakşehir ile Başabaş gider Beşiktaş 7 veya 8 sıralarda olurdu.

fenerliler kafayı yemiş bunlar değilmi alanyaya yenilen kayseriye evinde puan bırakan :D

3-4 maç kazanınca 2 yıldır en iyi topu kendilerinin oynadıklarını düşünüyorlar. Şaka değil ciddi ciddi yazıyorlar bunu  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

koyun pozisyonları buraya siz, pazar kudurtmuştum ama olaylar yüzünden fazla zorlamadım yarın akşam salonda bana yine eğlence çıktı seriyorum BJK havlusunu sehpaya o boş kalıyor bir yanındakine geçiyorum en yüksek ağırlıkları da etrafına diziyorum başlıyorum bunları kudurtmaya  bursalı fb li gsli ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa alışmışlar sosyal medyadan haksız çıkınca küfür edip sıvışmaya yüz yüze küfür de edemiyor kirli mazileri yüzünden zaten tartışmayı kazanma şansları da yok hele bir de böyle az gelen veya yeni üye ise eyvah eyvah Beşiktaş lı sayısı da az değil ilginç bir şekilde başka katılanlarda oluyor çok zevkli herkese tavsiye ederim body i  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 'TaNeR'

palamut dallılar tivitliyor:

#ligtvyiiptalet

ha gayret az kaldı TT'ye :kop:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sow Ba kadar karakterli değil (benim şahsi görüşüm) çok sonuç odaklı davranış ve hareketleri var,
ben beğenmezdim hiç beğenmiyorum beğenmeyeceğim...

Katılıyorum.

Ayrıca adam işin kolayını bulmuş, röveşataya kalkınca çoğu defans oyuncusunun müdahale etmekte tereddüt edeceğini iyi biliyor. E müdahale gelince de zaten pozisyon direk faul oluyor. Cüneyt iyi yakalamış ama Josef'in kırmızısını yine atlamış.  :bandit:

Çevrimdışı 'TaNeR'

3-4 maç kazanınca 2 yıldır en iyi topu kendilerinin oynadıklarını düşünüyorlar. Şaka değil ciddi ciddi yazıyorlar bunu  :D

Bir de adamlar hala kabullenemiyor Beşiktaş'ın kalitesini ve gücünü...

Biz maç alınca mutlaka hakemler bizi kayırdı eyyamcılık yaptı, Beşiktaş çünkü maç kazanamaz,
halısaha kalitesinde oynuyoruz biz...

Bunlara aslında cevap bile vermemek lazım daha da kudursunlar...

Adam yerine koymuyorum lean sizi palamut dallı !! seaa!!

Mustafa Kemal Atatürk

Bunu görünce fenerin hocası sowu oyundan alıyor zannettim. Meğerse Cüneytcim ekleme yapmış

Çevrimdışı Anıl1903

mal bunlar bu federasyon başkanı uzun adam tarafından sırf feneri küme düşürecek yasayı değiştirmek için atanan kişi...
Abi bir kılıf uydurup oturttular koltuğa Y.D'ni baktılar kendi işlerini yaptıramıyorlar bir de mazlum rolüne soyunup böyle deneyelim demişlerdir.Çare tükenmez bunlarda...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bunu görünce fenerin hocası sowu oyundan alıyor zannettim. Meğerse Cüneytcim ekleme yapmış

Yok yok, diyokine... Beşiktaş ile puan farkı 7'ye çıkıyokine  :biggrinking:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Anıl1903

Fenerliler,Beşiktaş şampiyon olmasında Galatasaray olsun modundalar bukalemun gibiler maşallah

Etiketler: