Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 41055 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Eray_Steiermark

İyi ağlıyorlar çok güzel oldu :)

Çevrimdışı mylife1903

Yedi dakikalik ne oldu. Antalya oyuncu bile degistirmedi ya.

Cucu nba saati uygulamasi yapti galiba. Top taca cikti durdur top auta cikti durdur

Bu saat uygulamasini zaten kafamizangore yapiyoruz cucu yapmis nba saati cok mu

Çevrimdışı cursedofdragon

Yedi dakikalik ne oldu. Antalya oyuncu bile degistirmedi ya.

Cucu nba saati uygulamasi yapti galiba. Top taca cikti durdur top auta cikti durdur

Bu saat uygulamasini zaten kafamizangore yapiyoruz cucu yapmis nba saati cok mu

sahaya meteor düşmüş abi :D  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Çok yakın bir dostum 2 penaltı ve 1 temiz gollerinin verilmediğini düşünüyor, onun adına üzüluyorum gözleri bozulmuş :)

+7 de tek uzatma değil dedim kendisine.

Çevrimdışı tangaz

fener c.sahasına kaç defa girdi ki 4 pen6 olsun çok komik bu renkliler  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çok yakın bir dostum 2 penaltı ve 1 temiz gollerinin verilmediğini düşünüyor, onun adına üzüluyorum gözleri bozulmuş :)

+7 de tek uzatma değil dedim kendisine.

o yine biraz tarafsızmış twitterda 4 penaltı 2 kırmızı 1 sovaşatamızı vermediler diyollaa  :ebebe:

Çevrimdışı mylife1903

o yine biraz tarafsızmış twitterda 4 penaltı 2 kırmızı 1 sovaşatamızı vermediler diyollaa  :ebebe:
Faturasini unutmasalardi.

Çevrimdışı LuceGel

Avrupa fatihi fener antalyaya yinemi yenilmiş yapmayın kardeşim adamların ağzının tadı bozuldu şimdi  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kuntz

Fener çok iyi takım. Muazzam forvet hatları var. Onlar Türkiye'nin en iyisi. Süperler. Geçen yılda böyle konuşan arkadaşlar vardı. Sağ olsunlar onların sayesinde yine puan farkı açıldı. Ha bu arada Fener cidden muazzam takım. :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener çok iyi takım. Muazzam forvet hatları var. Onlar Türkiye'nin en iyisi. Süperler. Geçen yılda böyle konuşan arkadaşlar vardı. Sağ olsunlar onların sayesinde yine puan farkı açıldı. Ha bu arada Fener cidden muazzam takım. :evillol:

Fener çok iyi bu sene inşallah böyle devam eder, hele bir forvetleri var hep vurduğu gol.. tersten.  :ok:

Çevrimdışı tangaz

sow'un pozisyonunda dünyanın her yerinde gol iptal edilir temas olursa direkt vuruş temas olmazsa da endirekt vuruş (antalya lehine)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

abi benim laflarımla yürüyorsun :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sarışınlar paranoyak oldular...

Hakemler bizim gibi feneride doğruyor.Ligi boşuna oynuyoruz şuan.Yönetimlerimiz birlikte basın açıklaması yapmalı.Gerekirse maçlara çıkmayalım gs ve fb siz ligte rahat rahat şampiyon olsun beşiktaş.

Kudurun anuna...  :steamed:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Hakemler bizim gibi feneride doğruyor.Ligi boşuna oynuyoruz şuan.Yönetimlerimiz birlikte basın açıklaması yapmalı.Gerekirse maçlara çıkmayalım gs ve fb siz ligte rahat rahat şampiyon olsun beşiktaş.

:D :evillol:

Çevrimdışı Kuntz

abi benim laflarımla yürüyorsun :D

Aklın yolu birmiş Curse. Ne diyeyim başka şu tabloda. Yalnız cidden muazzam takım. Ne muazzam takım. Bayağı bayağı muazzam takım. :evillol:

Çevrimdışı tangaz

ağır mallar çünkü
dün gs.nin ilk golünden önce faulu yapan gs ama tacı kullanan da gs ve neticesi gol olmuştu hiç bunları söylemezler

Çevrimdışı Çağatay

Simdi bu fener bi de subatta rusyaya mi gidecek
Yazik la vurmayin fazla
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 'TaNeR'

sow'un pozisyonunda dünyanın her yerinde gol iptal edilir temas olursa direkt vuruş temas olmazsa da endirekt vuruş (antalya lehine)

Herhalde doğru karar, ama bunlar mal anlamazlar!

Oh ne güzel be, adam rövaşataya kalkacak diye topu ona bırakacam mal mal seyredecem  :s20:
ki bu çok tehlikeli bir hareket dar alanda, ağız burun dağılır yedin mş suratına...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ProjectOrigin

Yazık, kimin çocuğuysa  :D

Aklın yolu birmiş Curse. Ne diyeyim başka şu tabloda. Yalnız cidden muazzam takım. Ne muazzam takım. Bayağı bayağı muazzam takım. :evillol:

müthüş :D

Sen bilmiyorsun defanslarıda müthüş :D

Geçen Sezon 14.hafta sonunda
fener'le puan farkı 1gs ile puan farki 5'di.
Bu sezon 14.hafta itibari ile
fener ile puan farkı 7 gs ile 3
AMA SORSAN BESÍKTAS DÛSÛSTE..
FILM YENI BASLIYORRR!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl1903

Adamlar kafayı bizimle bozmuş, federasyon başkanı o makama yeni gelmis sanki simdi feneri bitirmeye çalışıyormuş işe bak :D
Sen onun bunun hakkını ye bu zamana kadar aynısı kendinize oldumu heryere saldırın oldu :steamed:

Çevrimdışı tangaz

Simdi bu fener bi de subatta rusyaya mi gidecek
Yazik la vurmayin fazla

dötten ballılar bu hususta kuban, moskova gibi soğuk değil sonra stad çok modern dışarda -25 olsa içerde +10 oluyormuş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hakemler yillardir bizi doğrarken Size bedava penaltilar verirken iyiydi dimi

Okadar büyüğüz ki Su iki düşmana Ayni safta yer tutturuyoruz

Hani hep konuşup duruyorlar ya Büyüklük büyüklük diye Iste büyüklük budur :busted_cop: :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2016, 21:31:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: